peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ kenwood اما کنوود،این برند چندسالی بیشتر نیست بین سیستمهای قدرصوتی مثل پایونیر و جی وی سی قد علم کرده ودراین مدت کوتاه خیلی خوب توانسته است عرصه را بر دو رقیب خود در بازار ایران تنگ کند .به نحوی که باندهای(speakers)کنوود در مدلهای 718 و 718ex توانسته رقیب خوبی برای باند6975پایونیر باشد.از مزایای کنوود اگه بخوام بگم : [*=right]طراحی جدید وزیبای دستگاه(headunit)[*=right]صدایی شفاف و زلال با باس(bass) مناسب و دلخواه [*=right]قیمتی به تناسب خوب[*=right]عمر مفیدی بیشتر از پایونیر وکمتر از جی وی سی[*=right]آنتی شوک نسبتا قوی[*=right]سیتم لود خوبی دارد وزیاد در این قسمت دارای اشکال نمیباشد تقریبا تنها نقطه ضعف از دیدگاه من در کنوود منوی بسیار سخت این دستگاه است که کار با آن را کمی مشکل میکند.تنظیمات صدایی به واقع مشکل دارد و به راحتی نمیتوان منوی آن را یاد گرفت 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ساب فقط edifier البته من برا خونه اش رو دارم و واقعا عالیه 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اسپم نبودکه پاک کنم خوب حالا که گفتمنظرتو بوگو با توضیحات خودت jvc 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده