Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 مرسی بابت عکسای قشنگت.فقط 1 سوال؟ کی تو این جاها زندگی میکنه؟ 9
tina-arch مهمان ارسال شده در 18 خرداد، 2012 مرسی بابت عکسای قشنگت.فقط 1 سوال؟ کی تو این جاها زندگی میکنه؟ خواهش میکنم .نگران نباش یه کسایی پیدا میشن که توش زندگی کنن شاید زمانی ماهم تونستیم از این خونه ها طراحی کنیم
شـاهین 8068 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 تیانا تو از کی اجازه گرفتی که این عکس های خونه ی منو بدون اجازه من اینجا گذاشتی؟:vahidrk: 3
tina-arch مهمان ارسال شده در 18 خرداد، 2012 تیانا تو از کی اجازه گرفتی که این عکس های خونه ی منو بدون اجازه من اینجا گذاشتی؟:vahidrk: واقعااااااااااا ؟من نمیدونستم ای خسیس چرا قبلا خودت عکسای خونتونو نذاشتی ماهم ببینیم
شـاهین 8068 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 واقعااااااااااا ؟من نمیدونستم ای خسیس چرا قبلا خودت عکسای خونتونو نذاشتی ماهم ببینیم اخه بزارم که چی بشه دوست ندارم چشم مردم دنبال مالم باشه می خوام مردم منو برای خودم بخوان نه چیز دیگه ای 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 تیر، 2012 مگه الان نمیتونیم؟ ایول؛ یعنی الان در این حد میتونی خودت،تهنایی طراحی کنی؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 تیر، 2012 آره اینا که کاری نداره آورین؛ آورین من 2 سال پیش نمایشگاه مبلمان رفته بودم؛ اونجا یه آقایی بودن که ارشد معماری داشتن، شغلشون طراحی مبلمان بود!!! بهم گفتن تا وقتی که وارد ساخت و ساز نشین متوجه نمیشین چقدر بلدین؛ ایشون با اینکه ارشد معماری داشتن ؛گفتن وقتی داشتن واسه خودشون خونه میساختن؛اونوقت ؛متوجه شدن هیچیییییی بلد نیستن!!!:icon_pf (34):
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 4 تیر، 2012 عزیزم همیشه اعتماد بنفس داشته باش. معماری یه کار کاملآ سلیقه ای پس باید بتونی همیشه بکشی و بتونی از کارت دفاع کنی 1
ارسال های توصیه شده