mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سلام لینک ها خراب شده میشه برام درستشون کنید ؟ سلام گلم متاسفانه نتونستم فعلا لینک فارسیشو پیدا کنم اما چند تا آموزش انگلیسی پیدا کردم که ایشالا مفید باشه سوال هم داشتی، در خدمتم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 2 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام یه تمرین از برنامه aspen plusدام میشه یه نگاه بش بکنیدو منو راهنمایی کنید در یک کارخانه شیمیایی مواد شیمیایی اتانول استن اب و پروپانول بههمراه باقی مانده تبدیل نشده واکنش وارد یک میکسر شده و خروجی میکسر وارد یک برجتقطیر محصول بالای برج بخار بوده و محصول پایین مایع.محصول پایین برج وارد یکسپراتور شده و خروجی شامل سه جریان بوده که جریان 1 شامل 20% استن جریان 2 شامل 30%اتانول و جریان 3 تماما اب است .جریان بالای برج وارد یک هیت اکسچنجر شده و 5درجه کاهش دما دارد.سیال خنک کننده امونیاکتولیدی یک راکتور که درصد تبدیل نیتروژن85%است امده الف-بخار بالای برج بین 60- 80درصد از مواد به غیر اب باشد ب-برج تقطیر را طوری قرار دهید که 70درصد از استن اتانول و پروپانولدر محصول بالا باشد در بالا از ضرفیتها و مقدار ورودی T,p دستگاه ها تعداد سینی و................نگفته ؟بایددستگاه هارو جدا جدا بگیرم یا یه pfd کاملبکشم؟میشه سریع خواب بدید امتحان دارم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام یه تمرین از برنامه aspen plusدام میشه یه نگاه بش بکنیدو منو راهنمایی کنیددر یک کارخانه شیمیایی مواد شیمیایی اتانول استن اب و پروپانول بههمراه باقی مانده تبدیل نشده واکنش وارد یک میکسر شده و خروجی میکسر وارد یک برجتقطیر محصول بالای برج بخار بوده و محصول پایین مایع.محصول پایین برج وارد یکسپراتور شده و خروجی شامل سه جریان بوده که جریان 1 شامل 20% استن جریان 2 شامل 30%اتانول و جریان 3 تماما اب است .جریان بالای برج وارد یک هیت اکسچنجر شده و 5درجه کاهش دما دارد.سیال خنک کننده امونیاکتولیدی یک راکتور که درصد تبدیل نیتروژن85%است امده الف-بخار بالای برج بین 60- 80درصد از مواد به غیر اب باشد ب-برج تقطیر را طوری قرار دهید که 70درصد از استن اتانول و پروپانولدر محصول بالا باشد در بالا از ضرفیتها و مقدار ورودی T,p دستگاه ها تعداد سینی و................نگفته ؟بایددستگاه هارو جدا جدا بگیرم یا یه pfd کاملبکشم؟میشه سریع خواب بدید امتحان دارم سلام مرضیه جون دقیقا طبق سوال باید دستگاه ها رو پشت سر هم بچینی الان دقیقا سوالتو متوجه نشدم 1 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ مثلا دمای جریان اولو نمیدونیم.تعداد سینی برجو نمیدونیم (راهی برای این که نرم افزار حساب کنه هست؟)اگه بخوام حدس بزنم و ران کنم نباید جدا باشه؟من تا حالا یه پی افدی رو یه جا کارنکردم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه به ترتیب همه دستگاه ها رو ران کن و برو جلو از اول همه رو با هم نزار راجع به واکنشی که قراره رخ بده تو نت بگرد، اگ واکنش مهمی باشه، شرایط دما و فشارش تو نت هست، اگه نبود، خودت یه دما براش در نظر بگیر و برو جلو تا جایی که یادمه ما تو هایسیس اینکارو میکردیم 1 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ تو این پی اف دی این خطا یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ گلم سایز عکسو بزرگتر بزار یا لینک آپلودشو بده تا بتونم خطا رو بخونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده