* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااااااای ماااااااااااااااااماااااااااااااااااااااااان خووووووووووودم.:hapydancsmil:مـــــــــــــــــــــــــــــاه مـــــــــــــــــــــــــــــــــــاه مهربون با شخصیت :girl_yes2: دلسوز :there: گل :flowerysmile: جیگر ناناز عسل مودب آخه هرچی بگم کم گفتم از خوبیاش :w14: یه تیکه جواهر تو نواندیشان :heartshape2: دختر گلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم:aghosh: اینا که گفتی همه منم؛:hapydancsmil: لطف داری عزیزم,:1cwpe6q6upfmgganbmp فدات بشم من؛ :ha5t4lmd53df3cpu2lq لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نکته ی منفی ندیدم ازت.منو یاد یکی از فامیلامون میندازی و درضمن، بلدی عکس بندازی. خیلیییی خوشحالم که نکته منفی ندیدی, هوراااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: به پای عکساسی شما که نمیرسه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااام ونوسی مرسی که دعوتم کردیونوس یعنی یه دختر مهربون مودب زرنگ خیلی اکتیو:shad: و کلی ویژگیای خوب دیگه که با شمردن تموم نمیشه:biggrin: درسته بیشتر از دو ماه نیس که تو انجمن عضو شدم ولی تو این مدت به جز خوبی هیچی ازت ندیدم هرموقعم سوالی ازت پرسیدم با حوصله جوابمو دادی باور کن از وقتی دیدم که تو و بقیه بچه ها چقد برا انجمن تلاش میکنینا منم کلی شور و شوق پیدا کردم:w14: خلاصه ونوس جان سلااااام تینا خانوم گل,:aghosh: فدااااااات بشم عزیزم؛ مهربونی از خودته عزیزم؛خیلی خوشحالم دوستای گلی مثل شما دارم:w70: فدات بشممممممممممم , ما بیشتر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام مودب و خوش اخلاقه و احتراما رو نگه میداره خیلی شیطون و البته خط و مرزا رو تو شیطنتاش حفظ میکنه. البته فکر کنم تو دنیای واقعی آرومه. پر انرژی و با انگیزه و درس خون مهربون. حال نمیده کلاً سخت ناراحت میشه و چیزی رو به دل نمیگیره بهش بدی هم بشه با خوبی جواب میده منطقی و البته کمی هم سرسخت اه اه. اصلاً حال نکردم با این تحلیل شخصیت هر چی زور زدم 2تا نکته منفی گیر بیارم بگم نشد. این چه وضعیه آخه :vahidrk: سلاااااام سلاااااااام اه اه؛ چه دختر خوبیما,:hapydancsmil: خیلی هم تحلیل شخصیت خوبی بود بازم که ادمینه ونوس رو زدی ممنون که اومدی ؛ :w70:پیشاپیش سال نوت مبااااارکه:2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس بیسته. مهربان فعال باهوش راز دار دختر رشتی زیبا باکلاس باخدا صادق با آینده ای کاملا روشن دختر آخر خونواده که همه دوستش دارن . . این همه گلها تقدیم به شما مرسیییییییییی آقا معلم :TAEL_SmileyCente: باکلاس چیه که میگین :biggrin: خیلی خیلی خوشحال شدم که اومدی؛:2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلومموادب و خوش اخلاقه انرژیک هستش و سخت کوش گاهی هم پایه اسپم هستش سلااااام سلاااااااااام:w14: ماشالله خودت که تو اسپم استاد مایی ممنون که اومدی؛ خیلی خوشحال شدم:2eaoapgxehimkak1y7e سلام از دخترای خوب و مهربون سایت همیشه شاد و اکتیو پر تلاش و سخت کوش تا حالا بدی ازش ندیدم سلااااام :love070: خیلییی ممنون ,نظر لطفتونه مرسی که اومدی؛سال نوتون هم پیشاپیش مبااارکه:mbj6ivxkw3ccem7bie7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ شلوغ نکن دختر بد دختر خيلي خوب و ارومي هستي و مهربون و باسياست قربونت عزیزم؛ لطف داری سارا جووووونم :aghosh: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ونوس جان.ممنون بابت دعوتدختر خیلی خوبیه دوست خیلی خوبیه اگه ازش کمک بخوای تا جایی که می تونه کمکت می کنه سعی می کنه کسی ازدستش ناراحت نشه بسیار فعال و با نشاط به بقیه هم انرژی می ده درس خون با پشتکار باهوش من که خیلی دوستت دارم عزیزم سلااااام عزیزم؛ :hapydancsmil: ممنون که اومدی؛:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لطف داری خانومی؛ منم خیلییی دوست دارم گلم,:aghosh: ونوس جان دیگه اینقد خوبی شورشو در اوردی:w000:بابا یه دزدی یه قتلی یه چیزی.چقد بچه مثبت:4564: ای باااباااااانه ؛ اینقده هم خوب نیستم؛ دوستان لطف دارن و بدیهارو نمیبینن یا نمیگن لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ راستی شیرینی گواهینامه رو ندادیااا ونوس بسیاررر ریلکس 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ چرا من دیر دیدم تاپیک رووووووووووووووووووووووو یه دختر مودب دست و دل باز گیلانی اصیل قابل اعتماد شیطون نیاز داریم فکر کردی تو رو دارم میگم نه دنبال یه دخمل این طوری میگشتم اما نه تو برخورد هام این طور به نظرم اومدی ببخشید دیر اومدم اصلا حواسم نبود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خب ونوس عزيز ... يه معمار خوب:TAEL_SmileyCente: يه ونوسي كامل:girl_angel: با ادب :girl_yes2: با شخصيت:girl_in_dreams: گاهي شيطون :dancegirl2: با محبت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلسوز:there: وااااییی مرسیییییییییییییییییییی؛ ممنون از لطفتون پیشاپیش سال نوتون مبااارک, ایشالله سال خوبی داشته باشید :hapydancsmil: سیلاااااااام:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:دوباره تحلیل خب ونوسی اول خوبیات: مهربون دوست خوب بچه درس خونی خفنا یک معمار حرفه ای(اینو چاخان گفتم من که کاراتو ندیدم نظر بدم تو فک کن یه چی رو هوا گفتم) مودب یه کوچولو شیطون:hapydancsmil: حالا خصوصیات بدت: ندیدم ازت یا شایدم نداری ولی میگردم پیدا میکنم منتظرم باش اگه پیدا نکنم خواب راحت به چشام نمیره که سلااااام حانیه ی نازم؛:aghosh: فدات بشم مهربون,:hapydancsmil: بچه درسخون کجا بود اما معمار حرفه ای هستما, میخوام برج بسازم :girl_in_dreams: بیدیو بدیهامم پیدا کن بیا بگو, منتظرما :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خبببببببب به به تحليل شخصيت ونوسي خودمون:gnugghender:كلا يكي از دخترهاي ماه انجمنه :hapydancsmil: شاد شيطون بچه درس خون و اهل نت و اين جور چيزا ماه بودن از خودته این جور چیزا یعنی چی؟؟؟ ممنون که اومدی عزیزم :aghosh: سلام به ونوس عزیزم هر وقت هر کمکی که از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه ، من خیلی دوسش دارم :hapydancsmil::hapydancsmil: در ضمن ارادت دارم نسبتش :tt2::icon_pf (44): سلاااااااام گلم:w330: منم خیلی دوست دارم خانومی؛:aghosh: و ارادتمندم شدیـــــــــــــــــــــــــــدمرسی که اومدی:w70: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ راستی شیرینی گواهینامه رو ندادیااا ونوس بسیاررر ریلکس موضوع چیه ؟؟؟ چرا من دیر دیدم تاپیک رووووووووووووووووووووووویه دختر مودب دست و دل باز گیلانی اصیل قابل اعتماد شیطون نیاز داریم فکر کردی تو رو دارم میگم نه دنبال یه دخمل این طوری میگشتم اما نه تو برخورد هام این طور به نظرم اومدی ببخشید دیر اومدم اصلا حواسم نبود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون نیاز داریمش دیگه چی بود از دست تو خواهش میکنم پسر خوب؛ خیلی هم دیر ندیدی تاپیکو , تازه زدمش مرسی امید؛ بیا بدیهامم بگو دیگه؛ :gnugghender: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ 10 صفحه تاپیک رفت من تازه دیدم اما تحلیل : ی دختر مهربون مودب و متین دوست داشتنی ی دوست خوب شیطون از نوع زیر پوستی درسخون از نوع خفن شادُ پر انرژی :hapydancsmil: هرچی فکر کردم یکم از بدی هات بگم چیزی ب فکرم نرسید:icon_razz: در کل خیلی گلی 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ونوسی جونمممممممم واقعا شرمنده م سرم شلوغ شد یادم رفت زودتر بیام ونوسی جونم خیلی مهربون و خون گرمه شاد و پر انرژیه خیلی مودب و خانومه معماری رو خیلی دوست داره و کارهاشو خیلی با علاقه انجام می ده روابط عمومیه بالایی داره اگه کمکی از دستش بربیاد از کسی دریغ نمی کنه آدمیه که می تونی تو هر کاری باهاش مشورت کنی در آخر خیلی گله من خیلی دوسش دارم :heartshape2: 4 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ راستی شیرینی گواهینامه رو ندادیااا ونوس بسیاررر ریلکس . اره....برای همین میگم خسیسه.... . به ما که از قبل قول داده ....که هیچی نداد....شمارو نمیدونم... . اگه تونستی چیز ی ازش بگیری ....شیرنی منم ازش بگیر...ما که هر چی تلاش کردیم نشد... لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ .اره....برای همین میگم خسیسه.... . به ما که از قبل قول داده ....که هیچی نداد....شمارو نمیدونم... . اگه تونستی چیز ی ازش بگیری ....شیرنی منم ازش بگیر...ما که هر چی تلاش کردیم نشد... ازش میگیرم به شما هم خبر میدم لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خب دوباره اومدم کو برجتو نشون بده بینم اها یه بدی چاخان میگی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ 10 صفحه تاپیک رفت من تازه دیدم بلی اما تحلیل : ی دختر مهربون مودب و متین دوست داشتنی ی دوست خوب شیطون از نوع زیر پوستی درسخون از نوع خفن شادُ پر انرژی :hapydancsmil: مرسی بابت تحلیل هرچی فکر کردم یکم از بدی هات بگم چیزی ب فکرم نرسید:icon_razz: خب حتما ندارم دیگه؛ در کل خیلی گلی خودم میدونم مرسی که اومدی؛ مرسییییی؛ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ونوسی جونممممممممعزیزم :aghosh: واقعا شرمنده م سرم شلوغ شد یادم رفت زودتر بیام گلم؛ این چه حرفیه؛ مرسی که اومدی :hapydancsmil: ونوسی جونم خیلی مهربون و خون گرمه شاد و پر انرژیه خیلی مودب و خانومه معماری رو خیلی دوست داره و کارهاشو خیلی با علاقه انجام می ده روابط عمومیه بالایی داره اگه کمکی از دستش بربیاد از کسی دریغ نمی کنه آدمیه که می تونی تو هر کاری باهاش مشورت کنی فدات بشم فاطیما جونم؛لطف داری مهربونم ؛ قربونت بشم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v در آخر خیلی گله من خیلی دوسش دارم :heartshape2: منم خیلی خیلی دوست دارم عزیزم:heartshape2: سال نوت هم پیشاپیش مبارک :w70: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده