h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ طراحی الگوریتم دکتر سیدجوادی (دوستان لطف کنن Voiceهایی که دانلود میکنن در سایتهای دیگه آپلود کنن و آدرس لینک را بعنوان لینک کمکی بفرستن ) جلسه اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه سوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه چهارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه پنجم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه ششم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه هفتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه نهم (آخر) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توضیح: به علت غیر فعال شدن اکانت 4shared شخص آپلود کننده سه فایل اول قابل دانلود نمی باشد، سری دیگری از فایل های صوتی در پست پنجم (#5) همین تاپیک قرار گرفت، همینطور جزوه دکتر سید جوادی و جزوه دستنویس کلاس ایشون نیز در پست های 4 و 6 برای دانلود گذاشته شده است. 7 لینک به دیدگاه
ghazaleh-s 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ این voice ها فوق العاده هستن ولی اگه جزوه ای , pdf ای هم همراهشون بود خیلی خوب میشد 1 لینک به دیدگاه
azam cheraghi 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ این لینکها فعال نیستن لطفا یه لینک دیگه بذارید من خیلی لازمشون دارم ممنون. 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ دانلود جزوه درس طراحی سیستم دکتر سید حمید حاج سید جوادی تعداد صفحات: 187 حجم فایل: 1.14MB پسورد: www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ این لینکها فعال نیستن لطفا یه لینک دیگه بذارید من خیلی لازمشون دارم ممنون. یوزرش غیر فعال شده، واسه همین سایت 4shared اجازه دانلود فایل ها رو نمیده، پنج تا فایل آخر که روی Mediafire آپلود شدن، این مشکل رو ندارن، میشه دانلود کرد. من یه سری دیگه فایل پیدا کردم که 11 قسمته، فرمت فایل ها هم amr هستش، اینجا آپلود کردم: صدای کلاس طراحی الگوریتم ها دکتر سید جوادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ جزوه ی دستنویس طراحی الگوریتم دکتر سید جوادی حجم فایل: 27.48MB تعداد صفحات: 121 پسورد: www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده