رفتن به مطلب

The Iron Giant انیمیشنی تاریخی که در حق آن خیلی ظلم شد!

اتیکا

ارسال های توصیه شده

این تاپیک همونطور که از اسمش معلومه مربوط میشه به بحث و تبادل نظر پیرامون انیمیشن "The Iron Giant "یا همون غول آهنی به کارگردانی آقای Brad Bird که سال 1999 ساخته شد و خیلی ها مثل خودم میگن در حق این انیمشن خیلی ظلم شده و اونجور که باید و شاید معروف نشد در حالیکه مستحق خیلی بیشتر از اینا بود.

الان تقریبا 13 سال از ساخت این انیمیشن میگذره و خیلی ها تازه یادشون اومده که باید از این انیمیشن تعریف کنن!

3iw2gqzt4k0ulm0m8vju.jpg

داستان این انیمیشن درباره یه روباته که به سیاره زمین میاد و یه رفاقت عمیق بین این روبات به یه پسر نوجوان شکل میگیره.این روبات برخلاف بقیه روبات ها دارای احساس و عواطف انسانیه که همین مسئله باعث میشه که علاقه این پسر به این روبات روز به روز بیشتر بشه.

این دوستی ادامه داره تا اینکه ماموران فدرال آمریکا این روبات خوش قلب و بی آزار رو به عنوان یه دشمن تلقی میکنن و سعی میکنن نابودش کنن در ادامه فیلم تلاش هایی که پسر برای محافظت از این روبات انجام میده واقعا جالبه!

به هر حال اگه یه نفر از من بپرسه بهترین انیمیشنی که تا به حال دیدم چه فیلمیه من بدون هیچ معطلی میگم "غول آهنی"

من این انیمیشن رو از خیلی از انیمیشن های پر سر و صدا که تو این سال ها ساخته میشه بیشتر دوست دارم.

دوستان منتظر نظرات شما در مورد این انیمیشن هستیم و حتی اگه فکر میکنید نظراتتون درست نیست باز هم از ارسال کردن پست دریغ نکنید چون این یکی از اون انیمیشن هایی هست که واقعا میشه در موردش خیلی بحث کرد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...