رفتن به مطلب

دوستی رنجاند منو , من همه رو از خود رنجاندم

ارسال های توصیه شده

بحث اصلي سر اوتار دوستمون نيست

بحث ما سر موضوعي است كه استاتر شروع كرده

شما فك نميكنيد حرفاي استاتر مبهم و يك طرفه هست ؟

اصلا بي اعتمادي تو دنياي مجازي چطوري شكل ميگره يعني چه ؟

شما فك نميكنيد كيفت ذهني كه بي اعتمادي خودش را نسبت به يه نفر به كل ادمهاي ديگه بسط ميده مشكوك نيست:ws38: ؟

اصلا قك نميكند خيلي از مشغوليات ذهني نسبت به ادماي دنياي نت نبايد وارد زندگي واقعيمون بشه ؟

ما خيلي فلسفي و فيلسوفانه فكر ميكنيم ولي ذهنمون را رو حرفا و چيزاي خيلي جزيي و پيش پا افتاده متمركز ميكنيم تو پروف اين و اون سرك ميكشيم ببينيم دارن چكار ميكنن چرا فلاني اين كار رو كرد چرا اين حرفا نزد چرا زد ؟

ما اينقد خود خواهيم كه فكر مي كنيم هميشه حق با ماست ثقل عالم هستيم و همه چي بايد دور ما بچرخد هميشه حق داريم شك كنيم بي اعتماد بشيم

....

با اين وجود دوست استارمون شايد حق داشته باشه شايدم ... و لي هرچي هست اينجوري نميشه در مورد حرفاش قضاوت درستي كرد

• Like 1
لینک به دیدگاه
درواپسین روزهای سال 90 , دوستی که برام عزیز بود بنا به دلایلی منو رنجاند و دیوار اعتمادمو نسبت به این دنیا فروریخت

طوری که به یک باره سیاهی هایی که ناشی از بدبینی و بی اعتمادی به دنیای واقعی و در اثر رفتار انسان نماهای دنیای واقعی بود دوباره بهم هجوم اورند و منو که اینجا با تک تک شماها زندگی کرده بودم و با حرفا و محبت های شما رشد فکری و روحی یافته و تونسته بودم دوباره خود واقعی مو پیدا کنم نسبت به همه بدبین و دل آزرده کرد

دنیای واقعی اعتماد من شاید بیشتر از یک مترمربع نباشد حالا حساب کنید در این فضا چند نفر جای می گیرند البته غیر از خانواده عزیزم که همیشه یار و پشتیبانم بودند و هستند و فضای ویژه ای در قلب و روح و دنیای واقعی من دارند

این رنجیدگی انچنان برام گران امد که به یک باره لیست دوستانم رو حذف کردم جز دونفر

این تاپیک را زدم تا از همه دوستانی که ازم دل ازرده شدن معذرت بخوام اسم همه دوستان رو به یاد ندارم خواهشمند هرکس قبلا تو لیست من بود بهم یه ندا بدهد

و یه درخواست هم از همه دوستان نواندیشانی داشتم

اینکه اگه در واپسین ساعات سال 90 دارید به اعمال خود فکر می کنید و قصد برنامه ریزی برای سال نو دارید لطفا برای گوهر اعتماد هم جایگاه ویژه ای اختصاص دهید

همه ما مزه تلنگر خوردن از اعتماد به دیگران و تلخ تر از ان, مزه سواستفاده از مهربونی ها و خیرخواهی هامون توسط دیگرون رو چشیدیم میدانیم چقدر برامون گران و ناگوار ست این موضوع .

پس بیایید در سال 91 برای دوستانی که بهمون اعتماد می کنند و شاید راز دلشونو از روی دلتنگی و تنهایی یا به هر دلیل دیگر بهمون می گن ارزش زیادی قایل بشیم

همه ما انسان هستیم و اعتماد و محبت جزو ذات ما انسانهاست

درست است که در وضع اسف بار فعلی کشور و فضای خفقان و کینه و دو دلی که عده ای وطن فروش نان به نرخ روز خور ایجاد کردن حرف از اعتماد به افرادی که شاید هرگز موفق به دیدارشان در دنیای واقعی نشویم بیهوده و ساده لوحانه باشد ولی ...

ولی بیایید بهم قول بدیم هرگاه خواستیم به گوهر اعتماد کسی تلنگر بزنیم کمی به این سخن فکر کنیم که من نیز انسانم و نیاز فطری به اعتماد و محبت دیگران دارم

دراخر سال نو را به تک تک دوستان عزیزم تبریک می گم و در سال نو , ارزوی سال پر از تندرستی و شادی و پیروزی برای همه تون دارم

:icon_gol::icon_gol:

سارا جان باز ادت کردم:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم درخواست فرستادم..:a030:

يه حمله "درخواست دوستي" واسه سارا آغاز كنيم..:ws3:

حیف پروفش رو بسته

و الا یه حمله ی همه جانبه صورت میگرفت :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...