Mohammad Aref 120454 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ سلام یه مسابقه خوب واسه شروع سال 91 گذاشتیم. تو مایه های تخم مرغ شانسیه یه جدول 36 خونه ای هست که آخر پست میذارم. پشت هرکدوم از اونا یه جایزه به عنوان عیدی هستش از امتیاز طلایی و کارت شارژ گرفته گرفته تا پوچ :w768: اما انتخاب عدد همچین مجانی هم که نیست امتحان کردن شانس هم خرج داره :w874: شرایط: 1- حداقل دارای 50 پست در انجمن باشه. (نه 50تا فقط اسپم ) 2- عضویت مربوط به قبل شروع این پست باشه 3- مهمتر از همه اینکه تو 24 ساعت قبل از انتخاب عدد، 2تا تاپیک تخصصی زده باشین و لینکش رو به همراه عدد بذارین. واسه مدیرا تخفیف داده شده تو این قضیه و 3تا تاپیک تخصصی باید زده باشن تا بتونن یه عدد انتخاب کنن 4- هیچ کس بیشتر از 1 انتخاب نمی تونه داشته باشه 5- احتمال داره انتخاب ها خریده بشه و تعویض بشه. شایدم بعضی وقتا اینکار انجام نشه. بستگی به وقت و حسش هست :4chsmu1: تقریباً چون قبلاً آمادش کردم، یادم رفته پشت عددا چی بوده، واسه همین نگاهم نمی کنم تا تو این خریدن و تعویض ها ذهنیتش روم اثر نذاره. 6- نتیجه های نهایی انتخاب های هر روز، آخر شب همون روز یا نهایت فرداش اعلام میشه :icon_pf (19): و اما مجموع عیدی هایی که این تو هستش رو بگم که فکر نکنین خیلی خفنه : یکیش 2 امتیاز طلایی - دوتا یه امتیاز طلایی - یکیش کارت شارژ 1000 تومنی - یکیش 5درصد تخفیف گردشگری - یکیش 10 درصد تخفیف فروشگاه - یکیش 5 درصد تخفیف فروشگاه - یکیش ایمیل اختصاصی - یکیش پوچ - یکیش 300 امتیاز - 2تاش 200 امتیاز - 3تاش 150 امتیاز و 3تا هم 100 امتیاز - 4تا 75 امتیاز و 4تا هم 50 امتیاز - 5تا 25 امتیاز - یکی 10 امتیاز - یکی اهدای 50 امتیاز به یه نفری که معرفی می کنین - یکیش درخواست یه تاپیک از یه نفر دیگه - یکیش دادن شانس انتخاب مجانی به یکی دیگه - یکیش هم زدن یه تاپیک تخصصی دیگه و داشتن یه شانس انتخاب دوباره. امیدوارم چیزی از قلم نیفتاده باشه. خب حالا شانستونو امتحان کنین، ببینیم خوش شانسای انجمن کیا هستن :wht: 65 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من تا حالا تاپیک نزدم اما شماره 6 وخوام 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من که همه تاپیکام تخصصیه شماره 13 رو بده من 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ سلامیه مسابقه خوب واسه شروع سال 91 گذاشتیم. تو مایه های تخم مرغ شانسیه یه جدول 36 خونه ای هست که آخر پست میذارم. پشت هرکدوم از اونا یه جایزه به عنوان عیدی هستش از امتیاز طلایی و کارت شارژ گرفته گرفته تا پوچ :w768: اما انتخاب عدد همچین مجانی هم که نیست امتحان کردن شانس هم خرج داره :w874: شرایط: 1- حداقل دارای 50 پست در انجمن باشه. (نه 50تا فقط اسپم ) 2- عضویت مربوط به قبل شروع این پست باشه 3- مهمتر از همه اینکه تو 24 ساعت قبل از انتخاب عدد، 2تا تاپیک تخصصی زده باشین و لینکش رو به همراه عدد بذارین. واسه مدیرا تخفیف داده شده تو این قضیه و 3تا تاپیک تخصصی باید زده باشن تا بتونن یه عدد انتخاب کنن 4- هیچ کس بیشتر از 1 انتخاب نمی تونه داشته باشه 5- احتمال داره انتخاب ها خریده بشه و تعویض بشه. شایدم بعضی وقتا اینکار انجام نشه. بستگی به وقت و حسش هست :4chsmu1: تقریباً چون قبلاً آمادش کردم، یادم رفته پشت عددا چی بوده، واسه همین نگاهم نمی کنم تا تو این خریدن و تعویض ها ذهنیتش روم اثر نذاره. 6- نتیجه های نهایی انتخاب های هر روز، آخر شب همون روز یا نهایت فرداش اعلام میشه :icon_pf (19): خب حالا شانستونو امتحان کنین، ببینیم خوش شانسای انجمن کیا هستن :wht: شرایط سخته 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من که تاپیک تخصصی زدم ولی ادغام کردم و لینک نداره الان چیکا کنم؟ 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بعد از زدن تاپیک ها و گذاشتن لینکشون، شماره رو بگین تاپیک ها هم باید حداکثر 24 ساعت قبل از پستی که اینجا میذارین زده شده باشه. 13 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ 7 ! آخه شب عیدی کی تاپیک تخصصی میزنه ! :icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بعد از زدن تاپیک ها و گذاشتن لینکشون، شماره رو بگین تاپیک ها هم باید حداکثر 24 ساعت قبل از پستی که اینجا میذارین زده شده باشه. زور گو 13 رو برام بذار کنار تا با لینک بیام 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ 7 ! آخه شب عیدی کی تاپیک تخصصی میزنه ! :w16: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آقا خرمون کردی تاپیک زدیم شماره 13 http://www.noandishaan.com/forums/thread82658.html#post901723 http://www.noandishaan.com/forums/thread82657.html#post901720 http://www.noandishaan.com/forums/thread82661.html#post901747 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ 7 ! آخه شب عیدی کی تاپیک تخصصی میزنه ! :icon_razz: شب عید نزن. تا سیزدهم وقته عیدم که آدم این همه وقتش بیشتره، دیگه 2تا تاپیک که وقتی نمیگیره. 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من در 24 ساعت گذشته یه تاپیک تخصصی زدم [h=2]نرم افزار مدل سازی پیش بینی جمعیت Demproj[/h]اگه اونو قبول میکنید شماره 21 مال من 6 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بعد از زدن تاپیک ها و گذاشتن لینکشون، شماره رو بگین تاپیک ها هم باید حداکثر 24 ساعت قبل از پستی که اینجا میذارین زده شده باشه. من نفر اولم که پست گذاشتم پس حقمه شومارمو بدین میخوام برم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ زور گو 13 رو برام بذار کنار تا با لینک بیام هروقت با تاپیک اومدی عدد بگو داداش 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیک تخصصیم کجا بووووووووود این موقع سال؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من از صب تو سایت دارم ول میچرخمممم.. هی میگفتم بزار یه چندتا تاپیک بزنم اما حسش نبود ای خدا گفتم یه ندایی از درونم داره میاد... نگو میخوان جایزه بدن:hapydancsmil: حکمتشو ببین جل الخالق:w58: 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آقا خرمون کردی تاپیک زدیم شماره 13 http://www.noandishaan.com/forums/thread82658.html#post901723 http://www.noandishaan.com/forums/thread82657.html#post901720 http://www.noandishaan.com/forums/thread82661.html#post901747 تو دیگه کی هستی یه خرده فرصت نفس کشیدن میدادی چه حالا همه گیر دادن به 13 آقا اصلاً 13 واسه خودم با 14 عوض میکنی + 50 امتیاز؟ راستی یادم باشه تا جایی که میدونم بگم در مجموع چیا هستش که تو این تعویض و اینا شاید سود کردین از تعویضش 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من در 24 ساعت گذشته یه تاپیک تخصصی زدم نرم افزار مدل سازی پیش بینی جمعیت Demproj اگه اونو قبول میکنید شماره 21 مال من ولی دوتا تاپیک باید باشه ها من نفر اولم که پست گذاشتم پس حقمه شومارمو بدین میخوام برم مگه زنبیلیه؟ تاپیک تخصصیم کجا بووووووووود این موقع سال؟؟ این موقع سال نزن خب. اونور سال بزن من از صب تو سایت دارم ول میچرخمممم.. هی میگفتم بزار یه چندتا تاپیک بزنم اما حسش نبودای خدا گفتم یه ندایی از درونم داره میاد... نگو میخوان جایزه بدن:hapydancsmil: حکمتشو ببین جل الخالق:w58: پس چه خوب شد نزدی 5 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیکای من بیایید با گاو ها دوست باشیم او یک گوسفند زیباست :ws3: جایزمونو بدین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده