رفتن به مطلب

دو تا سوال ... دغدغه مهم این روزای من ...!

hilda

ارسال های توصیه شده

اولین نفر که همسرم هست چون کنارم هست

خیلی دوست داشتم مادرم بود تا میتونستم بهش تبریک بگم همیشه بعد سال نو اولین جایی که میرم مزار مادرم هست :sigh:

• Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این روزا خیلی خوشحالم ، البته کلا به صورت دیفالت من خوشحالم :ws3:

اولین نفر باباس و بعدم مامان مه تمام زندگیه منن .

فرد گمشده ای ندارم که بهش تبریک بگم اما راستش بخوای دوست داشتم یه همسرم داشتم که با تمام وجود بغلش کنم و بهش بگم امسالُ با هم میسازیم . 2تایی :icon_redface:

• Like 17
لینک به دیدگاه
اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟

دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟

اولین نفر که نیست یهو همه با هم تبریک می گیم بعدشم بغل و روبوسی با مامان بابام هر کی نزدیکتر باشه بعدم خواهرام

دومین سوال هم اره یکی هست که کاش بود ولی دوره حالا بعدا جبران می کنیم:w02:

هیچی مجبوریم تلفنی تبریک بگیم کاری از دست ما بر نمی یاد:ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟

عزیز تر از همه ک معلومه پدرو مادر و داداشمن هر کی عیدیش آماده تر بود اول میرم سمت اون :ws3:

دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟

حالا ک نیست اگرم بود مثه سالای قبل بهش تبریک میگفتم :hanghead:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اولیش آقا جونمه که سر تبریک گفتن بهش همیشه ما نوه ها دعوا داریم :w000:چون اول از همه عیدی میده همه دوس دارن اولین نفری باشن که اولین عیدی رو از ایشون میگیرن:a030:

دومیشم کسی و ندارم خدا رو شکر همه عزیزام کنارم هستن و امیدوارم همه در کنار هم باشیم همیشه شاد و خوشبخت:icon_pf (17):

• Like 11
لینک به دیدگاه

اولین نفر که همسر و خانوادمه.

اونایی که نیستن خیلی زیادن. اولیش پدرمه که خیلی ساله نیست. دومیش پدرزنمه که هیچوقت ندیدمش. عموی بزرگمم که حکم پدرمو داشت اونم نیست. کلا یتیم شدیم رفت. :hanghead:

• Like 16
لینک به دیدگاه

ضدحال خوردم از خوندن این تاپیک

یه نفررو اسم ببرم؟

اصلا چهارساله شنیدن اسم لحظه تحویل منو دچار تناقض میکنه درخیلی از زمینه ها

اولین کسایی که بهشون تبریک میگم مادرم وخانومم هستن

ولی

دوست ندارم از واژه کاش استفاده کنم اما ایکاش

پدرم بود برادرم بود مادربزرگم بود که بخاطر اون اولین بار عیدرو نیومدم خونه وجای خالیشون با هیچ چیز قابل درکی تو دنیا پرنمیشه حتی نمیشه به فکر بحران زده ادمها تسلی داد وقتی به این چیزا فکر میکنن واین خلا دست نیافتنیست

حتی دست نیافتنی تر از خدا:banel_smiley_4:

• Like 14
لینک به دیدگاه

اولش که به پدر و مادرم تبریک میگم..:icon_gol:

عید امسال با هر سال فرق داره برام.. هر سال خونه پدربزرگم میرفتیم..ولی امسال پیش عمم میریم..:hanghead:

قبلنا عاشق این بودم که بریم خونشون..:hanghead:

روزگاری داریما..:hanghead:

• Like 11
لینک به دیدگاه

روزای قبل عید یه روزای خاصیه ...

خیلی ها خوشحالن ...

خیلی ها پیش خانواده نیستن ...

خیلی هاعزیزاشون پیششون نیستن ....

یا عزیزاشون رو از دست دادن ...

یا هزار و یک حالت دیگه ...!

به هر حال یه سری خوشحال ... یه سری غمگین ...

خلاصه هر کسی یه احساسی داره ...!

جدا از اینکه بخوام احساستون رو بپرسم ...

میخوام دو نفر رو اسم ببرین ....

مرسی

جوجو چه دغدغه های بزرگی داری :sigh:

من امسال اینقدر درگیر بودم که نفهمیدم چطور عید رسید

تبریکات ویژه مخصوص خانواده و بعد دوستان

و خدا رو شکر همه سلامت هستن

• Like 10
لینک به دیدگاه

اوليش كه مامانمو خواهرامو داداشم هستن

دوميش پسر خاله ي عزيزمه كه هنوزم نميتونيم مرگشو باور كنيم هر عيد بعده تحويل سال به مامانم زنگ ميزدو به هممون تبريك ميگفت ولي امسال...

• Like 10
لینک به دیدگاه

منم خب کنار خونوادمم...دسته جمعی تبریک میگیم و هر کی نزدیک تر بود بغل میکنم:hapydancsmil:

همه اونایی که باید باشن و بودنشون برام مهمه ، هستن ! :w16:بعضیا هم دورن فقط کاش نزدیکتر بودن :icon_redface:

• Like 9
لینک به دیدگاه
جوجو چه دغدغه های بزرگی داری :sigh:

من امسال اینقدر درگیر بودم که نفهمیدم چطور عید رسید

تبریکات ویژه مخصوص خانواده و بعد دوستان

و خدا رو شکر همه سلامت هستن

جوجو:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو خانواده نواندیشان ...

جای کامیار خیلی خالیه ...

یه فاتحه براش یادتون نره ....

کامیاری به یادتیم ....

جات خالیه ...

:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

این چند ساله..خیلی از سال ها رو تنهایی سر کردم....خانواده در سفر بودن...امسالم فک کنم همین طور باشه...:icon_redface:

ولی اگر باشن در کنارم....اول به اون ها تبریک می گم..هر کی هم نزدیک تر باشه اولین بغل و روبرسی سال جدید رو با گفتن جملات زیبا تقدیمش می کنم...فرق نمی کنه کدوم یکیشون اول باشه...

یک استاد موسیقی داشتم...که همیشه اولین تبریک رو تلفنی بهش می گفتم....همیشه هم...یک غزل از پشت تلفن ازش عیدی می گرفتم...امسال دیگه نیست...

یاد همه ی رفتگان جاودانه...:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوستای گلم پیشاپیش عید همتون مبارک باد.:icon_gol:

امسال اولین سالی هستش که تحویل سال خونه نیستم.

اول از همه به پدر و مادر و خواهرام عید رو تبریک میگم.

جای خیلی ها خالیه که دوست داشتم هنوز بودن و عید رو بهشون تبریک می گفتم.

ولی بیشتر از همه دلم می خواست هنوز هم دایی عزیزم زنده بودن و می تونستم بغلش کنم و عید رو بهش تبریک بگم:icon_gol:

ولی بجاش همیشه موقع تحویل سال آرزو می کنم که کسی توی این روزهای شادی و سرور عزیزانش رو از دست نده:icon_gol:

برای همه دوستای گلم بهترین هارو آرزو می کنم:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...