شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ درکدام جنگ ناپلئون مرد؟ در اخرین جنگش اعلامیه استقلال امریکا درکجا امضاشد؟ در پایین صفحه علت اصلی طلاق چیست؟ ازدواج علت اصلی عدم موفقیتها چیست؟ امتحانات چه چیزهایی را هرگز نمی توان درصبحانه خورد؟ نهار و شام چه چیزی شبیه به نیمی از یک سیب است؟ نیمه دیگر ان سیب اگر یک سنگ قرمز را در دریا بیندازید چه خواهد شد؟ خیس خواهد شد یک ادم چگونه ممکن است هشت روز نخوابد؟ مشکلی نیست شبها می خوابد چگونه می توانید فیلی را با یک دست بلند کنید؟ شما امکان ندارد فیلی را پیدا کنیدکه یک دست داشته باشد اگر در یک دست خود سه سیب و چهارپرتقال و در دست دیگر سه پرتقال و چهار سیب داشته باشید کلا چه خوهید داشت؟ دستهای خیلی بزرگ اگر هشت نفر در ده ساعت یک دیوار را بسازند چهارنفر ان را درچند ساعت خواهند ساخت؟ هیچچی چون دیوار قبلا ساخته شده چگونه می توانید یک تخم مرغ خام را به زمین بتونی بزنید بدون ان که ترک بردارد؟ زمین بتونی خیلی سخت است و ترک بر نمی دارد 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ حق معلم این دانش آموز اعدام است! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ حق معلم این دانش آموز اعدام است! چراااا؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چراااا؟ خب مهندس چرا نداره که! بدلیل اینکه نتونسته دانش آموز خوبی تحویل اجتماع بده 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خب مهندس چرا نداره که! بدلیل اینکه نتونسته دانش آموز خوبی تحویل اجتماع بده من دکترم نه مهندس بچه به این قشنگی جواب داده :hapydancsmil: من مطمینم در آینده سیاستمدار خوبی میشه 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ من دکترم نه مهندسبچه به این قشنگی جواب داده :hapydancsmil: من مطمینم در آینده سیاستمدار خوبی میشه خب اگه از اون لحاظ آقای دکتر .....اون شخص الان رئیس جمهوره! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خب اگه از اون لحاظ آقای دکتر .....اون شخص الان رئیس جمهوره! تاپیکو با حرفای سیاسی به ورطه نابودی نکشون خواهشا 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیکو با حرفای سیاسی به ورطه نابودی نکشون خواهشا خب برای تکمیل شدن حرفتون این حرف رو زدم سیاسی نبود واقعی بود! بس رخصت ما از تایپیکتون میریم بیرون تا به ورطه نابودی کشیده نشه 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا این یکی ازوناییه که پس گردنی حقشه بسیار حاضر جواب و بپیچه یا اصن جواب کسیرو نمیده پ.ن من باید معلم مکتب میشدم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آفرین. . . آفرین به این هوش و ذکاوت! الحق و والانصاف بهتر از این نمیشد جوابی درست بدی و طرف رو بپیچونی!!! 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا این یکی ازوناییه که پس گردنی حقشهبسیار حاضر جواب و بپیچه یا اصن جواب کسیرو نمیده پ.ن من باید معلم مکتب میشدم خدارو شکر که نشدین لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آفرین. . .آفرین به این هوش و ذکاوت! الحق و والانصاف بهتر از این نمیشد جوابی درست بدی و طرف رو بپیچونی!!! آفرین که معنی پیچشو میفهمی 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ معلم باید بلایی سرش آورد با این سوالای مضخرفش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده