Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ جااان؟؟؟؟ ای بابا. . . این هویت مجهول مشخص شد؟؟؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ بابا نداره بشم اشکالی نداره حالا یه جفت بابا هم پیدا میشه براش صدامو واس شی نشنوی هااااااااا؟ موخوای پانی رو صدا کنممممممممممم تو خودت اشتب کردی به من شه اصن باباب؟ بابا شی میگه این وسط چی هس اصن ؟ رو که نیس سنگ پای چیزه هیچی اشتباه شد باباش گم شده فهلا پیداش کردیم رنگ چششو تطابق میدیم :wht: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28: ------------------ عهه؛ باز که پانیسا بود لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا. . .این هویت مجهول مشخص شد؟؟؟ خیلی وقته لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28: ------------------ عهه؛ باز که پانیسا بود هویت مجهول؟؟؟ چه جالب! موفق باشه! لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی وقته پس دست از سر این تاپیک بیچاره برداریم!!! گناه داره بیچاره! ترکید! لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اشکالی نداره حالا یه جفت بابا هم پیدا میشه براش رو که نیس سنگ پای چیزه هیچی اشتباه شد باباش گم شده فهلا پیداش کردیم رنگ چششو تطابق میدیم :wht: خدا از دهنت بشنفه اون جف بابارو من به این کمرویی منظورت تطبیق بود دیگه ولی خو بهتره زودتر باباشو از همین نزدیکیا پیدا کنی والا مدعی زیاد میشه :ws28: ------------------ عهه؛ باز که پانیسا بود آآآآآآآآآآآآآآآآا اینم پانی لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ به بههههههههههههههه مبارکهههههههه پری دختر خودمیییییییییییییییییییی آرپاکی مهم اینه که از خونواده عروس یکی درس ج داده :girl_blush2: به ددیم بردم عاشقتم سپی خوب چکار کنم هیشکی اینجا به اندازه من نبوغ نداره شکلک آدم خودشیفته لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خدا از دهنت بشنفه اون جف بابارو من به این کمرویی منظورت تطبیق بود دیگه ولی خو بهتره زودتر باباشو از همین نزدیکیا پیدا کنی والا مدعی زیاد میشه آآآآآآآآآآآآآآآآا اینم پانی یه سوال فنی تخصصی علمی فرهنگی داشتم ازت ببخشاااا شما دختری یا پسر؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ موفق باشه! منم همینطور آآآآآآآآآآآآآآآآا اینم پانی ااااااااااااااااااااااااااااااا؛ آره دیگه؛ نمیدونستی؟؟؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ :girl_blush2:به ددیم بردم خوب چکار کنم هیشکی اینجا به اندازه من نبوغ نداره شکلک آدم خودشیفته قوبونه جیجلممممممممممممم :aghosh: عسیسم شکلکای آدمای موفخ باس بزاری لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ منم همینطور دیگه مهندس از این موفق تر با اون معدلت!!! نه شوخیدیم آرزوی موفقیت برای همه ی گل های نواندیش آرزوی ماست لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ یه سوال فنی تخصصی علمی فرهنگی داشتم ازت ببخشاااا شما دختری یا پسر؟ خواهش میکنم ج این سوالتون بعد از تحقیقات پیچیده علمی ،تخصیی ، فنی، و اینا روشن میشه هنو به جواب قطعی نرسیدیم و در هاله ای از ابهام هس منم همینطور ااااااااااااااااااااااااااااااا؛ آره دیگه؛ نمیدونستی؟؟؟ آآآآآآآ نه حالا به اطلاعاتم اضافه شد لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ با کتی بودی؟؟ نه با شما بودم! جااان؟؟؟؟ جانت بی بلا...احتیاج به مترجم داری عزیزم؟ اشکالی نداره حالا یه جفت بابا هم پیدا میشه براش عمرنااااش...من خودم یه عجق دارم با دنیا عوضش نیکنم چه برسه به بابا لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عمرنااااش...من خودم یه عجق دارم با دنیا عوضش نیکنم چه برسه به بابا دقت کنااا گفتم یه جفت بابا بعدشم تو چیکاره ای اصن بچه دلش بابا میخواد لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عسیسم وقتی درس بحدثی که خیط نمیشه کههموخوای دلتو شاد کنم دوباره ؟ وقتی درست بحدثی آره...ولی اگه درست بحدثی دلِ من همیشه خودش شاد هه داشته باشم خو دلم دارم دیگه خود خودت آره خو از سر راه که از تو تاپیک آوردم خو الان که شبه پ دروخ مجازه میتونی بگی ولی من که نمیگم اا...دلم داری؟...ببشید اصن معلوم نبود باسه همین ندیدم واقعا حیفِ اون آواتارآره جانِ عمم ک...یکی تو دروغ نیگی یکی بازم خودت لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ :girl_blush2:به ددیم بردم خوب چکار کنم هیشکی اینجا به اندازه من نبوغ نداره شکلک آدم خودشیفته قربونت نبوغت بشم منننننن نه با شما بودم! چه غلطا نشنوم دیگه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اا...دلم داری؟...ببشید اصن معلوم نبود باسه همین ندیدمواقعا حیفِ اون آواتارآره جانِ عمم ک...یکی تو دروغ نیگی یکی بازم خودت پ ن پ فخط تو دل داری خو چشاتو وا کن له شد دله بیشارم نیگران نباش به همین زودی عوضش موکنم تا حالا دروخی شنیدی رو کن با سند لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دقت کنااا گفتم یه جفت بابا بعدشم تو چیکاره ای اصن بچه دلش بابا میخواد نفسمم بابا نیخواد بشم بشه س دیگه......تازشم بشه ها دلشون خیلی چیزا میخواد نیشه ک همه چیزو بهشون داد:icon_razz: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چه غلطا نشنوم دیگه چیرو؟ پ ن پ فخط تو دل داری خو چشاتو وا کن له شد دله بیشارم نیگران نباش به همین زودی عوضش موکنم تا حالا دروخی شنیدی رو کن با سند اوهوم...از کجا فهمیدی؟چشام واست جونِ شما ک لیاقت میخواد داشتنه این آواتاربگم؟بگم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده