*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ از اشتباهات بزرگ بپرهيزيد بزرگترين اشتباه يك سرمايهگذار استيو سوگرود مترجم: مصطفي جعفري حتي بهترين سرمايهگذارها هم ايـن اشتباه بزرگ را مرتكب ميشونـد مراقب باشيد شما آن را انجام ندهيد [TABLE=align: left] [TR] [TD=width: 100%] [/TD] [/TR] [/TABLE] من شخصا تنها يك قانون براي خودم دارم: از اشتباهات بزرگ بپرهيز. ميدانم كه اگر اين كار را انجام دهم، وضعيت خوبي خواهم داشت. ميدانم كه دارايي خودم را در سرمايهگذاريهايم بر باد نخواهم داد. دانستن اين نكته به من آرامش ميدهد. نميتوانم باور كنم كه بسياري از افراد تيزهوش و موفق نميتوانند اين يك كار ساده را انجام دهند و هر چه دارند را از دست ميدهند... يا حتي به كلي شكست ميخورند. ببينيد، اگر هر كار ديگري نميكنيد، حداقل اين نكته را به ذهن بسپاريد: از اشتباهات بزرگ بپرهيزيد و بزرگترين اشتباه بزرگ اين است كه وقتي موزيك تمام شده است، همچنان برقصيد. دوست من، دست از اين كار بردار! اگر اندكي دير متوجه شدهاي، باز هم آن را رها كن. اگر اين قانون را دير انجام بدهي، بهتر از آن است كه هرگز دست به انجام آن نزني. اجازه بدهيد نشان دهم منظورم چيست. چاك پرنس، مدير عامل سابق سيتي گروپ نمونهاي كامل از كساني است كه همچنان به رقص خود ادامه دادند. چاك در تابستان سال 2007 كه بحران بانكي داشت شروع ميشد، به فايننشال تايمز گفت كه «هنوز دارد ميرقصد». او درباره كسب و كار بانكداري گفت: وقتي موزيك از نظر نقدينگي به پايان ميرسد، اوضاع پيچيده ميشود، اما تا وقتي كه موزيك پخش ميشود بايد بلندشوي و برقصي. ما هنوز داريم ميرقصيم. اما وقتي كه او داشت صحبت ميكرد، موسيقي قطع شده بود. از آن زمان كه او اين جمله را گفت يعني در حدود يك و نيم سال قبل ارزش سهام سيتي گروپ 93 درصد كمتر شده است و چاك هم كمتر از چهار ماه بعد شغل خود را از دست داد. من هم اين مساله را به طور خيلي جدي شاهد بودهام. بيشتر سرمايهگذارهاي ثروتمند در منطقهاي كه من آنجا زندگي ميكنم، ثروت خود را از سرمايهگذاري در املاك محلي، يعني املاك فلوريدا به دست آوردند. موزيك در املاك فلوريدا چند سال پيش قطع شد... اما حتي امروز هم آنها هنوز مشغول رقصند. اگر آنها قبول كرده بودند كه موسيقي قطع شده است، شايد ميتوانستند بخش زيادي از ثروتشان را حفظ كنند. ميتوانم همچنان نمونههايي را از تاريخ ... و از ايساك نيوتن در حباب درياي جنوب در اواخر قرن هجده گرفته تا جورج سوروس در حباب تكنولوژي سال 2000 ذكر كنم. امروزه پيام به طرزي باورنكردني ساده است... وقتي موسيقي قطع ميشود، دست از رقصيدن برداريد. از سالن رقص خارج شويد و اين كار را به سرعت انجام دهيد. اجازه ندهيد اشتباهات كوچك به اشتباهاتي بزرگ تبديل شوند. اين نكته ساده به نظر ميرسد، اما همانطور كه به اختصار نشان دادم، حتي باهوشترين افراد هم در مقابل آن زانو ميزنند. ما همه در معرض اين ريسك قرار داريم، لذا بايد تصميمهايي هوشيارانه بگيريم... بايد به خودمان بگوييم هيچ وقت اجازه نميدهيم يك ضرر كوچك به ضرري بزرگ تبديل شود. براي تقويت اين ايده ميتوانيد از هر «سيستمي» كه به شما جواب ميدهد استفاده كنيد: متوقف ساختن خسارتها، رد توقفها را گرفتن، در هيچ چيزي موضع خيلي گنده نگرفتن و ... من در عمل همه اين موارد را استفاده ميكنم. اما هر كدام كه براي شما جوابگو است، همان را انجام دهيد. مساله مهم اين است كه اجازه ندهيد يك ضرر كوچك به خسارتي بزرگ تبديل شود. آيا ميخواهيد تا ابد در سرمايهگذاريهايتان وضع خوبي داشته باشيد؟ پس تنها قانون من را فراموش نكنيد... از اشتباهات بزرگ بپرهيزيد! تا سرمايهگذار خوبي باشيد. donyae eghtesad لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده