رفتن به مطلب

مفیدترین تاپیک تالار مکانیک در سال 90

ارسال های توصیه شده

درود بر تمامی دوستان :icon_gol:

پیشاپیش سال خوبی را برایتان آرزومندم و امیدوارم سالی سرشار از موفقیت پیش رو داشته باشید.

از شما عزیزان تقاضا دارم در این تاپیک بهترین مبحثی که در سال گذشته در تالار مکانیک مطرح شد و برای شما مفیدد بود را بیان نمایید.مطمئنا نظرات شما در تعیین اهداف و برنامه ریزی های آتی تالار سازنده است.

دلیل انتخاب خودتان را هم ذکر کنید.

از همکاریتان متشکرم:icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه

با سلام و تبریک سال نو

به نظرم مفید ترین اونها که خیلی هم به موقع بود دانلود سوالات ارشد بود. . .

اگر چه تاپیک هایی دیگه هم بودن "مثل دانلود نرم افزار و آموزش نرم افزارای مختلف" ولی چون تاپیک فوق به موقع بود واقعا مفید بود. . .

جا داره همین جا از موسسش هم تشکر کنم:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

درود

منم فرارسیدن جشن نوروز رو به همی دوستان مکانیک شادباش میگم

البته اکقر تاپیک ها اگه بخونیم مفیدن منتها من چند مورد رو که علاوه بر مفید بودن جدید بودن جالب بودن رو میگم:

تاپیک سیالات غیرنیوتنی دکتر یوسف

تاپیک انرژی های تجدیدپذیر شما بود قصد داشتم حجمش رو بیشتر کنم منتها دوستان موافق فرمول بازی نبودن..

تاپیک آلبوم سیالات شما..

تاپیک هایی که اخیر توسط مهندس اسی استارت خوردن باید جالب باشه برای دوستان طراحی..

تایپک مسابقات استاتیک مهندس اسی

فعلا دیگه حضور ذهن ندارم

• Like 9
لینک به دیدگاه
با سلام و تبریک سال نو

به نظرم مفید ترین اونها که خیلی هم به موقع بود دانلود سوالات ارشد بود. . .

اگر چه تاپیک هایی دیگه هم بودن "مثل دانلود نرم افزار و آموزش نرم افزارای مختلف" ولی چون تاپیک فوق به موقع بود واقعا مفید بود. . .

جا داره همین جا از موسسش هم تشکر کنم:icon_gol:

مرسی علی آقا از لطفت. دیگه دیدم بچه ها زیاد استرس دارن، گفتم بذارم که مفید واقع بشیم:ws3:

لینک تاپیکی که علی گفت : http://www.noandishaan.com/forums/thread80118.html

به نظر من هم این تاپیک واسه کسانی که کنکور ارشد دادن امسال، مفیدترین تاپیک بوده

ولی واسه خود من، مفیدترین تاپیک، این بوده: http://www.noandishaan.com/forums/thread36938.html

منابع کارشناسی ارشد مکانیک.

• Like 7
لینک به دیدگاه

نه اینکه تاپیک خودمه نه

چون خیلی از سوالاتی که مطرح شد باعث شدن تا بیشتر به مسایل فکر کنم وبه دنبال خیلی چیزایی برم که اصلا اطلاعی ازشون نداشتم

من کلا رشتمو عوض کردم بنابراین حساسیت های درسی رو ندارم وفقط حساسیت های شغلی میمونه که اونم داریم مطالعه میکنیم

[h=3]بیاتو بپرس جواب بده,یادبده یاد بگیر[/h]

• Like 7
لینک به دیدگاه

اما نظر خودم:

تولید برق توسط انرژی های تجدیدپذیر در مورد موضوع جذاب انرژی تجدید پذیر که متاسفانه به اهداف خود نرسید،ولی صاحب تاپیک به علاقه خود رسید

کسانی که ارشد 90 داشتند،چه خبرا؟ تاپیکی بسیار مفید که از ابتدای شروع به مطالعه به ارشد تا اعلام نتایج نهایی ،همواره مانند یک مشاور عمل میکرد.

جدیدترین تکنولوژی های مکانیک در طراحی کاربردی آشنایی با تکنولوژی های جدید در یکی از گرایش های مکانیک

سیالات غیر نیوتنی بحثی بسیار تخصصی در مورد یک موضوع خاص با استاتری مسلط بر موضوع

• Like 7
لینک به دیدگاه

تايپيك خوب همشون از سالهاي اول شروع به كار نوانديشان موجود بود...

تالار طراحي جامدات تايپيك هاي كم ولي خيلي مفيد و تازه اي داره ولي همشون راكد موندند نمي دونم شايد كسي جامدات نمي خونه:sigh:؟!

تالار سيالات تقريبا زير سايه دو سه نفر فعالتره مخصوصا تايپيك انر‍ژي و نيروگاه كه كاربردي تره ولي اونجا هم داره سكوت علمي و كاربري مي كنه:ws37:

تالار ساخت اتفاقا بيشترين متخصص ها رو داره و موضوعات متنوع و جال هستند ولي خوب بدون رودرواسي به جز تالار هيدروليك و پنوماتيك بقيه تايپيك ها كلا ول معطلند!!!

بقيه تالار ها هم همش فقط در حده بگو بپرس موقت هستند...

ببخشين رك گفتم هاااا:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام بر همه مهندسین.

من چون درگیر کنکور ارشد هستم ، تاپیک های زیر به ترتیب بهترین ها بودن :

کسانی که ارشد 90 دارند

منابع کارشناسی ارشد

چون واقعا مشاوره ای گروهی بود وهر کس به اندازه تجربه خودش به بقیه کمک کرد .

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...