shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 بابا نداره بشم اشکالی نداره حالا یه جفت بابا هم پیدا میشه براش صدامو واس شی نشنوی هااااااااا؟ موخوای پانی رو صدا کنممممممممممم تو خودت اشتب کردی به من شه اصن باباب؟ بابا شی میگه این وسط چی هس اصن ؟ رو که نیس سنگ پای چیزه هیچی اشتباه شد باباش گم شده فهلا پیداش کردیم رنگ چششو تطابق میدیم :wht:
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 :ws28: ------------------ عهه؛ باز که پانیسا بود هویت مجهول؟؟؟ چه جالب! موفق باشه!
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 خیلی وقته پس دست از سر این تاپیک بیچاره برداریم!!! گناه داره بیچاره! ترکید!
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 اشکالی نداره حالا یه جفت بابا هم پیدا میشه براش رو که نیس سنگ پای چیزه هیچی اشتباه شد باباش گم شده فهلا پیداش کردیم رنگ چششو تطابق میدیم :wht: خدا از دهنت بشنفه اون جف بابارو من به این کمرویی منظورت تطبیق بود دیگه ولی خو بهتره زودتر باباشو از همین نزدیکیا پیدا کنی والا مدعی زیاد میشه :ws28: ------------------ عهه؛ باز که پانیسا بود آآآآآآآآآآآآآآآآا اینم پانی
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 به بههههههههههههههه مبارکهههههههه پری دختر خودمیییییییییییییییییییی آرپاکی مهم اینه که از خونواده عروس یکی درس ج داده :girl_blush2: به ددیم بردم عاشقتم سپی خوب چکار کنم هیشکی اینجا به اندازه من نبوغ نداره شکلک آدم خودشیفته
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2012 خدا از دهنت بشنفه اون جف بابارو من به این کمرویی منظورت تطبیق بود دیگه ولی خو بهتره زودتر باباشو از همین نزدیکیا پیدا کنی والا مدعی زیاد میشه آآآآآآآآآآآآآآآآا اینم پانی یه سوال فنی تخصصی علمی فرهنگی داشتم ازت ببخشاااا شما دختری یا پسر؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 خرداد، 2012 موفق باشه! منم همینطور آآآآآآآآآآآآآآآآا اینم پانی ااااااااااااااااااااااااااااااا؛ آره دیگه؛ نمیدونستی؟؟؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 :girl_blush2:به ددیم بردم خوب چکار کنم هیشکی اینجا به اندازه من نبوغ نداره شکلک آدم خودشیفته قوبونه جیجلممممممممممممم :aghosh: عسیسم شکلکای آدمای موفخ باس بزاری
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 منم همینطور دیگه مهندس از این موفق تر با اون معدلت!!! نه شوخیدیم آرزوی موفقیت برای همه ی گل های نواندیش آرزوی ماست
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 یه سوال فنی تخصصی علمی فرهنگی داشتم ازت ببخشاااا شما دختری یا پسر؟ خواهش میکنم ج این سوالتون بعد از تحقیقات پیچیده علمی ،تخصیی ، فنی، و اینا روشن میشه هنو به جواب قطعی نرسیدیم و در هاله ای از ابهام هس منم همینطور ااااااااااااااااااااااااااااااا؛ آره دیگه؛ نمیدونستی؟؟؟ آآآآآآآ نه حالا به اطلاعاتم اضافه شد
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 با کتی بودی؟؟ نه با شما بودم! جااان؟؟؟؟ جانت بی بلا...احتیاج به مترجم داری عزیزم؟ اشکالی نداره حالا یه جفت بابا هم پیدا میشه براش عمرنااااش...من خودم یه عجق دارم با دنیا عوضش نیکنم چه برسه به بابا
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 عمرنااااش...من خودم یه عجق دارم با دنیا عوضش نیکنم چه برسه به بابا دقت کنااا گفتم یه جفت بابا بعدشم تو چیکاره ای اصن بچه دلش بابا میخواد
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 عسیسم وقتی درس بحدثی که خیط نمیشه کههموخوای دلتو شاد کنم دوباره ؟ وقتی درست بحدثی آره...ولی اگه درست بحدثی دلِ من همیشه خودش شاد هه داشته باشم خو دلم دارم دیگه خود خودت آره خو از سر راه که از تو تاپیک آوردم خو الان که شبه پ دروخ مجازه میتونی بگی ولی من که نمیگم اا...دلم داری؟...ببشید اصن معلوم نبود باسه همین ندیدم واقعا حیفِ اون آواتارآره جانِ عمم ک...یکی تو دروغ نیگی یکی بازم خودت
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 :girl_blush2:به ددیم بردم خوب چکار کنم هیشکی اینجا به اندازه من نبوغ نداره شکلک آدم خودشیفته قربونت نبوغت بشم منننننن نه با شما بودم! چه غلطا نشنوم دیگه
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 اا...دلم داری؟...ببشید اصن معلوم نبود باسه همین ندیدمواقعا حیفِ اون آواتارآره جانِ عمم ک...یکی تو دروغ نیگی یکی بازم خودت پ ن پ فخط تو دل داری خو چشاتو وا کن له شد دله بیشارم نیگران نباش به همین زودی عوضش موکنم تا حالا دروخی شنیدی رو کن با سند
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 دقت کنااا گفتم یه جفت بابا بعدشم تو چیکاره ای اصن بچه دلش بابا میخواد نفسمم بابا نیخواد بشم بشه س دیگه......تازشم بشه ها دلشون خیلی چیزا میخواد نیشه ک همه چیزو بهشون داد:icon_razz:
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 چه غلطا نشنوم دیگه چیرو؟ پ ن پ فخط تو دل داری خو چشاتو وا کن له شد دله بیشارم نیگران نباش به همین زودی عوضش موکنم تا حالا دروخی شنیدی رو کن با سند اوهوم...از کجا فهمیدی؟چشام واست جونِ شما ک لیاقت میخواد داشتنه این آواتاربگم؟بگم؟
ارسال های توصیه شده