Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ tina-arch گفته است: مرسی بابت عکسای قشنگت.فقط 1 سوال؟ کی تو این جاها زندگی میکنه؟ 9 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ yosefi گفته است: مرسی بابت عکسای قشنگت.فقط 1 سوال؟ کی تو این جاها زندگی میکنه؟ خواهش میکنم .نگران نباش یه کسایی پیدا میشن که توش زندگی کنن شاید زمانی ماهم تونستیم از این خونه ها طراحی کنیم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ تیانا تو از کی اجازه گرفتی که این عکس های خونه ی منو بدون اجازه من اینجا گذاشتی؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ شاهین گفته است: تیانا تو از کی اجازه گرفتی که این عکس های خونه ی منو بدون اجازه من اینجا گذاشتی؟:vahidrk: واقعااااااااااا ؟من نمیدونستم ای خسیس چرا قبلا خودت عکسای خونتونو نذاشتی ماهم ببینیم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ tina-arch گفته است: واقعااااااااااا ؟من نمیدونستم ای خسیس چرا قبلا خودت عکسای خونتونو نذاشتی ماهم ببینیم اخه بزارم که چی بشه دوست ندارم چشم مردم دنبال مالم باشه می خوام مردم منو برای خودم بخوان نه چیز دیگه ای 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۱ yosefi گفته است: مگه الان نمیتونیم؟ ایول؛ یعنی الان در این حد میتونی خودت،تهنایی طراحی کنی؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۱ آره اینا که کاری نداره 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۱ yosefi گفته است: آره اینا که کاری نداره آورین؛ آورین من 2 سال پیش نمایشگاه مبلمان رفته بودم؛ اونجا یه آقایی بودن که ارشد معماری داشتن، شغلشون طراحی مبلمان بود!!! بهم گفتن تا وقتی که وارد ساخت و ساز نشین متوجه نمیشین چقدر بلدین؛ ایشون با اینکه ارشد معماری داشتن ؛گفتن وقتی داشتن واسه خودشون خونه میساختن؛اونوقت ؛متوجه شدن هیچیییییی بلد نیستن!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم همیشه اعتماد بنفس داشته باش. معماری یه کار کاملآ سلیقه ای پس باید بتونی همیشه بکشی و بتونی از کارت دفاع کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده