سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان . یکی از کاربران به نام کاربری mamadi brghi درخواست موضوع پروژه ای دارن در زمینه سنسور ها . از دوستان میخوام اگر نظری-پیشنهادی دارن تو این تایپک مطرح کنن . به نظر من تو زمینه رباتیک باشه خیلی جای کار داره . ممنون 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان . یکی از کاربران به نام کاربری mamadi brghi درخواست موضوع پروژه ای دارن در زمینه سنسور ها . از دوستان میخوام اگر نظری-پیشنهادی دارن تو این تایپک مطرح کنن . به نظر من تو زمینه رباتیک باشه خیلی جای کار داره . ممنون والا من رشتم برق نیست ولی سنسور ها از اونجایی که توی جاهای زیادی کاربرد دارن میشه گفت کاربرد های صنعتی اون ها اگه کسی دنبالش بره واقعا عالیه. . . مثلا مجتمع ذوب آهن اصفهان که میشه گفت بزرگترین مجتمع خاورمیانه اس، از لحاظ تکنولوژی برای 40 یا 50 سال پیش کشور آلمان هست مسلما استفاده از سنسور های پیشرفته ی جدید خیلی میتونه توی کارکرد خود مجتمع تاثیر بذاره یا مثلا تکنولوژی مجتمع فولاد مبارکه ی اصفهان مال 30 یا 35 سال پیش کشور ایتالیاست 4 لینک به دیدگاه
kambiz51 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ طیف استفاده از سنسورها بسیار وسیعه ، بطوریکه میشه گفت هیچ کنترل کننده ای بدون استفاده از سنسور ساخته نمیشه ، باید بگید تو چه زمینه ای از کاربرد سنسورها تا شاید بتونم راهنمایی کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده