Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ قبل از اینکه تو تاپیک های تخصصیت رو معرفی کنی، من تاپیک هام رو معرفی کردم و درخواست 12 رو کردم.ممد هم شاهده ببین با اعصابِ من بازی نکناااااااا من اول پست زدم بعد شماره گفتم فقط لینکارو نزاشته بودم...برید ساعتشو ببینی متوجه میشی ک مالِ قبل از پستم بود بابام هم شاهده 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ پس کی این شماره ها رو باز میکنه ممد ؟ آخر شب شد. من استرس دارم ! 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ ببین با اعصابِ من بازی نکناااااااا من اول پست زدم بعد شماره گفتم فقط لینکارو نزاشته بودم...برید ساعتشو ببینی متوجه میشی ک مالِ قبل از پستم بود بابام هم شاهده بابات شاهد لینک های منه. نه لینک های تو. اول من لینک گذاشتم. نه تو. ولی من کوتاه میام. باشه. 3 مال من 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بابات شاهد لینک های منه. نه لینک های تو. اول من لینک گذاشتم. نه تو.ولی من کوتاه میام. باشه. 3 مال من آ...قربونِ آدم چیز فهم 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ [h=2]مديريت تغذيه گاوهاي شيري [/h] [h=2] استرس گرمایی و تاثیر آن بر میزان تولید و رفتار و تولید مثل گاوها [/h] بینم این شماره 6 رو به من میدین یا اینجا رو به آتیش بکشم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مديريت تغذيه گاوهاي شيري استرس گرمایی و تاثیر آن بر میزان تولید و رفتار و تولید مثل گاوها بینم این شماره 6 رو به من میدین یا اینجا رو به آتیش بکشم چرا امشب بی اعصاب شدی؟:icon_pf (34): چون تویی... فقط 6 ماله تو:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ چرا امشب بی اعصاب شدی؟:icon_pf (34):چون تویی... فقط 6 ماله تو:dancegirl2: خو ممد مگه اعصاب میذاره برا آدم من 6 موخوام 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خو ممد مگه اعصاب میذاره برا آدممن 6 موخوام ممدو بیخیال...مارو گذاشته سرکار بیا من خودم 6 تورو با 12 ارپاک با20+ امتیاز عوض میکنم .. خوبه؟ خدا بده برکت 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ممدو بیخیال...مارو گذاشته سرکاربیا من خودم 6 تورو با 12 ارپاک با20+ امتیاز عوض میکنم .. خوبه؟ خدا بده برکت دلنواز سرمو میکوبم تو دیفال ها من 6 موخوام 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ممدو بیخیال...مارو گذاشته سرکاربیا من خودم 6 تورو با 12 ارپاک با20+ امتیاز عوض میکنم .. خوبه؟ خدا بده برکت اونوخت اگه من موافقت نکنم چی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دلنواز سرمو میکوبم تو دیفال ها من 6 موخوام 6 پوچه با 12 ارپاک عوض کن با تخفیفه 80درصدیه گردشگری 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اونوخت اگه من موافقت نکنم چی میشه؟ تو موافقت کن من خودم راضیت میکنم... نمیزارم دست خالی بری 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ 6 پوچه با 12 ارپاک عوض کن با تخفیفه 80درصدیه گردشگری من 6 پوچ میخوام تخفیف 80 درصدی گردشگری برا من با پوچ فرقی نداره ها توجه مینمای؟:دی 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اونوخت اگه من موافقت نکنم چی میشه؟ موافقت نکن عجیجم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ من 6 پوچ میخوام تخفیف 80 درصدی گردشگری برا من با پوچ فرقی نداره ها توجه مینمای؟:دی منم توجه نٌماییدم ... پشت درهای بسته ، رازهایی پنهان است 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ منم توجه نٌماییدم ... پشت درهای بسته ، رازهایی پنهان است و خدایی که در این نزدیکیست 6:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ تو موافقت کن من خودم راضیت میکنم... نمیزارم دست خالی بری باس فک کنم جیگر 6 پوچه با 12 ارپاک عوض کن با تخفیفه 80درصدیه گردشگری از کیسه خلیفه میبخشی یا از جیبِ بابایه من؟ موافقت نکن عجیجم چون تو گفتی فقطااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ و خدایی که در این نزدیکیست6:ws3: باشه... فردا نیای خودتو بزنی به درو دیفال... بگی دلنواز جونی بیا با 12 ارپاک عوض کن... :2i1d1co: از ما تایپ کردن بود 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ باس فک کنم جیگر از کیسه خلیفه میبخشی یا از جیبِ بابایه من؟ چون تو گفتی فقطااااااااا ممد خلیفس؟ قربونت:w139: 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ باشه...فردا نیای خودتو بزنی به درو دیفال... بگی دلنواز جونی بیا با 12 ارپاک عوض کن... :2i1d1co: از ما تایپ کردن بود نه دلنواز جونی من 6 موخوام فقط بد عاشخش شدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده