hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سوختن غصه هات تو آتیش آرزومه !۴شنبه سوری بر تو آتیش پاره مبارک ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دستانت را به من بده ، تا با هم از رو آتش بپریمم!آنان که سوختنـد ، همه تنها بودند !۴شنبـه سوری مبارک ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آتیشی که تو قلبم روشن کردی هیچ آتش نشانی نمی تونه خاموش کنه !” چهارشنبه سوری مبارک” برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واست آتیش روشن کردم که اخر زمستونهچهار شنبه ی اخر سال قلب من آتیش بارونهغمهاتو آتیش میزنم سرخی آتیش مال توچشم حسودا کور شه از عشق میون من و تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انگاری غلغله ی محشره چارشنبه سوریگوشم از بمب و ترقّه کره چارشنبه سوریرسم خیلی خوبیه اگه خرابش نکنیمواسه من فشفشه یادت نره چارشنبه سوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا در غروب آخرین سه شنبه سال برای گردگیریافکارمان آتشی بیافروزیم کینه ها را بسوزانیمزردی خاطرات بد را به آتشو سرخی عشق را ازآتش بگیریم آتش نفرت را در وجودمان خاموش کنیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا در غروب آخرین سه شنبه سال برای گردگیری افکارمانآتشی بیافروزیم کینه ها را بسوزانیم زردی خاطرات بد را به آتشو سرخی عشق را از آتش بگیریم آتش نفرت را در وجودمان خاموش کنیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهار را با چهار شنبه سوریتابستان را با آفتاب سوزان شب پاییز را با رنگهای آتشینشو زمستان رابا گرما ی دلنشین اجاق هامیشناسمهزار سال است مسلمان شده اماما هنوز شعله های زرتشتدر جانم زبانه میزند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بشد «چارشنبه» هم از بامداد / بدان باغ که امروز باشیم شادچهارشنبه سوری گرامی باد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چهار شنبه سوری روز ملی مبارزه با آرامشاعصاب بر شما ترقه بازان گرامی مبارک باد !ستاد روانی شدگان چهار شنبه آخر سال ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چهارشنبه سوری نزدیکه ، یه وقت نری از رو آتیش بپریآخه تجربه ثابت کرده اگه جیگر بره رو آتیش کباب میشه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام چهارشنبه سوری جایی قرار نذاری کار واجب باهات دارمآحه آتیش کم داریم آتیش پاره ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواظب باش چهار شنبه سوری برق چشمات رو با آتیش اشتباه نگیرن . . . 10 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تام کروز،نیکلاس کیج،جنیفر لوپز،رابرت دنیرو،یانی،دیوید کاپرفیلد،آنتونی رابینز،خود من و بقیه ی ستارگان جهان ازت خواهش میکنیم 4شنبه سوری مواظب خودت باشی 7 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تخ توخ پارت پورت زارت زورت تاراخ توروخ چارشنبه سوری مبارک ! 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ با توجه به نزدیک شدن چهارشنبه سوری قبل از پریدن از روی آتش به موارد زیر توجه کنید: ۱ سایز خشتک ۲ زاویه پرش ۳ استفاده از شورت مامان دوز در زیر شلوار ۴ دوری از هر گونه هیجان و جو زدگی علی الخصوص جلوی دخترا ۵ فاصله مناسب تا شعله های آتش در هنگام پرش ۶ توکل به خدا آبروی شما آبروی ماست …. ستاد پیشگیری از حوادث غیر مترقبه ! 10 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آخرین سخنرانی اوباما: ملتی که در چهارشنبه سوری یکدیگر را با ترقه پاره می کنند اگه انرزی هسته ای بدست بیارن دنیا را پاره می کنند. 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ وقتی کنار آتیشی خیلی مواظب باش آخه جیگرا زود کباب میشن... چهارشنبه سوری مبااااااااااااااااااااااااااااارک! 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دلبسته به سکه های قلک بودیم دنبال بهانه های کوچک بودیم..رویای بزرگتر شدن خوب نبود کاش تمام عمر کودک بودیم با عطر و خاطره 4 شنبه سوریهای کودکیمان 4شنبه اخر سال مبارک 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده