EN-EZEL 13039 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 با سلام خدمت مدیریت محترم و اعضای همیشه دوست داشتنی تالار صنایع با توجه به اهمیت برخی نرم افزارها در علوم مهندسی این حقیر قصد دارم بعد از تعطیلات نوروز نرم افزار مهم و کاربردی auto cad را در سطح مقدماتی و پیشرفته به کاربران تالار صنایع آموزش دهم ضمنا قصد بر این دارم تا با ارائه مطالب مهم و اموزشهای لازم ارتباطی بسیار خوبی میان مهندسی صنایع با مهندسی مکانیک و عمران در مباحث مشترک برقرار نمایم با آرزوی موفقیت برای همه دوستان پیشاپیش سال جدید رو به همه عزیزان تبریک و شادباش عرض میکنم نظر دوستان؟؟؟؟؟؟؟ 9
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 با سلام خدمت مدیریت محترم و اعضای همیشه دوست داشتنی تالار صنایعبا توجه به اهمیت برخی نرم افزارها در علوم مهندسی این حقیر قصد دارم بعد از تعطیلات نوروز نرم افزار مهم و کاربردی auto cad را در سطح مقدماتی و پیشرفته به کاربران تالار صنایع آموزش دهم ضمنا قصد بر این دارم تا با ارائه مطالب مهم و اموزشهای لازم ارتباطی بسیار خوبی میان مهندسی صنایع با مهندسی مکانیک و عمران در مباحث مشترک برقرار نمایم با آرزوی موفقیت برای همه دوستان پیشاپیش سال جدید رو به همه عزیزان تبریک و شادباش عرض میکنم نظر دوستان؟؟؟؟؟؟؟ سیلاااااااام خیلی عالیه من که دوست دارم این نرم افزار رو یاد بگیرم البته به ما نرم افزار solid رو برا نقشه کشی پیشرفته اموزش میدن نمیدونم چقدر محیطش به cad نزدیکه هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم منتظریم مهندس 7
EN-EZEL 13039 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2012 قابل توجه مدیریت محترم تالار صنایع بنده حاضر نیستم کسی به غیر از بچه های صنایع در این تاپیک فعالیت نمایند با تشکر 3
nazfar 8746 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 مرسی مهندس جمالی خیلی خیلی خوشحال میشیم که در کنار ما باشید. اتفاقاً منم دوست داشتم این نرم افزار رو یاد بگیرم. توی بخش آموزشی TQM میتونید تاپیک مربوطه رو بزنید و بچه هارو دعوت کنید... 4
y@s_86 20 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 سلام سال نو مبارک من تازه عضو انجمن شدم و خیلی دوست دارم cad رو یاد بگیرم. خیلی عالیه که اموزش میدین:) 4
y@s_86 20 ارسال شده در 18 تیر، 2012 سلام دوستان عزیز پس چی شد آموزش اتوکد؟؟؟؟؟؟؟؟؟........ چرا هیچ خبری نیست..........؟؟؟ 2
unsoheyl 33 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 سلام دوستان یه کتاب آوزشی جالب در مورد فضای auto cad تو سیستمم بود به نظر خیلی جامع میاد ... فکر کنم بتونه مطالبو برای مبتدی تا حرفه ای ساپورت کنه این لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده