Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ کنار بالشم. بجای ساعت استفاده میکنم ازش. از صدای ساعت خوشم نمیاد... 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ من گوشیم رو میذارم زیر تختم، جایی که دستم بهش برسه ساعتشم برا 8 صبح تنظیم می کنم همین که زنگ می زنه راحت خاموشش می کنم میخوابم دوباره 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ خاموش میکنم و میذارم 1 نقطه دور تو اتاقم یا تو هال یا پذیرایی.. درطول روز خیلی گوشی ب دستم دیگه شبا خودمو از دستش راحت میکنم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ دیشب دکتر گفت باید حاموش کنم بزارم یه جای دور.... تصمیم گرفتم تسبیح بگیرم دستم تا خوابم ببره... 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ تصمیم گرفتم تسبیح بگیرم دستم تا خوابم ببره... عالیه.. این کار از صدتا قرص خواب آور و آرامبخش و دمنوش و جوشونده و کلا هرچیز دیگه ای بهتره.. همچین یواش یواش ذهن آروم میشه و میخوابی ک خودت صبح روز بعد غرق لذت میشی از خواب خوبی ک داشتی :girl_yes2: با عرض پوزش از حامیان :w420:.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده