rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان گل نواندیش حال و احوالتون چطوره؟ یه چند وقتی میشه نتونستم بهتون سر بزنم دلم عجیب برا انجمن و دوستام تنگ شده بود امیدوارم شمام دلتون برام تنگ بوده باشه که احساسم یک طرفه نشه :ws3: 2 روز دیگه تولده طبیعته سالی که گذشت سال خوبی نبود امیدوارم بدیهاشو تو آتیش چهارشنبه سوری سوزونده باشین سال جدیدو پربار و پربرکت پیش بگیرین کینه ها و خاطرات بد و هرچیزی که آزارمون میده فراموش کنیم و مثل بهار نو بشیم سال نو مبارک 17 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اومدم یه دونه اینطوری :vahidrk: بزنم تو سرت بگم آخه اینجا جای تاپیک تفلده؟ تبریک. خوش اومدی رضا جان. این عید رو به همه کاربران و مدیران زحمتکش نواندیشان تبریک میگم. 9 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ واسه من بهار هر چند یاد آور خاطره خوبی نیست، ولی همیشه دوست دارم با بهار بهار مرحوم ناصر عبداللهی، هم بشنوم، هم حسش کنم. تقدیم به همه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عیدتون مبارک بهار بهار صدا همون صدا بود صدای شاخه ها و ریشه ها بود بهار بهار چه اسم آشنایی صدات میاد ... اما خودت کجایی وابکنیم پنجره ها رو یا نه تازه کنیم خاطره ها رو یا نه بهار اومد لباس نو تنم کرد تازه تر از فصل شکفتنم کرد بهار اومد با یه بغل جوونه عید آورد از تو کوچه تو خونه حیاط ما یه غربیل باغچه ما یه گلدون خونه ما همیشه منتظر یه مهمون بهار اومد لباس نو تنم کرد تازه تر از فصل شکفتنم کرد بهار بهار یه مهمون قدیمی یه آشنای ساده و صمیمی یه آشنا که مثل قصه ها بود خواب و خیال همه بچه ها بود آخ ... که چه زود قلک عیدیامون وقتی شکست باهاش شکست دلامون بهار اومد برفارو نقطه چین کرد خنده به دلمردگی زمین کرد چقد دلم فصل بهار و دوست داشت واشدن پنجره ها رو دوست داشت بهار اومد پنجره ها رو وا کرد من و با حسی دیگه آشنا کرد یه حرف یه حرف ‚ حرفای من کتاب شد حیف که همش سوال بی جواب شد دروغ نگم ‚ هنوز دلم جوون بود که صبح تا شب دنبال آب و نون بود 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ إإإإإإإإإإإإإإإ تولدش مبارک هر کی گفت چند سالشه ؟ :ws3: 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ رضا جان خوش اومدی رفیق ما به یادت هستیم سال نو شما هم مبارک باشه 6 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ امرو ز تولد من هم هست با اینکه با تولد عید هم زیاد فاصله ندارم 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ امرو ز تولد من هم هستبا اینکه با تولد عید هم زیاد فاصله ندارم خُ 3 روز صبر میکردی .... دهه:icon_razz: تولدت مبارک 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خُ 3 روز صبر میکردی ....دهه:icon_razz: تولدت مبارک مرسی دوست عزیز 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ پیشاپیش عید همگی مبارک ...! هر چی ارزوی خوبه تو این سال برای همتون دارم ... 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اومدم یه دونه اینطوری :vahidrk: بزنم تو سرت بگم آخه اینجا جای تاپیک تفلده؟تبریک. خوش اومدی رضا جان.این دم عیدی خشونتو کنار بذار دیگه ارادتمند 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ این دم عیدی خشونتو کنار بذار دیگه ارادتمند من زمین خوردتم داش رضا. تو فقط بیا انجمن. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عید همگی مبارک، ماتینا تولد تو هم مبارک، آقا نسیمی جات هم خالی بود 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ امرو ز تولد من هم هستبا اینکه با تولد عید هم زیاد فاصله ندارم عزییییزم تولدت مبباااررررک:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تولدش بخوره تو ملاجش موز شده کیلویی 4 تومن امسالم نمیتونیم بخوریم 1 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عزییییزم تولدت مبباااررررک:4uboxsmiley: مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همه. . . آقا عجب تولدیه این تولد سال ها. . . جوون ها رو پیر میکنه. . . بعضی ها رو آدم خوب میکنه. . . بعضیا رو هم شاید آدم بد میکنه! بعضیا رو از هم جدا میکنه. . . بعضیا رو هم به هم میرسونه. . . بعضی رو وضعشون رو توپ میکنه. . . بعضی رو هم به فلاکت میکشونه. . . امیدوارم همتون سالی خوش و پر از امید داشته باشین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده