El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ فرض کنید عکس هایی که اینجا میزارید رو خدا حتما میبینه، خیلی هم عمیق میبینه، لطفا عکسایی که میخواید خدا ببینه رو نشونش بدید، چیزی که واقعا میخواید خدا ببینه 29 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اغوش پدر ... میخوام ببینه و بهم بده 20 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ فقط 1 دونه؟ نمیشه چند تا بذاریم؟ 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ فقط 1 دونه؟ نمیشه چند تا بذاریم؟ باشه بزار 6 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ پ.ن: مدیران محترم هروقت خواستن میتونن این پست رو پاک کنند چون خلاف مقررات هست! ولی چون خدا قرار بود ببینه گذاشتمش. مثل اینکه خیلی وقته یادش رفته این طرفها رو یه نگاهی بندازه... 18 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اگه مردی به چشماش نگاه کن بگو منم خدای مهربون! 18 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود میام تو همین پستم میزارم به متن جالبی برخوردم خدایا ... کودکان گل فروش را میبینی؟ مردان خانه به دوش، دخترکان تن فروش، مادران سیاه پوش، محرابهای فرش پوش، پسران کلیه فروش، زبانهای عشق فروش، انسانهای آدم فروش، همه را میبینی؟! میخواهم یک تکه از آسمان را بخرم, دیگر زمینت بوی زندگی نمیدهد. احساس میکنم بد بازی رو باختم ... حواست هست!؟ من یارت بودم... نه حریفت! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده