رفتن به مطلب

دوستی رنجاند منو , من همه رو از خود رنجاندم

ارسال های توصیه شده

درواپسین روزهای سال 90 , دوستی که برام عزیز بود بنا به دلایلی منو رنجاند و دیوار اعتمادمو نسبت به این دنیا فروریخت

طوری که به یک باره سیاهی هایی که ناشی از بدبینی و بی اعتمادی به دنیای واقعی و در اثر رفتار انسان نماهای دنیای واقعی بود دوباره بهم هجوم اورند و منو که اینجا با تک تک شماها زندگی کرده بودم و با حرفا و محبت های شما رشد فکری و روحی یافته و تونسته بودم دوباره خود واقعی مو پیدا کنم نسبت به همه بدبین و دل آزرده کرد

دنیای واقعی اعتماد من شاید بیشتر از یک مترمربع نباشد حالا حساب کنید در این فضا چند نفر جای می گیرند البته غیر از خانواده عزیزم که همیشه یار و پشتیبانم بودند و هستند و فضای ویژه ای در قلب و روح و دنیای واقعی من دارند

این رنجیدگی انچنان برام گران امد که به یک باره لیست دوستانم رو حذف کردم جز دونفر

این تاپیک را زدم تا از همه دوستانی که ازم دل ازرده شدن معذرت بخوام اسم همه دوستان رو به یاد ندارم خواهشمند هرکس قبلا تو لیست من بود بهم یه ندا بدهد

و یه درخواست هم از همه دوستان نواندیشانی داشتم

اینکه اگه در واپسین ساعات سال 90 دارید به اعمال خود فکر می کنید و قصد برنامه ریزی برای سال نو دارید لطفا برای گوهر اعتماد هم جایگاه ویژه ای اختصاص دهید

همه ما مزه تلنگر خوردن از اعتماد به دیگران و تلخ تر از ان, مزه سواستفاده از مهربونی ها و خیرخواهی هامون توسط دیگرون رو چشیدیم میدانیم چقدر برامون گران و ناگوار ست این موضوع .

پس بیایید در سال 91 برای دوستانی که بهمون اعتماد می کنند و شاید راز دلشونو از روی دلتنگی و تنهایی یا به هر دلیل دیگر بهمون می گن ارزش زیادی قایل بشیم

همه ما انسان هستیم و اعتماد و محبت جزو ذات ما انسانهاست

درست است که در وضع اسف بار فعلی کشور و فضای خفقان و کینه و دو دلی که عده ای وطن فروش نان به نرخ روز خور ایجاد کردن حرف از اعتماد به افرادی که شاید هرگز موفق به دیدارشان در دنیای واقعی نشویم بیهوده و ساده لوحانه باشد ولی ...

ولی بیایید بهم قول بدیم هرگاه خواستیم به گوهر اعتماد کسی تلنگر بزنیم کمی به این سخن فکر کنیم که من نیز انسانم و نیاز فطری به اعتماد و محبت دیگران دارم

دراخر سال نو را به تک تک دوستان عزیزم تبریک می گم و در سال نو , ارزوی سال پر از تندرستی و شادی و پیروزی برای همه تون دارم

:icon_gol::icon_gol:

• Like 28
لینک به دیدگاه

این رنجیدگی انچنان برام گران امد که به یک باره لیست دوستانم رو حذف کردم جز دونفر

این تاپیک را زدم تا از همه دوستانی که ازم دل ازرده شدن معذرت بخوام اسم همه دوستان رو به یاد ندارم خواهشمند هرکس قبلا تو لیست من بود بهم یه ندا بدهد

این حذف و اضافه دوستان یکی از شیرین ترین بحث های مورد علاقه منه. :ws3:

بیخیال بابا.

من به اندازه کافی هم حذف کردم هم حذف شدم.

هم رکورد حذف کردن رو دارم هم رکورد حذف شدن رو. :whistle:

شیرینی دنیای مجازی به همین بچه بازی هاشه.

تو بچگی به طرز وحشتناکی با خواهرم دعوا میکردم،اینقدر تو سر و کله هم میزدیم که به مرز تنفر از هم میرسیدیم،اما فرداش سر یک مشکل بهم کمک میکیردیم و میخندیدیم و باز این ماجرا تکرار میشد.

ما هنوز بچه ایم، خیلی بچه، خودمون خبر نداریم،باور کن........ (شکلک زهرخند)

• Like 22
لینک به دیدگاه

مهندس عزیز یه پیشنهاد دارم خدمت جنابعالی

.

.

.

اگر میخوای چه در دنیای واقعی چه در مجازی پیشرفت داشته باشی به هیچ عنوان راز دلت رو با کسی مگو............تا بتونی پیشرفت کنی

.

.

.

سال نو شما هم پیشاپیش مبارک

بدرود

• Like 15
لینک به دیدگاه
مهندس عزیز یه پیشنهاد دارم خدمت جنابعالی

.

.

.

اپر میخوای چه در دنیای واقعی چه در مجازی پیشرفت داشته باشی به هیچ عنوان راز دلت رو با کسی مگو............تا بتونی پیشرفت کنی

.

.

.

من این حرفو قبول ندارم...آدم به هر حال نیاز پیدا میکنه با کسی درد دل کنه...حالا یکی شانس میاره و یکی نه!

خدارو شکر هم مورد اعتماد دوستام هستم و هم دوستایی دارم که بارها مورد اعتماد بودنشون رو بهم ثابت کردن...فقط اول باید خوب طرف رو شناخت و بعد سفره دل رو براش باز کرد.البته معتقدم باز هم نباید تمام ریز و درشت زندگی رو با دوستها در میون گذاشت...یه چیزایی باید فقط تو دل خود آدم بمونه

• Like 8
لینک به دیدگاه
من این حرفو قبول ندارم...آدم به هر حال نیاز پیدا میکنه با کسی درد دل کنه...حالا یکی شانس میاره و یکی نه!

خدارو شکر هم مورد اعتماد دوستام هستم و هم دوستایی دارم که بارها مورد اعتماد بودنشون رو بهم ثابت کردن...فقط اول باید خوب طرف رو شناخت و بعد سفره دل رو براش باز کرد.البته معتقدم باز هم نباید تمام ریز و درشت زندگی رو با دوستها در میون گذاشت...یه چیزایی باید فقط تو دل خود آدم بمونه

سارا خانوم من هم منظورم همین بود که آدمی نباید زیر وبم زندگیش رو برای کسی که اصلاً از نزدیک از لحاظ دیداری و شنیداری لمسش نکرده بازگو کنه........بله انسان باید یه هم دم داشته باشه ولی قبول کنید باز هم نباید همه ی رازهاش رو حتی به همون هم ذم هم بگه برای اینکه شاید روزی با همون شخص قابل اعتمادش هم رابطش شکر آب شد و اون طرف مقابل هم برای اینکه ضربه روحی بزنه بره اسرار دوستش رو در عین ناباوری برای این و اون بازگو کنه........بس آدمی هر چقدر آگاهانه حرکت کنه آسیب دیدنش در این عالم بی در و پیکر کمتره:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سارا جات خالی بود، منم خنگ، یادم رفته بود یوزرت رو عوض کردی:banel_smiley_4:

خوش برگشتی، بعده تعطیلات رو هم بهتر برگرد:ws3:

این عدم اعتماد داشتن به کسی و محافظه کار بودن هم میتونه خوب باشه هم بد، هم میتونه باعث بشه از خیلی خطرات نجات پیدا کنی و هم باعث بشه خیلی فرصت ها رو از دست بدی، به هر حال امیدوارم همیشه موفق باشی:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

منم حذف کرده بودی. :whistle:

حذف نشانه یکجور خشم آنی هست، برای همین میگن وقتی عصبانی هستین، اول یک نفس عمیق بکشین، کمی راه برین بعدا اون تصمیمتون رو عملی کنین.

من تا حالا کسیو حذف نکردم،اما چند نفر منو حذف کردن بدون اینکه در جریان باشم.

ای کاش هممون یاد بگیریم به خودمون در لحظات عصبانیت مسلط بشیم و با قضاوت های سریع همه چیو خراب نکنیم.

ولی همین که پشیمونین خیلی خوبه. :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من کلا 2 مرتبه کاربری رو از لیستم حذف کردم که یکیش به قول ساناز همون خشم آنی بود و یک مورد دیگه هم احساس کردم داره تو پروفم فضولی میشه!

در هرحال فکر میکنم کار درستی نکردم و از این پس هم سعی میکنم چنین کاری نکنم

ولی بارها دوستانی که انتظارش رو نداشتم منو از لیستشون حذف کردن و حالا هم هر کس منو از لیستش حذف کنه برام اهمیتی نداره فکر میکنم این خیلی بهتر از اونه که تو لیست کسی باشم ولی سال تا سال یک پیغام هم رد و بدل نشه که نشانه حداقل ِ دوستی مجازی هست و یا اون شخص چشم دیدن منو نداشته باشه.

سارا جان موفق باشی... :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
درواپسین روزهای سال 90 , دوستی که برام عزیز بود بنا به دلایلی منو رنجاند و دیوار اعتمادمو نسبت به این دنیا فروریخت

طوری که به یک باره سیاهی هایی که ناشی از بدبینی و بی اعتمادی به دنیای واقعی و در اثر رفتار انسان نماهای دنیای واقعی بود دوباره بهم هجوم اورند و منو که اینجا با تک تک شماها زندگی کرده بودم و با حرفا و محبت های شما رشد فکری و روحی یافته و تونسته بودم دوباره خود واقعی مو پیدا کنم نسبت به همه بدبین و دل آزرده کرد

دنیای واقعی اعتماد من شاید بیشتر از یک مترمربع نباشد حالا حساب کنید در این فضا چند نفر جای می گیرند البته غیر از خانواده عزیزم که همیشه یار و پشتیبانم بودند و هستند و فضای ویژه ای در قلب و روح و دنیای واقعی من دارند

اینکه اگه در واپسین ساعات سال 90 دارید به اعمال خود فکر می کنید و قصد برنامه ریزی برای سال نو دارید لطفا برای گوهر اعتماد هم جایگاه ویژه ای اختصاص دهید

همه ما مزه تلنگر خوردن از اعتماد به دیگران و تلخ تر از ان, مزه سواستفاده از مهربونی ها و خیرخواهی هامون توسط دیگرون رو چشیدیم میدانیم چقدر برامون گران و ناگوار ست این موضوع .

پس بیایید در سال 91 برای دوستانی که بهمون اعتماد می کنند و شاید راز دلشونو از روی دلتنگی و تنهایی یا به هر دلیل دیگر بهمون می گن ارزش زیادی قایل بشیم

همه ما انسان هستیم و اعتماد و محبت جزو ذات ما انسانهاست

درست است که در وضع اسف بار فعلی کشور و فضای خفقان و کینه و دو دلی که عده ای وطن فروش نان به نرخ روز خور ایجاد کردن حرف از اعتماد به افرادی که شاید هرگز موفق به دیدارشان در دنیای واقعی نشویم بیهوده و ساده لوحانه باشد ولی ...

ولی بیایید بهم قول بدیم هرگاه خواستیم به گوهر اعتماد کسی تلنگر بزنیم کمی به این سخن فکر کنیم که من نیز انسانم و نیاز فطری به اعتماد و محبت دیگران دارم

دراخر سال نو را به تک تک دوستان عزیزم تبریک می گم و در سال نو , ارزوی سال پر از تندرستی و شادی و پیروزی برای همه تون دارم

:icon_gol::icon_gol:

1. بسيار متن زيبايي..

2.من قبلا با ساناز در مورد صميمت البته از نوع مجازيش صوبت كردم...

ب نظرم صميمت مجازي با صميت واقعي فرق ميكنه...شما اعتمادي ك براي خيلي حرفهاي دلتون در دنياي واقعي ندارين با رفقاي مجازي مطرح ميكنين..

البته مجازي اوني رو ميگم ك ب ارتباط واقعي نكشه و يا اگر بكشه واقعي نشه...

بنده خودم در چندين مورد كه واقعا ناراحت بودم و دوست نداشتم در واقع با كسي جريان رو مطرح كنم با رفقاي مجازي مطرح كردم..البته اونايي ك بر اخلاقشون واقف بودم..

اونا هم چيزهايي بهم گفتند..

ولي حس همدردي و همين كه آدم سبك بشه يكي از مزاياي اينكار بود...

متاسفانه هر چند تا كنون تو دنياي واقعي كسي ك باهاش رفيق باشم و بعد غير قابل اعتماد باشه نديدم ولي خيلي از مسائل رو مگر اينكه از دستم در بره ب كسي نميگم..

حتي بعضي مواقع دوست داشتم بگم ولي نگفتم...

گفتن خيلي مسائل در دنياي واقعي ب دوستان واقعي ميتونه دردسر ساز باشه...

مثلا بنده رفقام اكثرا مذهبي هستن و ميدونن ك من اهل مذهب نيستم ولي بر اساس تجربه اي ك پيدا كردم ديگه چيزي در مورد مذهب يا..باهاشون مطرح نميكنم...

به نظرم رفقاي مجازيتون اونايي ك باهاشون صميمي هستيد رو در صورتي ك ميدونين مجازي ميمونن و فراتر از اون نميتونن برن از دست ندين خيلي وقتاي تنهايي بدردتون ميخورن..

3.حذف و اضافه دوستي مجازي ب نظرم وسواس بي دليلي است كه پشتوانه منطقي ندارد..

من امروز براي اولين بار ليست دوستان رو باز كردم تا براشون پيام تبريك بفرستم..

خيلي هاشون رو ديدم اصلا ارتباط چنداني نداريم و فقط با عده اي ارتباطي دارم كه اونا هم در جاي خودشون هر كدوم برام ارزشمندند...

كاش اگر عنوان موضوع قابل گفتن بود مطرح ميكرديد..

• Like 9
لینک به دیدگاه
.

2.من قبلا با ساناز در مورد صميمت البته از نوع مجازيش صوبت كردم...

ب نظرم صميمت مجازي با صميت واقعي فرق ميكنه...شما اعتمادي ك براي خيلي حرفهاي دلتون در دنياي واقعي ندارين با رفقاي مجازي مطرح ميكنين..

البته مجازي اوني رو ميگم ك ب ارتباط واقعي نكشه و يا اگر بكشه واقعي نشه...

.

این خیلی خطرناکه ها.

منم اونجا بهتون گفتم، اعتماد توی مجازی یکسری ویژگی هایی داره که بیشتر احساسی هست تا عقلانی.

ممکنه ضربه های بدتری بخورین.

اینقدر نمونه های بیشماری دیدم که توی مجازی به یک نفر به خاطر چندتا نوشته یا یک عکس یا.... اعتماد کردند و بعدا ضربات زیادی خوردن که تا مدت ها تاثیرش از بین نرفته.

بهتره این کار رو نکنین، تا کسی رو در واقعیت نسنجیدین یا ندیدین در مجازی بهش اعتماد نکنین.

• Like 4
لینک به دیدگاه
این خیلی خطرناکه ها.

منم اونجا بهتون گفتم، اعتماد توی مجازی یکسری ویژگی هایی داره که بیشتر احساسی هست تا عقلانی.

ممکنه ضربه های بدتری بخورین.

اینقدر نمونه های بیشماری دیدم که توی مجازی به یک نفر به خاطر چندتا نوشته یا یک عکس یا.... اعتماد کردند و بعدا ضربات زیادی خوردن که تا مدت ها تاثیرش از بین نرفته.

بهتره این کار رو نکنین، تا کسی رو در واقعیت نسنجیدین یا ندیدین در مجازی بهش اعتماد نکنین.

حرف شما درسته..:icon_gol:

حرفاي منو جدي نگيرين..:sigh:

ساناز ميشه يه تايپيكي بزني و از نمونه هايي ك باهاشون برخورد داشتي بگي موضوع چي بوده؟!:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود و تبریک سال نو

منم فقط یه بار حذف کردم اونم یکی عزیزهارو

که فکر کردم خودش اینو میخواد (به خاطر دعوت به موضوع و اینا...):ws52:

از زمین و آسمون کمک گرفتم بهش بگم ولی روم نشد

نمیدونم ... ولی اگه اشتباه کردم باید ببخشه!:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ما انچه را ميبينيم كه دوست داريم ببينيم

ومشكل از همينجا شروع ميشود

زندگي ميكنيم با شك و ترديد

زندگي ميكنيم با سوتفاهم با دودلي

ما ادماي هستيم كه خود را زنداني كرديم زندان پوسيده و پوشالي درونمان زنداني كه بوي تعفن توهماتي واهي و ارزشهاي متعصبانه و پوچ گرفته است بدون اينكه براي يك بار هم كه شده حتي قصد كنيم نگاهي به چارچوب و زواياي تاريك اين زندان بياندازيم براي رها شدن در حالي كه ميبينيم و ميدانيم ان بيرون جنگلي و دشتي از زيبا يي ها هست در حسرت رهايي در زندان خود ساخته درون ميميريم و همچنان ديگران را مقصر اصلي ميدنيم

و هزاران تقصير روانه و پيش كششان ميكنيم

نه برادر يا خواهر من تا اعتماد درونيمان را در ان زندان دروني نيافتيم هيچ وقت هيچ كس در دنياي بيرون معتمد و راز دارمان نخواهد بود و نخواهد شد و نخواهد ماند

و شاهد هيچ بهاري نخواهيم بود اگر صدها بهار و شكوفه بيابد و بگزرد فقط طرح لبخندي دروغين بر چهار ديواري بسته و حقير ذهنمان به جا خواهد ماند . و هيچ كس بيشتر از خود ما رنج نخواهد برد .

• Like 3
لینک به دیدگاه

من به خاطر همین چیزهاست که 3 تا قانون رو ملاک کارهای زندگیم کردم :

1 - عدالت دروغ محضه

2 - دوست خوب دروغ محضه

3 - به هیچ چیز عادت نکن

• Like 3
لینک به دیدگاه
من به خاطر همین چیزهاست که 3 تا قانون رو ملاک کارهای زندگیم کردم :

1 - عدالت دروغ محضه

2 - دوست خوب دروغ محضه

3 - به هیچ چیز عادت نکن

خيلي ببخشيد اوتاري كه گذاشتي چي ميخواد بگه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

معلومه

یعنی تا جایی که میشه و در همه حال به همنوع کمک کنید ولی هیچ ربطی به پست من نداره

چون اواتار من نمیگه به چیزی عادت کن یا اینکه عدالت وجود داره و یا اینکه دوست خوب دروغه محضه

• Like 4
لینک به دیدگاه
معلومه

یعنی تا جایی که میشه و در همه حال به همنوع کمک کنید ولی هیچ ربطی به پست من نداره

چون اواتار من نمیگه به چیزی عادت کن یا اینکه عدالت وجود داره و یا اینکه دوست خوب دروغه محضه

وقتي اعتماد نداشته باشي دست هر كي رو ميگيري حتي اگر درمونده باشي؟!

• Like 5
لینک به دیدگاه
وقتي اعتماد نداشته باشي دست هر كي رو ميگيري حتي اگر درمونده باشي؟!

وقتی یه درمونده کنار خیابون میبینی کمکش نمیکنی ؟

حتما باید بهش اعتماد کنی ؟

وقتی میبینی یه عده بیگناه دارن توی سومالی قتل عام میشن دلت نمیخواد به حکم انسان بودن کمکشون کنی ؟

حتما باید همشونو بشناسی و بهشون اعتماد کنی ؟

اگر دین ندارید لااقل ازاده باشید

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی یه درمونده کنار خیابون میبینی کمکش نمیکنی ؟

حتما باید بهش اعتماد کنی ؟

وقتی میبینی یه عده بیگناه دارن توی سومالی قتل عام میشن دلت نمیخواد به حکم انسان بودن کمکشون کنی ؟

حتما باید همشونو بشناسی و بهشون اعتماد کنی ؟

اگر دین ندارید لااقل ازاده باشید

نه من چنين چيزي منظورم نبود...فك كنم آرشم منظورش نبود..

عكس آوتارات گرفتن دست بين دو نفر است..شايد براي تو اون دست پاييني مثلا حتما بايد فقير باشه و..

ولي برداشت ما گرفتن دست كسي است كه ميشناسي..

و چنين گرفتن دستي با پشتوانه اعتماد هست..

و گرنه اگر هيچ اعتمادي بين طرفين نباشه دستي به سمت دستي ديگه دراز نميشه..

البته بازم ميگم

برداشت من نوعي از عكست بيشتر گرفتن دست رفيق هست..همين..

• Like 4
لینک به دیدگاه

من که یادم نمیاد در لیست دوستانتون بودم یا نه. البته خیلی هم مهم نیست. چون شما رو از سارا افشار متخصص شبکه میشناسم و تا به امروز برای شما احترام ویژه و خاصی قائلم. حالا اینکه در لیست دوستانتون باشم یا نباشم برام فرقی نمیکنه. چون با یه اد کردن چیزی عوض نمیشه. مهم اون تفکر و شناختی هست که ما متقابلا نسبت به همدیگه داریم.

اما یک نکته رو هم دقت بفرمائید و اون هم اینکه خیلی وقتها دوستان خود به خود از تو لیست همدیگه حذف میشوند و این به خاطر اشکالات نرم افزاری سایت هست.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...