HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 مرسی؛ یه زمانی دومادم بودیدا :vahidrk: چه جالب ؛ همه این روابط عمومی رو میگن؛ خوشحالم :hapydancsmil: مرسیییی که اومدیییییی اونو که بابام خبر نداشت به هم خورد مسائل خانوادگی رو با تاپیکت قاطی نکن بینم اسپم میکنم ها مادر زن سابق حتما یه چی دیدن که میگن خو خواهش میشود 3
zahra22 19501 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 وااااااااااااااااااااااااااااااای ماااااااااااااااااماااااااااااااااااااااااان خووووووووووودم.:hapydancsmil: مـــــــــــــــــــــــــــــاه مـــــــــــــــــــــــــــــــــــاه مهربون با شخصیت :girl_yes2: دلسوز :there: گل جیگر ناناز عسل مودب آخه هرچی بگم کم گفتم از خوبیاش :w14: یه تیکه جواهر تو نواندیشان 4
Cannibal 3349 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 نکته ی منفی ندیدم ازت. منو یاد یکی از فامیلامون میندازی و درضمن، بلدی عکس بندازی. 3
tina-arch مهمان ارسال شده در 11 خرداد، 2012 سلاااااااااااااااااااام ونوسی مرسی که دعوتم کردی ونوس یعنی یه دختر مهربون مودب زرنگ خیلی اکتیو:shad: و کلی ویژگیای خوب دیگه که با شمردن تموم نمیشه:biggrin: درسته بیشتر از دو ماه نیس که تو انجمن عضو شدم ولی تو این مدت به جز خوبی هیچی ازت ندیدم هرموقعم سوالی ازت پرسیدم با حوصله جوابمو دادی باور کن از وقتی دیدم که تو و بقیه بچه ها چقد برا انجمن تلاش میکنینا منم کلی شور و شوق پیدا کردم:w14: خلاصه ونوس جان
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 سلام مودب و خوش اخلاقه و احتراما رو نگه میداره خیلی شیطون و البته خط و مرزا رو تو شیطنتاش حفظ میکنه. البته فکر کنم تو دنیای واقعی آرومه. پر انرژی و با انگیزه و درس خون مهربون. حال نمیده کلاً سخت ناراحت میشه و چیزی رو به دل نمیگیره بهش بدی هم بشه با خوبی جواب میده منطقی و البته کمی هم سرسخت اه اه. اصلاً حال نکردم با این تحلیل شخصیت هر چی زور زدم 2تا نکته منفی گیر بیارم بگم نشد. این چه وضعیه آخه :vahidrk: 5
*REZA 1056 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 ونوس بیسته . مهربان فعال باهوش راز دار دختر رشتی زیبا باکلاس باخدا صادق با آینده ای کاملا روشن دختر آخر خونواده که همه دوستش دارن . . این همه گلها تقدیم به شما 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 سلوم موادب و خوش اخلاقه انرژیک هستش و سخت کوش گاهی هم پایه اسپم هستش 3
vahid88 9651 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 سلام از دخترای خوب و مهربون سایت همیشه شاد و اکتیو پر تلاش و سخت کوش تا حالا بدی ازش ندیدم 3
sara_arch 2070 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 سلام ونوس جان.ممنون بابت دعوت دختر خیلی خوبیه دوست خیلی خوبیه اگه ازش کمک بخوای تا جایی که می تونه کمکت می کنه سعی می کنه کسی ازدستش ناراحت نشه بسیار فعال و با نشاط به بقیه هم انرژی می ده درس خون با پشتکار باهوش من که خیلی دوستت دارم عزیزم 8
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 ونوس جان دیگه اینقد خوبی شورشو در اوردی:w000: بابا یه دزدی یه قتلی یه چیزی.چقد بچه مثبت:4564: 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 خب ونوس عزيز ... يه معمار خوب:TAEL_SmileyCente: يه ونوسي كامل:girl_angel: با ادب :girl_yes2: با شخصيت:girl_in_dreams: گاهي شيطون با محبت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلسوز:there: 9
haniye.a 5626 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 سیلاااااااام:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دوباره تحلیل خب ونوسی اول خوبیات: مهربون دوست خوب بچه درس خونی خفنا یک معمار حرفه ای(اینو چاخان گفتم من که کاراتو ندیدم نظر بدم تو فک کن یه چی رو هوا گفتم) مودب یه کوچولو شیطون:hapydancsmil: حالا خصوصیات بدت: ندیدم ازت یا شایدم نداری ولی میگردم پیدا میکنم منتظرم باش اگه پیدا نکنم خواب راحت به چشام نمیره که 6
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 خبببببببب به به تحليل شخصيت ونوسي خودمون:gnugghender: كلا يكي از دخترهاي ماه انجمنه شاد شيطون بچه درس خون و اهل نت و اين جور چيزا 5
judyabott 8886 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 سلام به ونوس عزیزم هر وقت هر کمکی که از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه ، من خیلی دوسش دارم :hapydancsmil::hapydancsmil: در ضمن ارادت دارم نسبتش :tt2::icon_pf (44): 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 2012 درودبیکرانباید کلیشه وار بگم: شناخت چندانی ندارم. اما 1- برخورد مناسب 2- تا حدی جدی 3- اروم 4- سر زنده ببخشید ک کوتاه شد. پیروز باشی سلااااام سلاااااام :62izy85: خیلییی خیلییی ممنون که اومدی؛ :love070: سال نو تون پیشاپیش مبااارک:2eaoapgxehimkak1y7e
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 2012 سلام ونوس جانراستش من تو این مدت کم که شما رو میشناسم باید بگم.خوش برخورد مهربون .مسئولیت پذیر ومتعهد هستی. من تا حالا کوتاهی از جانب شما ندیدم.(با توجه به مسئولیتی که دارین) امیوارم همیشه موفق باشی سلااام؛:mbj6ivxkw3ccem7bie7 مرسی مرسییی؛ ممنون که اومدی :2eaoapgxehimkak1y7e اونو که بابام خبر نداشت به هم خوردمسائل خانوادگی رو با تاپیکت قاطی نکن بینم اسپم میکنم ها مادر زن سابق:hapydancsmil: حتما یه چی دیدن که میگن خو خواهش میشود باشه باشه در مورد مسائل خانوادگی چیزی نمیگم داماد سابق :persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 2012 در یک کلمـه " دوست داشتنــی" :aghosh: :boos: فدااااات بشم مهربوووووووووووووون:aghosh:
ارسال های توصیه شده