anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عرضم ب حضورتون ک از همه ماه ها داریم ولی خب فروردین کجا بقیه ماه ها کجا ؟ حیف که تواضع دست و پامونو بسته میدونی که یه خصلت شهریوریه چرا حسادت آخه، شهریور هم ماه خوبیه اشکال نداره، درست فروردین نیست ولی یه ماهه دیگه من الان اشک تو چشام جمع شد 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ گویا شهریوری ندارین تو خونواده از اون شعر زیبا که تو امضاته بیشتر بهت میاد فروردینی باشی؟ 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ فروردینیای عزیز با توجه ب نزدیک شدن تولدامون حواستون باشه گول نخورید هم عیدی بگیرید هم کادوی تولد اینا یکی نیستن 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ فروردینیای عزیز با توجه ب نزدیک شدن تولدامون حواستون باشه گول نخورید هم عیدی بگیرید هم کادوی تولد اینا یکی نیستن مال من و تو که خیلی خوبه بابا اون طفلکیایی که تو هفته اول دنیا میان به خصوص روز اول :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مال من و تو که خیلی خوبه بابا اون طفلکیایی که تو هفته اول دنیا میان به خصوص روز اول :icon_pf (34): نگو نگو :icon_pf (34): در حسرت کیک تولد هستم، البته یه بار گرفتن برام اونم چه کیکی:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مال من و تو که خیلی خوبه بابا اون طفلکیایی که تو هفته اول دنیا میان به خصوص روز اول :icon_pf (34): مال منم بعضیا با عیدی میپیچن اونا ک دیگه خیلی طفلین مخصوصن روز اول فروردین:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ ینی چی؟؟؟؟ فردا اول فروردینه اونوخ تاپیک مرداد باید آپ باشه؟؟؟ چقدر انجمن فروردینی کم دارهههههههههههههه :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ فردا تولده منه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ فردا تولده منه :hapydancsmil: کادو چی گرفتی ؟ -- فروردینیا کووووشین ؟ :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ بزننننننننننننن به افتخارششششششششششششش 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ دیروز بود حالا چرا ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟ شاد باششششش تولدت مباررررررک . 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ حالا چرا ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟ شاد باششششش تولدت مباررررررک . هیشکی جز همراه اول یادش نبود 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ هیشکی جز همراه اول یادش نبود بیخیالللللللل وســـــــيع باش ، و تنهـــــــا ، و ســــر به زيــــــر ، و ســـخت حالا الان بی خیال . الان شاد باش:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ کادو چی گرفتی ؟ بوس! بوسم کردن گفتن تولدت مبارک 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به همه اونایی که تولدشون گذشت تبریک میگم.... بعد منم متولد اولین ماه سال هستم....ساعت 11 و اندی شب .روز 13 فروردین(بی من مگه میشه رفت گردش؟؟؟منم نذاشتم...حقم رو گرفتم)....مصادف با شب نیمه شعبان.... دو تا تولدمم یادتون باشه ...هر دو تاش باید کادو بیارین برام 9 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ اینقدر بدم میاد از اینا که اسفند و اردیبهشت به دنیا میان بعد رفتن شناسنامشون رو فروردین گرفتن تا هر کی ازشون پرسید متولد چه ماهی هستی بگن " فروردین " عمرااااااا !! تو کف فروردین باش عزیز من نقل قول از پیج فروردین ---- تفلد همه دوستانی ک گذشت مباررررررک :hapydancsmil: همیشه بهاری باشید :boos: 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ اصن من موندم اگه فروردینیا نبودن دنیا چه شکلی میشد؟! 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اصن من موندم اگه فروردینیا نبودن دنیا چه شکلی میشد؟! من ی نقل قول از این پست گرفته بودم کجا رفت ----- حتی تصورشم سخته ک دنیا بدون فروردینیا باشه 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ تولدم یادتون رفت؟؟؟؟؟؟ چرا به زحمت افتادین...من راضی نیستم اااا.....حالا من خوبه گفتم دو تا تولدمم یادتون باشه کادو میخوام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده