Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ دو تاپیک تخصصی من تکمیل شد نرم افزار مدل سازی پیش بینی جمعیت Demproj نظام سلسله مراتب برنامه ریزی و مدیریت توسعه و عمران در ایران شماره 21 برای من ثبت بشه لطفا :putertired: شماره 21 ماله منه قبلا ثبت شده ایششش تو عمرم تاپیک نزده بودم اونم تخصصی اونم 5 تا ایشششششششششششششش موافقم چرا 5تا؟ بابا همون2تا بیشتر نمیزدی... چه کاریه؟ 5 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 21 ماله منهقبلا ثبت شده چرا 5تا؟ بابا همون2تا بیشتر نمیزدی... چه کاریه؟ من جو گیر شدم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ لوس با اینکه 13 مال من بود ولی میدمش بهتمن17 رو میخوام اگه پر بود 19 اگه اونم پر بود 23 :vahidrk: خودتی ملعون انتخاب واحد هم کنی وقتی هنوز درسی رو قطعی نکردی کسی نمیتونه بگیره تا حذفش کن اصلا دوئل میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من جو گیر شدم:icon_pf (34): :there: حالا شمارت چنده؟ لینکاشو بزار 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 21 ماله منهقبلا ثبت شده چرا 5تا؟ بابا همون2تا بیشتر نمیزدی... چه کاریه؟ به جون خودت اگه بدمش تو صفحه 3 من ثبتش کردم با یه تاپیک تخصصی و تو صفحه 4 محمد رسما اونو به نامم زد . یه تاپیک مونده بود که اونم زده شد. باور کن اصلا راه نداره ، اگه راه داشت هم باز نمی دادمش مهرداد جان زحمت نکش! حداقل 24 ساعت قبل از پستت باید تاپیکو زده باشی توجه نکنید ممد چی میگه ، 24 ساعتم کجا بود . تاپیک اولیو که دیروز زدم ، دومیه رو الان زدم مریم جون. زیادم بخوایم به ساز این ممد بزقصیم خیلی خوش به حالش میشه. به قول eder اگه به حرفمون گوش نده ، تحریمش می کنیم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خودتیملعون انتخاب واحد هم کنی وقتی هنوز درسی رو قطعی نکردی کسی نمیتونه بگیره تا حذفش کن اصلا دوئل میکنیم وقتی شهریه نریختی هنوز حسابت باز نشده نمیتونی انتخاب واحد کنی حالا تو دلت هی بگو فلان درس رو بر میدارم 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی خوبببین همتووون!!! هرجور حساب میکنم حسم نیس برم تاپیک بزنم..نمیشه یکی بزنه باهاش خشکه حساب کنیم!! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ وقتی شهریه نریختی هنوز حسابت باز نشده نمیتونی انتخاب واحد کنی حالا تو دلت هی بگو فلان درس رو بر میدارم :ws28::ws28::ws28: #222222] 901936]به جون خودت اگه بدمش تو صفحه 3 من ثبتش کردم با یه تاپیک تخصصی و تو صفحه 4 محمد رسما اونو به نامم زد . یه تاپیک مونده بود که اونم زده شد. باور کن اصلا راه نداره ، اگه راه داشت هم باز نمی دادمش توجه نکنید ممد چی میگه ، 24 ساعتم کجا بود . تاپیک اولیو که دیروز زدم ، دومیه رو الان زدم مریم جون. زیادم بخوایم به ساز این ممد بزقصیم خیلی خوش به حالش میشه. به قول eder اگه به حرفمون گوش نده ، تحریمش می کنیم چرا گرو کشی میکنی؟ باید 2تاشو با هم میزاشتی... یه دونه اون موقعه یه دونه این موقعه نداریم قبول نیست :vahidrk: .... 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ :there: حالا شمارت چنده؟ لینکاشو بزار 6:sigh: [h=2]بهداشت شير در جايگاه شيردوشی[/h] [h=2]مديريت تغذيه در دوره خشکي [/h] 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ وقتی شهریه نریختی هنوز حسابت باز نشده نمیتونی انتخاب واحد کنی حالا تو دلت هی بگو فلان درس رو بر میدارم من شهریم رو نریختم!؟!؟!؟ من اندازه 18 ترم اضاف هم پول ریختم تو خودت برو پیشنیازات رو پاس کن بعد فکر واحد ورداشتن باش 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ :ws28::ws28::ws28: #222222] چرا گرو کشی میکنی؟ باید 2تاشو با هم میزاشتی... یه دونه اون موقعه یه دونه این موقعه نداریم قبول نیست :vahidrk: .... :ws28::ws28::ws28: #222222] چرا گرو کشی میکنی؟ باید 2تاشو با هم میزاشتی... یه دونه اون موقعه یه دونه این موقعه نداریم قبول نیست :vahidrk: .... یبارم بگو جان من 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ وقتی شهریه نریختی هنوز حسابت باز نشده نمیتونی انتخاب واحد کنی حالا تو دلت هی بگو فلان درس رو بر میدارم من هنو یه قرون شهریه هم نریختم اما یه ماهه دارم میرم کلاس 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من شهریم رو نریختم!؟!؟!؟ من اندازه 18 ترم اضاف هم پول ریختم تو خودت برو پیشنیازات رو پاس کن بعد فکر واحد ورداشتن باش 13 مال منه برو بزار باد بیاد بابا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آقا یکی بگه چه شماره هایی سوخته!؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من هنو یه قرون شهریه هم نریختم اما یه ماهه دارم میرم کلاس احتمالا از فرزندان جاسبی نیستی 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ زمانی که eder با elroman گفتگوی انتخاب واحدی میکنند= :w13: 4 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ احتمالا از فرزندان جاسبی نیستی آهان راس میگی حساب دانشگاه آزاد فرق میکنه نه من بچه محمودم ظاهرا 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ زمانی که مریم سایلنت از نریختنه پول به حساب یونی شان فخر میفروشد=:TAEL_SmileyCente: 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ چرا گرو کشی میکنی؟ باید 2تاشو با هم میزاشتی... یه دونه اون موقعه یه دونه این موقعه نداریم قبول نیست داری جر زنی میکنیا... حواست هست اینهمه شماره مونده ، برو یکی دیگه رو انتخاب کن ، من 21 رو به هیچ کس نمیدم :vahidrk: 6:sigh:بهداشت شير در جايگاه شيردوشی مديريت تغذيه در دوره خشکي آخی چه معصومانه انتخاب کردی . میبینی مریمی ، این دلنواز میخواد شمارمو از دستم در بیاره من هنو یه قرون شهریه هم نریختم اما یه ماهه دارم میرم کلاس خوش به حالتون ، دانشگاه ما تا شهریه رو نریزی نمیذارن انتخاب واحد کنی 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ داری جر زنی میکنیا... حواست هست اینهمه شماره مونده ، برو یکی دیگه رو انتخاب کن ، من 21 رو به هیچ کس نمیدم :vahidrk: من فقط به عشقه 21 رفتم تاپیک زدم اگر 21 روبه من ندید میرم تاپیکامو میفرستم بایگانی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده