Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ شیر صنعتی یا والو (valve) وسیلهای است که برای قطع و وصل جریان سیالها در خط لولهها و شبکههای لولهکشی و محیطهای صنعتی به کار میرود. چهار وظیفه اصلی ولوها را میتوان به صورت زیر خلاصه نمود: باز و بسته کردن جریان کنترل جریان و تنظیم مقدار سیال عبوری جلوگیری از بازگشت جریان کنترل و تنظیم فشار جهت جلوگیری از آسیب رسیدن به دستگاهها و تجهیزات ولوها از لحاظ شکل و نحوه محدود کردن جریان در انواع مختلف ساخته میشوند: PLUG DIAPHRAGM BALL BUTTERFLY GLOBE GATE CHECK اجزا و ساختمان والو با توجه به محدوده دما و فشاری که که والو در آن کار میکند، نوع سیال (گاز یا مایع) و میزان خورندگی سیال، تغییر مییابد. به عبارت دیگر دو شیری که در یک طبقه بندی هستند ممکن است از لحاظ شکل ظاهری تفاوت داشته باشند. این کتاب در دوره عمومی کارکنان جدیدالاستخدام شرکت ملی گاز تدریس شده و برای دانشجویان مکانیک و الکترونیک و ابزار دقیق مناسب و کاربردی است. کتاب شیرهای کنترل به کوشش آقای حمید ربانی از انتشارات شرکت ملی گاز می باشد که در ۷۲ صفحه به معرفی مطالب زیر می پردازد: مقدمه اصطلاحات فنی شیر کنترل خطا-ایمنی انواع شیر شیر های با محور چرخان مشخصات جریان عبوری از شیر کنترل اکچویوتر ها پوزشینر های شیر متعلقات شیر کنترل دانلود کتاب 10 لینک به دیدگاه
mohammadtemsal 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ سلام ممنون از پیشنهاد کتاب خوبتان لطفا آموزش انسیس و مثال برای متلب را هم بگذارید 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ سلام ممنون از پیشنهاد کتاب خوبتانلطفا آموزش انسیس و مثال برای متلب را هم بگذارید میتونید در تالار ansys نواندیشان مطالب آموزشی خیلی خوبی برای این نرم افزار بیابید http://www.noandishaan.com/forums/forum254.html 5 لینک به دیدگاه
hamed tvakoli 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ سلام.ممنون که چنین مطلبی قرار دادین.دانلودش کردم اما فایل احتیاج به پسورد داره!!!! از کجا تهیه کنم!!!!؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52::ws52: 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ سلام.ممنون که چنین مطلبی قرار دادین.دانلودش کردم اما فایل احتیاج به پسورد داره!!!! از کجا تهیه کنم!!!!؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52::ws52: تمامی فایلهایی که پسورد آنها ذکر نشده: www.noandishaan.com 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده