Abo0ozar 8637 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ تو این تاپیک هم پروژه های کارگاه آماده سازي زمين , و كارگاه طرح هاي اجرايي رو قرار بدین. براي شروع من پروژه کارگاه آماده سازي زمين خودمون رو قرار میدم. منطقه مورد نظربخش از منطقه 22 تهران است. تهیه کنندگان : ابوذر اکبری نیا - آرزو بشارتي زاده استاد راهنما : دکتر مولوي براي دريافت اين پروژه از لينك زير استفاده كنيد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پيش از آن كه به حوزه مورد مداخله برسيم لازم است كه حوزه هاي فرادست رو هم مورد بررسي قرار بديم. از طريق لينك زير مي توانيد مطالعه طرح جامع منطقه 22 تهران رو كه به صورت خلاصه جمع آوري شده دريافت نماييد. لينك دريافت فايل مطالعه منطقه 22 تهران 51 لینک به دیدگاه
dabagh 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ mer30 ama chera pass dare ru file? passesh chie? 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ mer30 ama chera pass dare ru file? passesh chie? پسورد نمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده : www.noandishaan.com 2 لینک به دیدگاه
atn_ftm 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سلام، لینک مطالعه منطقه 22تهران درست بود و استفاده کردم. اما لینک دریافت فایل اماده سازی زمین مشکل داره. اگه میشه راهنمایی کنید. با تشکر. 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سلام، لینک مطالعه منطقه 22تهران درست بود و استفاده کردم. اما لینک دریافت فایل اماده سازی زمین مشکل داره. اگه میشه راهنمایی کنید. با تشکر. سلام دوست عزیز امتحان کردم مشکلی نداشت 2 لینک به دیدگاه
saie 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا دستتون درد نکنه ... اگه لطف کنن دوستانی که طرح 5 رو پاس کردن پروژه های خودشون رو بزارن خیلی ممنون میشم :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
a.rahmani? 447 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سلام اینم آماده سازی شهرک سلمان فارسی در شهر رامهرمز خوزستان تقدیم به برو بچ گل 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سلام اینم آماده سازی شهرک سلمان فارسی در شهر رامهرمز خوزستان تقدیم به برو بچ گل فایلی پیوست نشده دوستم! 2 لینک به دیدگاه
bahram soltani 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ تشکر استفاده کردم از مطالب طرحت 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ تشکر استفاده کردم از مطالب طرحت خواهش میکنم. خوشحالیم مطالب واستون مفید بوده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ یه نمونه طرح آماده سازی 5 هم تو لینک زیر بوده: http://www.noandishaan.com/forums/thread111494.html اما الان یه نمونه دیگه از این طرح تحت عنوان کارگاه آماده سازی زمین میذارم که زمینی تو منطقه 22 تهران برای این منظور انتخاب شده که شامل مباحث زیر هستش و می تونید از لینک داده شده دانلود کنید. فهرست مطالب: کلیات موقعیت مساحت ویژگی های محیط طبیعی توپوگرافی و شیب زمین شناسی و خاک شناسی ویژگی های اجتماعی و اقتصادی ساکنان آینده ویژگی های فضایی کالبدی سلسله مراتب شهری دسترسی ها کاربری زمین قطعات مجاور سیما و منظر زمین (چشم انداز محدوده و لبه های زمین) نتیجه گیری جدول SWOT جدول اهداف، ریزاهداف، راهبرد و راهکارها جمعیت پذیری منطقه بعد و تعداد خانوار تراکم ساختمانی کاربری های مورد نیاز سرانه کاربری ها طرح کاربری پیشنهادی شماره 1 طرح کاربری پیشنهادی شماره 2 طرح کاربری پیشنهادی شماره 3 تحلیل و بررسی کاربری های پیشنهادی بر اساس ماتریس ارزیابی ماتریس ارزیابی مقاطع عرضی طرح انتخابی دانلود کارگاه آماده سازی زمین 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ نمونه دیگه ای از پروژه طرح شهرسازی 5 رو که در پاییز 92 توسط بهنام گودرزی، مصطفی دشتی، زهرا اسفندیاری و مریم صالحی برای درس طرح شهرسازی 5 مهندس جمشیدی تهیه کردن رو از لینک داده شده به صورت PDF می تونید دانلود کنید. مراحل انجام شده در این طرح عبارتند از: آماده سازی زمین بایر محاسبه مساحت خالص محاسبه تراکم جمعیتی تعیین جایگاه سلسله مراتب تقسیمات کالبدی سیاست آماده سازی پیاده سازی شعاع عملکردی کاربری های موجود در سایت های مجاور طراحی مدل مفهومی پیاده سازی قواعد متریک پیاده سازی جزئیات پروفیل عرضی تفکیک و جانمایی مراکز خدماتی و تفکیک مسکونی دانلود پروژه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۶ این پوسترها برای طرح شهرسازی 5 توسط دانشجویان ورودی 91 دانشگاه هنر تهران تهیه شده که برای مشاهده با ابعاد بزرگ باید روی تصاویر کلیک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
koser 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۸ در در 15 اسفند 1396 در 12:40، Mohammad Aref گفته است : این پوسترها برای طرح شهرسازی 5 توسط دانشجویان ورودی 91 دانشگاه هنر تهران تهیه شده که برای مشاهده با ابعاد بزرگ باید روی تصاویر کلیک کنید. سلام مهندس عارف دوست داشتنی متاسفانه این عکس ها باز نمیشن با عرض پوزش??? لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۸ در 54 دقیقه قبل، koser گفته است : سلام مهندس عارف دوست داشتنی متاسفانه این عکس ها باز نمیشن با عرض پوزش??? سلام. لینک عکسها اصلاح شد. 1 لینک به دیدگاه
elnazkiyani 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ در ۱۳۸۸/۶/۷ در ۱۹:۳۶، Abo۰ozar گفته است: تو این تاپیک هم پروژه های کارگاه آماده سازي زمين , و كارگاه طرح هاي اجرايي رو قرار بدین.براي شروع من پروژه کارگاه آماده سازي زمين خودمون رو قرار میدم.منطقه مورد نظربخش از منطقه 22 تهران است.تهیه کنندگان : ابوذر اکبری نیا - آرزو بشارتي زادهاستاد راهنما : دکتر مولويبراي دريافت اين پروژه از لينك زير استفاده كنيد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پيش از آن كه به حوزه مورد مداخله برسيم لازم است كه حوزه هاي فرادست رو هم مورد بررسي قرار بديم. از طريق لينك زير مي توانيد مطالعه طرح جامع منطقه 22 تهران رو كه به صورت خلاصه جمع آوري شده دريافت نماييد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
elnazkiyani 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ سلام.ببخشید چرا دانلودنمیشه؟فایل گویا مشکل داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده