shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ درود دوستان سری چهارم مسابقه آهنگ شناسی رو که سری آخر سال 90 هم هست استارت میکنم ، ایام نوروز مسابقه جدیدی نخواهیم داشت بعد از عید شاید ادامه دادیم شایدم ندادیم ، این سری 10 تا آهنگ تابلو و شاد بمناسبت نوروز انتخاب کردم فکر میکنم همش حدس زده بشه فقط نامردی نکنید اگه کسی زود اومد همه رو یه جا نحدسه بذارید به بقیه هم امتیاز برسه آخر سالی از 10 تا آهنگ زیر 9 تای اولش ایرانیه آخریه هم خارجیه همه شم آسونه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهـنگ شماره 6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * حجم آهنگها خیلی کمه و برای شنیدنش فقط کافیه روشون کلیک کنید . * ممکنه اسم خواننده رو بدونید ولی اسم آهنگو نه ، در اون صورت اگه دو نفر آهنگ رو حدس زده باشن اولی فقط اسم خواننده رو گفته باشه و دومی هم اسم خواننده هم اسم آهنگ ، امتیاز به نفر دوم میرسه که کاملتر جواب داده ( حتی اگه به قسمتی از شعرش هم اشاره کنید پذیرفته میشه ) * دوستانه ازتون میخوام که دنبال راه های تقلب نباشید چون با تقلب مسابقه لوث میشه و دیگه جذابیتی نداره *چون آهنگهای این سری خیلی آسونه فکر میکنم یک روز برای حدس زدنش کافی باشه و فردا شب برنده ها رو اعلام میکنم * دیگه همینا... پیشاپیش سال خوبی رو براتون آرزومندیم 18 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ 1 مثلا حرفای تو کاش میشد قند و عسل مهرشاد مهند حراجی زدیااااا...همش آسونه 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ شماره سه امید ای گل رویایی ای مظهر زیبایی --------------------------- شماره 5 فک کنم هایده --------------------------- شماره 8 مهستی -------------------------- شماره 9 ناز نکن ناز نکن 7 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ اولی که مثلا حرفیای تو دومی...تو گوشت این پنبه رو دربیاری...یگانه!! 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ 3 رو sam arch زود تر از من گفت گل رویایی امید پاک کرد پستشو فکر کرد من زودتر گفتم. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ 7 همون که میخونه نازی جون ناز نکن اسم خوانندشو نمیدونم ولی خیلی لوس میخونه... آخری هم دی جی الیگیتور 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28: الان داری عیدی میدی دیگه مهند؟ انگار آدم آمده حنابندون 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ من مثل همیشه به نفع بقیه میکشم کنار 8 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28:الان داری عیدی میدی دیگه مهند؟ انگار آدم آمده حنابندون من اومدم آهنگارو باز میکردم خونمون استپ رقص شد 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ من اومدم آهنگارو باز میکردم خونمون استپ رقص شد دقییییقا این ای گل رویایو که زدم برگشتم دیدم مامانم توی در داره قر میده :ws28: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ 1 مثلا حرفای تو کاش میشد قند و عسل مهرشاد مهند حراجی زدیااااا...همش آسونه گفتم که دیگه حراج شب عیده امتیازه امشب 3 رو sam arch زود تر از من گفت گل رویایی امید پاک کرد پستشو فکر کرد من زودتر گفتم. نه بابا نوشته محمدرضا زودتر گفته واس همون پاک کرده :ws28:الان داری عیدی میدی دیگه مهند؟ انگار آدم آمده حنابندون حالا این حرفارو بیخیال حدساتو بزن باز سرت بی کلاه نمونه آخرش من مثل همیشه به نفع بقیه میکشم کنار چرا خُ ؟ سیندخت نگو که اینارم نشنیدییییییییییییی من اومدم آهنگارو باز میکردم خونمون استپ رقص شد ببینم تو مگه قرار نبود امروز بری مسافرت ؟ 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ 4 مهستی فک کنم میخونه آخه منم جوونم و اینا 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ حالا این حرفارو بیخیال حدساتو بزن باز سرت بی کلاه نمونه آخرش نه به جون پری اصن اینجوری نمیچسبه من فقط توی مسابقات سخت شرکت میکنم وبرنده میشم یعنی فقط یه کفتر کاکل به سر کم داره مسابقت 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا نوشته محمدرضا زودتر گفته واس همون پاک کرده ممَ رضا امس آهنگو نگفت هبود که..متنشو نوشته 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ گفتم که دیگه حراج شب عیده امتیازه امشب چرا خُ ؟ سیندخت نگو که اینارم نشنیدییییییییییییی ب نه آهنگ حرومه ما گوش نمیدیم !! فقط روضه میذاریم 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ ممَ رضا امس آهنگو نگفت هبود که..متنشو نوشته اسم آهنگ تو متنش بود دیگه 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ دیر رسیدم........:164::164::164: 1>مهرشاد 2>محسن یگانه 3>امید؛منی که بار غم رو...:دی 4>نوش آفرین 5>هایده 6>بازه مهرشاد 7>مهدی مقدم یا نریمان 8>حمیراست>؟:دی 9>کوروس 10>اسکوتر بود؟ 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ با اجازه 3.امید...ای گل رویایی(خیلی تابلو بود) 5.هایده...وقتی که من عاشق میشم 7.نازی نازی(یه خواننده خیلی بی مزه):icon_razz: 8.به مهستی میخوره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده