Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اولین نفر که همسرم هست چون کنارم هست خیلی دوست داشتم مادرم بود تا میتونستم بهش تبریک بگم همیشه بعد سال نو اولین جایی که میرم مزار مادرم هست 17 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ این روزا خیلی خوشحالم ، البته کلا به صورت دیفالت من خوشحالم اولین نفر باباس و بعدم مامان مه تمام زندگیه منن . فرد گمشده ای ندارم که بهش تبریک بگم اما راستش بخوای دوست داشتم یه همسرم داشتم که با تمام وجود بغلش کنم و بهش بگم امسالُ با هم میسازیم . 2تایی 17 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ اولین نفر که نیست یهو همه با هم تبریک می گیم بعدشم بغل و روبوسی با مامان بابام هر کی نزدیکتر باشه بعدم خواهرام دومین سوال هم اره یکی هست که کاش بود ولی دوره حالا بعدا جبران می کنیم هیچی مجبوریم تلفنی تبریک بگیم کاری از دست ما بر نمی یاد 12 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خانواده دومیشم هیشکی نیست خوشبختانه یا متاسفانه 13 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ عزیز تر از همه ک معلومه پدرو مادر و داداشمن هر کی عیدیش آماده تر بود اول میرم سمت اون دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ حالا ک نیست اگرم بود مثه سالای قبل بهش تبریک میگفتم 10 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من به هیچ کسی تبریک نمی گم هیچ وقت 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اولیش آقا جونمه که سر تبریک گفتن بهش همیشه ما نوه ها دعوا داریم چون اول از همه عیدی میده همه دوس دارن اولین نفری باشن که اولین عیدی رو از ایشون میگیرن دومیشم کسی و ندارم خدا رو شکر همه عزیزام کنارم هستن و امیدوارم همه در کنار هم باشیم همیشه شاد و خوشبخت:icon_pf (17): 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اولین نفر که همسر و خانوادمه. اونایی که نیستن خیلی زیادن. اولیش پدرمه که خیلی ساله نیست. دومیش پدرزنمه که هیچوقت ندیدمش. عموی بزرگمم که حکم پدرمو داشت اونم نیست. کلا یتیم شدیم رفت. 16 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ضدحال خوردم از خوندن این تاپیک یه نفررو اسم ببرم؟ اصلا چهارساله شنیدن اسم لحظه تحویل منو دچار تناقض میکنه درخیلی از زمینه ها اولین کسایی که بهشون تبریک میگم مادرم وخانومم هستن ولی دوست ندارم از واژه کاش استفاده کنم اما ایکاش پدرم بود برادرم بود مادربزرگم بود که بخاطر اون اولین بار عیدرو نیومدم خونه وجای خالیشون با هیچ چیز قابل درکی تو دنیا پرنمیشه حتی نمیشه به فکر بحران زده ادمها تسلی داد وقتی به این چیزا فکر میکنن واین خلا دست نیافتنیست حتی دست نیافتنی تر از خدا 14 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اولین نفرات پدر و مادر و برادرم کسی که جاش امسال خیلی خالیه پدر بزرگم ... 11 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اول بابا و مامان دوم پدربزرگ و مادربزرگم که خیلی جای خالیشونو احساس میکنم هنوز باور نکردم که از پیشمون رفتن 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اولش که به پدر و مادرم تبریک میگم.. عید امسال با هر سال فرق داره برام.. هر سال خونه پدربزرگم میرفتیم..ولی امسال پیش عمم میریم.. قبلنا عاشق این بودم که بریم خونشون.. روزگاری داریما.. 11 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ روزای قبل عید یه روزای خاصیه ... خیلی ها خوشحالن ... خیلی ها پیش خانواده نیستن ... خیلی هاعزیزاشون پیششون نیستن .... یا عزیزاشون رو از دست دادن ... یا هزار و یک حالت دیگه ...! به هر حال یه سری خوشحال ... یه سری غمگین ... خلاصه هر کسی یه احساسی داره ...! جدا از اینکه بخوام احساستون رو بپرسم ... میخوام دو نفر رو اسم ببرین .... اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ مرسی جوجو چه دغدغه های بزرگی داری من امسال اینقدر درگیر بودم که نفهمیدم چطور عید رسید تبریکات ویژه مخصوص خانواده و بعد دوستان و خدا رو شکر همه سلامت هستن 10 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اوليش كه مامانمو خواهرامو داداشم هستن دوميش پسر خاله ي عزيزمه كه هنوزم نميتونيم مرگشو باور كنيم هر عيد بعده تحويل سال به مامانم زنگ ميزدو به هممون تبريك ميگفت ولي امسال... 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ منم خب کنار خونوادمم...دسته جمعی تبریک میگیم و هر کی نزدیک تر بود بغل میکنم:hapydancsmil: همه اونایی که باید باشن و بودنشون برام مهمه ، هستن ! بعضیا هم دورن فقط کاش نزدیکتر بودن 9 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ جوجو چه دغدغه های بزرگی داری من امسال اینقدر درگیر بودم که نفهمیدم چطور عید رسید تبریکات ویژه مخصوص خانواده و بعد دوستان و خدا رو شکر همه سلامت هستن جوجو 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مامانم. بابام خواهرم. داداشام که به زور سالی یه بار بوس میدن . . . جای همسر عزیزم خالیه...عزیز دلم:girl_blush2: 14 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تو خانواده نواندیشان ... جای کامیار خیلی خالیه ... یه فاتحه براش یادتون نره .... کامیاری به یادتیم .... جات خالیه ... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ این چند ساله..خیلی از سال ها رو تنهایی سر کردم....خانواده در سفر بودن...امسالم فک کنم همین طور باشه... ولی اگر باشن در کنارم....اول به اون ها تبریک می گم..هر کی هم نزدیک تر باشه اولین بغل و روبرسی سال جدید رو با گفتن جملات زیبا تقدیمش می کنم...فرق نمی کنه کدوم یکیشون اول باشه... یک استاد موسیقی داشتم...که همیشه اولین تبریک رو تلفنی بهش می گفتم....همیشه هم...یک غزل از پشت تلفن ازش عیدی می گرفتم...امسال دیگه نیست... یاد همه ی رفتگان جاودانه... 8 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دوستای گلم پیشاپیش عید همتون مبارک باد. امسال اولین سالی هستش که تحویل سال خونه نیستم. اول از همه به پدر و مادر و خواهرام عید رو تبریک میگم. جای خیلی ها خالیه که دوست داشتم هنوز بودن و عید رو بهشون تبریک می گفتم. ولی بیشتر از همه دلم می خواست هنوز هم دایی عزیزم زنده بودن و می تونستم بغلش کنم و عید رو بهش تبریک بگم ولی بجاش همیشه موقع تحویل سال آرزو می کنم که کسی توی این روزهای شادی و سرور عزیزانش رو از دست نده برای همه دوستای گلم بهترین هارو آرزو می کنم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده