shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 زمان مسابقه با توجه به درخواست دو گروه از سه گروه شرکت کننده، دو روز یعنی تا 17 ام فروردین تمدید شد. دو روز ؟ خسته ت نباشه ! سه روز که فقط تو مارو توی جواب دادن به سوالا معطل کردی! حداقل یه هفته تمدید کنید 6
Mohammad Aref 120601 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 دو روز ؟ خسته ت نباشه ! سه روز که فقط تو مارو توی جواب دادن به سوالا معطل کردی! حداقل یه هفته تمدید کنید شونصدتا سوال پرسیدی :icon_pf (34): توضیحی درباره سوالا آخر مسابقه میدم 5
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 شونصدتا سوال پرسیدی :icon_pf (34):توضیحی درباره سوالا آخر مسابقه میدم چه توضیحی ؟ خب الان بده... نکنه جواباشو همینجوری الکی دادی ما سر کاریم ؟ یعنی اصلا راه نداره بیشتر تمدید کنید ؟ هستی تو بیا یه چی به این ممد بگو هادی هم سرش شلوغه تازه ... اصلا اعتصاب میکنیما اگه تمدید نکنید 6
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 2 تیر، 2012 از امروز طرحامونو کامل می کنیم اگر خدا بخواد پیش به سوی اول شدن 5
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 5 تیر، 2012 آقا ما طرحامونو باید تا امشب بفرستیم یا تمدید میشه ؟ من رفتم تو پروف حمیدشهرساز طرحمونو تحویل بدم این پیام ممدو دیدم : بذار حالا یه تمدیدی بشه تا بیستم، چون منم الان اصلاً فرصت بررسی ندارم البته به اربنیست هم بگو بعد. ولی توی این تاپیک چیزی گفته نشده ! چیکار کنیم ؟ 4
hamid_shahrsaz 28934 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 2012 آقا ما طرحامونو باید تا امشب بفرستیم یا تمدید میشه ؟ من رفتم تو پروف حمیدشهرساز این پیام ممدو دیدم : ولی توی این تاپیک چیزی گفته نشده ! چیکار کنیم ؟ تا 20 تمدید میشه 4
Mohammad Aref 120601 ارسال شده در 17 تیر، 2012 ممنون از دوستانی که تو این مسابقه شرکت کردن. خب هردوتا طرح ارائه شده ایراداتی رو داشتن که به صورت خصوصی به دوستان گفته میشه. اما در مجموع پیشنهادات ارائه شده توسط تیم شادمهر و ارغوان بهتر بود. 6
ارسالهای توصیه شده