eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خب شماره 13 رو حامد نفروخت. به پست اول مراجعه بشه ببینید که چی بوده این همه زور میزدین سر 50 امتیاز؟ چرا باز کردییییییییییی شاید ادر میخواست نگه اش داره، پس آقا 17 مال من خیلی نامردین من همون 13 رو میخواستم هر چی که بود :icon_razz: امسال رو سال الگوی جهاد نامردی مضاعف باید بذارن :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ برم یه تاپیک بزنم ... بعدش یه عدد بگم ؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من 36 رو انتخاب میکنم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی نامردین من همون 13 رو میخواستم هر چی که بود :icon_razz: امسال رو سال الگوی جهاد نامردی مضاعف باید بذارن :icon_razz: خوب میخوای مال تو باشه 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خوب میخوای مال تو باشه نه حالا که معلوم شد یه پوچ بیشتر نداریم مال خودت اصلا من همش فکر میکردم بدمش به تو گفتم بچست هزار تا آرزو داره ممدی 15 رو بده من ببینم 4 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آقا میشه من 2 تاپیک دیگه معرفی کنم و یه شماره دیگه انتخاب کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آقا میشه من 2 تاپیک دیگه معرفی کنم و یه شماره دیگه انتخاب کنم ؟ آره میشه شماره چند رو میخوای؟ 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آفرین. خب هیچ شماره ای بهت نمیدم و 150 امتیاز میدم بسه :w000: امتیاز میخوام چیکار من بعد دو سال تاپیک زدم بخاطر اون شماره 6 حالا بم نمیدنش:4564: 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اقا شماره 8 ما رو بدین ما بریم 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا میشه ؟ من میخوام 3 رو هم انتخاب کنم !!! بدم لینک تاپیک ها رو ؟ ممد قبول میکنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا میشه ؟من میخوام 3 رو هم انتخاب کنم !!! بدم لینک تاپیک ها رو ؟ ممد قبول میکنه ؟ آره بابا چرا نشه؟ تاپیک اول رو بخوون :دیییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آره باباچرا نشه؟ تاپیک اول رو بخوون :دیییییییییییییییی صاحبش دیکتاتوره هر کار دلش بخواد میکنه 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آره باباچرا نشه؟ تاپیک اول رو بخوون :دیییییییییییییییی مگه نباید اول شماره مورد نظر رو باز کنه، بعد شماره بعدی رو انتخاب کنیم ؟ ای نامردا. میخواین من ساده رو سرم شیره بمالین ؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مگه نباید اول شماره مورد نظر رو باز کنه، بعد شماره بعدی رو انتخاب کنیم ؟ای نامردا. میخواین من ساده رو سرم شیره بمالین ؟ نه اصلا اینجوری نیست شماره ها آخر شب باز میشن 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ نه اصلا اینجوری نیست شماره ها آخر شب باز میشن حالا شد دیدی چطوری از زیر زبون بچه حرف میکشن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ :w58: مدیر ما رو باش. خودشم میگه خیلی وقته تاپیک نزدم :vahidrk:شماره 20 رو با 35 عوض میکنم + 40 امتیاز می قبولی؟ مدیر ارشد مارو باشه.. من 21 رو گفتم باهوشعوضم نمیکنم اینم بعدش اتفاق میافته ....:elivg5ddfqdy8k5mocfالرومن پرنده 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ عارفی اگر بیشتر از یک انتخاب نداریم،به نظرم زود شماره هارو باز نکن... تمام هیجانش به اینه که سر شماره ها بحث کنیم .. جالبتره ها:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ الان چجوری باید بفهمیم کدوم عدد و کی انتخاب کرده کدوم عدد انتخاب نشده هر چند این شکلک و اصلا دوس ندارم ممد مجبورم کردی استفاده کنم ازش 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده