Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ عجب طراحیی ینی میخواستی سوالو حل نکرده بذاری اینجا؟:vahidrk: مهمترین عیبش اینه که ممکنه یکی بعد از کلی سرو کله زدن با سوال به یه جواب برسه بعد تو گزینه ها نباشه و از ترس ضایه شدن و رفتن آبروش کلا جوابشو اعلام نکنه ضمن این که کلا هدف حل کردن سوال هست و داشتن یا نداشتن گزینه کمکی به کنکور نمیکنه که من کلا مخالفم با این کار ولی هرچی اکثریت بگن (دموکراسیو داری؟) بالاخره طراحان همشون که آبرو دار نیستن یکیشون مثل من از آب در بیاد چی؟؟؟ یه ملت میرن سر کار دویوما سوال قراره جوری طرح شه که با مطالعه اون منبعی که قرار میدیم هر دانشجوی معدنی چه ترم یکی چه مثل خودت 20 ترمه نه 7 ترمه ایشم بتونه حل کنه اگه هدف تنها حل کردن باشه به چه درد میخوره حالا بحث سر تستی بودنش نیس بیشتر هدفم اینه که بییاییم یه جزوه مثلا 10 صفحه ای رو با دقت مطالعه کنیم و به جواب برسیم حالا هرکی زودتر بخونه و برسه به جواب که جایزه حق اونه اینجوری بهتر نیس؟؟؟ دموکرات لیبرالیسم فاشیست 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ بالاخره طراحان همشون که آبرو دار نیستن یکیشون مثل من از آب در بیاد چی؟؟؟ یه ملت میرن سر کاردویوما سوال قراره جوری طرح شه که با مطالعه اون منبعی که قرار میدیم هر دانشجوی معدنی چه ترم یکی چه مثل خودت 20 ترمه نه 7 ترمه ایشم بتونه حل کنه اگه هدف تنها حل کردن باشه به چه درد میخوره حالا بحث سر تستی بودنش نیس بیشتر هدفم اینه که بییاییم یه جزوه مثلا 10 صفحه ای رو با دقت مطالعه کنیم و به جواب برسیم حالا هرکی زودتر بخونه و برسه به جواب که جایزه حق اونه اینجوری بهتر نیس؟؟؟ دموکرات لیبرالیسم فاشیست خب منم همینو میگم دیگه خودت بحث 4گزینه ای رو کشیدی وسط که رد شد خیلیم خوب! در ضمن فک کنم زودتر به جواب رسیدن معیار امتیاز نباشه چون یک هفته برای پاسخ دادن وقت هست هرکس که جوابش به جواب صحیح نزدیکتر بود امتیاز میگیره اگر هم 2تا جواب صحیح داشتیم به هردو امتیاز میدیم فمنیسم راشیتیسم مازوخیسم 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خب منم همینو میگم دیگه خودت بحث 4گزینه ای رو کشیدی وسط که رد شد خیلیم خوب! در ضمن فک کنم زودتر به جواب رسیدن معیار امتیاز نباشه چون یک هفته برای پاسخ دادن وقت هست هرکس که جوابش به جواب صحیح نزدیکتر بود امتیاز میگیره اگر هم 2تا جواب صحیح داشتیم به هردو امتیاز میدیم فمنیسم راشیتیسم مازوخیسم عجب زبون نفهمیه منم همینو میگم این آتروس هی میگه نه اوسکولیسم شاسکولیسم آترستیسم من میخوام از سیلات سوال بدم کسی که مشکلی نداره:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ عجب زبون نفهمیه منم همینو میگم این آتروس هی میگه نهاوسکولیسم شاسکولیسم آترستیسم من میخوام از سیلات سوال بدم کسی که مشکلی نداره:gnugghender: درسای تخصصی از آتشباری مثلا 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ درسای تخصصی از آتشباری مثلا ساز مخالف شدی امشبا:vahidrk: منظورم همون آتش باری بود 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ پست اول تاپیک ویرایش شد 4 لینک به دیدگاه
hirt 492 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ من ترم سه هستم، هنوز چیزی زیادی نمی دونم. می تونم به نظرتون شرکت کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ من ترم سه هستم، هنوز چیزی زیادی نمی دونم. می تونم به نظرتون شرکت کنم؟ بله چرا که نه؟! منبع سوالات معرفی میشه و بنابراین بچه های ترم پایینی هم میتونن با مطالعه منبع به جواب برسن 4 لینک به دیدگاه
پتــــــــــروس 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من که مرخصم بعد امتحانشم یادم نمیومد چی خوندم چه برسه به الان" """ ولی ایده خیلی خوبیه:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من که مرخصم بعد امتحانشم یادم نمیومد چی خوندم چه برسه به الان"""" ولی ایده خیلی خوبیه:gnugghender: نشون دادی یه معدنی با اصالتی بیا داداش آتروس بت میرسونه 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من شدیدن منتظرم که مسابقه شروع شه هیچ راهی نیست زود شروع کنیم 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من شدیدن منتظرم که مسابقه شروع شه هیچ راهی نیست زود شروع کنیم 18 ام دیگه جمعه هفته دیگه 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ 18 ام دیگه جمعه هفته دیگه اووووووووووووووووووووووووووووووووووووو تا هفته دیگه کاش زنده بمونم 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من هفته دیگه جمعه نمیتونم بیامباید برم چون شنبه کلاسا شروع میشه.بعدشم میانترمامون شروع میشه.مشکل یکی دوتا که نیست:4564: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من هفته دیگه جمعه نمیتونم بیامباید برم چون شنبه کلاسا شروع میشه.بعدشم میانترمامون شروع میشه.مشکل یکی دوتا که نیست:4564: من خودمم شنبش کلاس دارم ولی خب باید یجوری برنامه ریزی کنی که بتونی به همه کارات برسی دیگه 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من خودمم شنبش کلاس دارمولی خب باید یجوری برنامه ریزی کنی که بتونی به همه کارات برسی دیگه eeeeeeeeeeeeeeeمن فکر میکردم شما تموم کردین ترم چندین؟اره دیگه مجبورم 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ eeeeeeeeeeeeeeeمن فکر میکردم شما تموم کردین ترم چندین؟اره دیگه مجبورم من ترم هشتم 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من ترم هشتم به به به سلامتی خوش به حالتون 2 لینک به دیدگاه
سکوت بره ها 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی خوبه موافقم ببینم از کنکورم چیزی یادم مونده یا نه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی خوبهموافقم ببینم از کنکورم چیزی یادم مونده یا نه اولین دورش جمعه 18 ام شروع میشه و تا جمعه 25 فروردین وقت پاسخگویی هست با ما همراه باشید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده