tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ پلان این خانه رو کسی نداره؟ چرا پلانشو دارم در واقع کار خودمه ولی بهت نمیدم بدم که ازش کپی برداری کنی لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ چرا پلانشو دارم در واقع کار خودمه ولی بهت نمیدم بدم که ازش کپی برداری کنی نترس به نام خودت ثبتش میکنم...حالا میشه بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نترس به نام خودت ثبتش میکنم...حالا میشه بدی؟ بابا شوخی کردم پلانم کجا بود اینا فقط عکس بودن پلانشو نذاشته بود لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بابا شوخی کردمپلانم کجا بود اینا فقط عکس بودن پلانشو نذاشته بود 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ خواهش میکنم .نگران نباش یه کسایی پیدا میشن که توش زندگی کنن شاید زمانی ماهم تونستیم از این خونه ها طراحی کنیم چرا نتونید یه برج بود تو تهران که کار برقش دست ما بود،به اینجا نمیرسید ولی در حد خودش معرکه بود لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اما من کاری ندارم خونه زشتی هست اصلا جذاب نیست خشن هست آدم رو یاد قتل و گروه های مافیا میندازه :banel_smiley_90: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده