eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ احترام میذاری یعنی چی؟ قبولش داری؟ مثلا عرف جامعه میگه وقتی وارد یه جمعی شدی باید سلام کنی ..... یا میگه وقتی یه ادم مسن تو اتوبوس کنارت ایستاده پاشی تا بشینی اینا رو قبول دارم چون با عقلم جور در میاد و خوبه اما چیزیا کهنه و سنتی رو به هیچ وجه قبول ندارم چیزای مسخره 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ تا جایی که بتونم مطابق میل و اندیشه خودم رفتار میکنم، کلا انسان تابعی نیستم و چیزی رو که خودم بهش اعتقاد نداشته باشم نمیخوام قبول کنم، البته محیط گاها وادارت میکنه تابع باشی 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ رابطه شما با عرف چطوره؟از لحاظ فکری اصلا همخوانی نداریم اما از لحاظ ظاهری کاملا همخوانیم به نظرتون وجود یک عرف صرفا الزامی به رعایتش به وجود میاره یا نه؟به عبارت دیگه شما خودتونو ملزم به رعایت عرف جامعه میدونید یا نه؟اگر آره چرا؟اگر نه چرا؟بالاتر از عرف عقله!اگر عرفی رو عقل قبول کنه باید رعایت کرد ولی عرف های غیر عقلانی که زیاد هم هستن نه لزومی به انجامش نیست اگر چیزی در عرف هست و نمیپسندید چجوری درموردش رفتار میکنید؟خودتونو بنا به اجبار به رعایتش مقید میکنید یا باهاش مقابله میکنید؟ اگر مصداق یا مثالی هم در این زمینه دارید بگید لطفا!سعی میکنم باهاش بی تفاوت باشم مثلا اگر عرف با فکر من مشکل داره سعی میکنم صلا فکر نکنم که عرفی وجود داره و جلو من 1 مانع گذاشته 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مواردی که تو جامعه عرف باشه ولی با خصوصیات اخلاقیم جور در نیاد خودم و ملزم به رعایتشون نمیکنم مگر اینکه این هنجار شکنی و عرف شکنی بخواد به ضرر فرد دیگه ای غیر از خودمم تموم بشه اون موقع سعی میکنم رعایت کنم به خاطر اطرافیانم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده