panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ والله من یه کوچولو بیشتر نمیشناسم اینجا اونم پانیهpanisa وبرای اینکه وزن پست حفظ بشه اینم میگیم:par!sa:ws3: خودت کوشولویی. من بزرگ شدم. 22سالمه. ولی به خوب نکته ای اشاره کردی...:gnugghender: پریساست. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خودت کوشولویی. من بزرگ شدم. 22سالمه. ولی به خوب نکته ای اشاره کردی...:gnugghender: پریساست. خداییش 22 سالته؟ من فک میکردم 18-19 باشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوشم میاد نکته ها رو زود میگیری لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ مامی؟من دلم برا مامان نگار تنگولید. کجاس؟ مامی نگار که اینجا میحدسید من گرم میشدم و میحدسیدم الان حدسم نمیاد... عزیزم :aghosh: جونم؟منم دلم باسه عجقم یه ذره شدهفک کنم هنو خستش باشه باسه برنامه ی آتیش بازی دیشب الانا دیگه میاد اینجا میحدسه تو هم گرم شو عسلم پشتش هی بحدس نفسممممممم panisa هروقت نمیدونسی مامی کجاس از ارپاک عجق خودم بپرس همیشه ازم خبر داره عجقم ندونه کی بدون پس؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خداییش 22 سالته؟من فک میکردم 18-19 باشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوشم میاد نکته ها رو زود میگیری بله. مهر میرم تو 23. ولی دیدی خودتی؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم :aghosh: نفسممممممم panisa هروقت نمیدونسی مامی کجاس از ارپاک عجق خودم بپرس همیشه ازم خبر داره عجقم ندونه کی بدون پس؟ :w36: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ چی شد؟ مگه این بچه مادر نداره؟ اووووووووووووووووووووووووووووووف سیاستِ نفسم منو کشته شما از کجا میدونی؟ دارم اساسیشم دارم دروغ نگو...دروغ نگو...من علم غیب دارم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووووووووووووووووووووووووووف سیاستِ نفسم منو کشته دروغ نگو...دروغ نگو...من علم غیب دارم اووووففففففف ف هاش هم زیاده حق کپی رایتو که خریدیم طی قرارداد ذکر شده بود ف هاش هم زیاد باشه سپی در جریانه به پای عجقمممممممم که نمیرسم که یه دونهی من لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ اووووففففففف ف هاش هم زیاده حق کپی رایتو که خریدیم طی قرارداد ذکر شده بود ف هاش هم زیاد باشه سپی در جریانه به پای عجقمممممممم که نمیرسم که یه دونهی من تا اونجایی ک من درجریانم فقط و ها کشیده میشدااااشرمنده من متنِ قرار داد و ندیده بودم...از این ب بعد نفسمی دردونه ی من بالاخره کی شد؟ جانی دپ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تا اونجایی ک من درجریانم فقط و ها کشیده میشدااااشرمنده من متنِ قرار داد و ندیده بودم...از این ب بعدنفسمی دردونه ی من جانی دپ یعنی این آخریها تغییر ورژن داده بود که با ف زیادشو دیدم؟ حالا عب نداره امضا کردیم رفع... میخوامت زندگیییییی اصلا هرجور تو دوس داشته باشی با ف زیاد یا فقط و زیاد؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی این آخریها تغییر ورژن داده بود که با ف زیادشو دیدم؟ حالا عب نداره امضا کردیم رفع... میخوامت زندگیییییی اصلا هرجور تو دوس داشته باشی با ف زیاد یا فقط و زیاد؟ عسیسه دلمنه دیگه چون عجقم دیده ما هم آپدیت میشیم...په و زیاد و ف زیاد دوتایی با هم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ عسیسه دلمنه دیگه چون عجقم دیده ما هم آپدیت میشیم...په و زیاد و ف زیاد دوتایی با هم نفسییییییییییییی خوجّل بلای خودممممممممم:aghosh: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سیندخت تو چی میگی ؟ اسپمتو بکن بابا لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تو چی میگی ؟ اسپمتو بکن بابا :ws28: خودت چی میگی؟ من حدسامو همون اول زدم اصنم اسپم بلت نیستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده