ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ چندتا کلمه کره ای میذرم امید وارم خوشتون بیاد اینگوسای سیو : سلام اینگوسیو : خداحافظ آنتاینا : خداروشکر بودوش بوکیا : دلم تنگ میشه هانیو اوجوب بوشیو : شب به خیر تداناتا : عالیه نِچونّه : داره برف میاد. اوساسونا : خوش اومدی بیانیو : متاسفم چوزون میدا : ببخشید کامزان میدا و کومایو : خیلی ممنون و ممنون سرِن چوکایو : تولد مبارک پِرجا نینگو : ماه عسل بوگو: خجالت گِرونده: اما کِروژیما: این کارو نکن هاچی ما: خواهش می کنم (البته برای خواهش کردن از کسی) بوپوتِشی گویو: خواهش می کنم (البته در جواب تشکر از کسی) نه او:خواهرم اهادا:پسر هیونگنیم:برادر بزرگ هانیم:پسر بزرگ چُن:من هالا:اما,ولی تیرلاهرا:بفرمایید داخل کیچ پی شی هو:هرگز خدارا فراموش نکن ماشّا:نوشیدن کاجا:رفتن چُوت درّو:هیچ وقت,هرگز هوسّونورا:خوش امدید چابایو: تحمل کن بُن بِن: دروغ نِچونّه: داره برف میاد دو یا چی مینگا: همه با من موافقین چو گو : مُرده تو قود پیو: کجایی؟ مُگوُ: بخور بولّی بودّا: چی می خوای ؟ کروژیما: این کارو نکن سرن هی (saren he): دوست دارم کامزارمیدا : ممنون گاماسمیدا : ممنون امید وارم از کلمه هایی که گذاشتم خوشتون اومده باشه 5 لینک به دیدگاه
saghi majd 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سلام ممنون مطمئني تلفظ ها همينه من كلي فيلم و سريال كره اي ديدم ولي خيلياش اينجوري نيست..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده