Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ برای غافل گیری ملت امسال رو هیچی نامگذاری نمی کنن هیچی که نمیشه هادی جان! بلاخره باید یه کوفتی بذارن دیگه .....ما میخوایم بدونیم اون کوفت چیه؟!:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ والا برا من يه اس اومد كه نميشه اينجا كامل بنويسمش.. ولي خب خودتون جاهاي خالي رو پر كنيد.. سال ... دولت، در .... ملت: فشار جدي! تحمل ملي! 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ والا برا من يه اس اومد كه نميشه اينجا كامل بنويسمش..ولي خب خودتون جاهاي خالي رو پر كنيد.. سال ... دولت، در .... ملت: فشار جدي! تحمل ملي! ای بابا این که مال قرن عهد عتیقه رفیق . . . جدیدش هست که من اصلاً نمیتونم بذارم اینجا:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سال 93 ..... سال فقر فرهنگی و نظام سرمایه داری 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سال اشتباهات متناسب با مقبولیت 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سال احیای جنگل ها و مراتع صرفه جوئی در مصرف آب حق مسلم ماست و پنیر کنار آمدن با بهره های 30 درصدی بانکها مجرم شناختن فراریان مالیاتی انتخابات دشمن کش سیزده بدر فیل میمونه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده