S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ حتما شما هم جز ان دسته از کسانی هستید که از آپلودسنترهایی همچون رپیدشر , فورشرد , مگا آپلود , هات فایل و … فایل دانلود می کنید چون این سرورها قایلیت Resume فایل را برای اکانت های معمولی ندارند و یا سیلتر شدن در این تاپیک سایت هایی معرفی می شوند که این امکان را به شما می دهند تا فایل های خود را بصورت رایگان روی سرور آن ها انتقال داده و از آنجا بصورت مستقیم دانلود نمایید البته فایل های روی سرور آن تا چند ساعت و بعضی تا چند روز باقی می ماند و پس از آن حذف می شود . 18 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ جدیدا مدیا فایر سیلتر شده . از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیچر استفاده کنید و لینک مستفقیم بگیرید . 14 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ داداش لینک نذاشتی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ من از رپیداباز استفاده میکنم همیشه کارمو را انداخته 7 لینک به دیدگاه
electra 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ موافقم رپید باز واقعا سایت بدرد بخوریه و برای آپلود هم پرشین گیگ سایت بدی نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ داداش لینک نذاشتی گذاشته داداش روی کلمه این کلیک میکردی همون لینکی که سهیل گذاشته بود! 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ با تشکر از دوست و برادر ارجمند جناب اقای مهندس فیلابی عزیز که مثل همیشه به فکر انجمن هستند راستش من یک سالیه در انجمن پارسی رپید عضو هستم و اونجا بطور بسیار حرفه ای لیچر بصورترایگان ارائه میشه و امروز بسیارخوشحالم که میبینم این امکان اینجا هم میسرشده . باز هم از عوامل این کار تشکرمیکنم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دوستانی که با سرور خاصی مشکل دارند،نام سرور رو بنویسند تا لیچر مناسب رو بهشون معرفی کنیم. 3 لینک به دیدگاه
jamshid27 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یه سایت هست به اسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واستون تورنتو مستقیم میکنه. حجم اولیه 1 گیگابایته اما اگه با ریفر عضو شید هم به شما و هم به من 350 مگ اضافه میکنه. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده