HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی؛ یه زمانی دومادم بودیدا :vahidrk: چه جالب ؛ همه این روابط عمومی رو میگن؛ خوشحالم :hapydancsmil: مرسیییی که اومدیییییی اونو که بابام خبر نداشت به هم خورد مسائل خانوادگی رو با تاپیکت قاطی نکن بینم اسپم میکنم ها مادر زن سابق حتما یه چی دیدن که میگن خو خواهش میشود 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ در یک کلمـه " دوست داشتنــی" :aghosh: :boos: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااااااای ماااااااااااااااااماااااااااااااااااااااااان خووووووووووودم.:hapydancsmil: مـــــــــــــــــــــــــــــاه مـــــــــــــــــــــــــــــــــــاه مهربون با شخصیت :girl_yes2: دلسوز :there: گل جیگر ناناز عسل مودب آخه هرچی بگم کم گفتم از خوبیاش :w14: یه تیکه جواهر تو نواندیشان 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ نکته ی منفی ندیدم ازت. منو یاد یکی از فامیلامون میندازی و درضمن، بلدی عکس بندازی. 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااام ونوسی مرسی که دعوتم کردی ونوس یعنی یه دختر مهربون مودب زرنگ خیلی اکتیو:shad: و کلی ویژگیای خوب دیگه که با شمردن تموم نمیشه:biggrin: درسته بیشتر از دو ماه نیس که تو انجمن عضو شدم ولی تو این مدت به جز خوبی هیچی ازت ندیدم هرموقعم سوالی ازت پرسیدم با حوصله جوابمو دادی باور کن از وقتی دیدم که تو و بقیه بچه ها چقد برا انجمن تلاش میکنینا منم کلی شور و شوق پیدا کردم:w14: خلاصه ونوس جان لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام مودب و خوش اخلاقه و احتراما رو نگه میداره خیلی شیطون و البته خط و مرزا رو تو شیطنتاش حفظ میکنه. البته فکر کنم تو دنیای واقعی آرومه. پر انرژی و با انگیزه و درس خون مهربون. حال نمیده کلاً سخت ناراحت میشه و چیزی رو به دل نمیگیره بهش بدی هم بشه با خوبی جواب میده منطقی و البته کمی هم سرسخت اه اه. اصلاً حال نکردم با این تحلیل شخصیت هر چی زور زدم 2تا نکته منفی گیر بیارم بگم نشد. این چه وضعیه آخه :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس بیسته . مهربان فعال باهوش راز دار دختر رشتی زیبا باکلاس باخدا صادق با آینده ای کاملا روشن دختر آخر خونواده که همه دوستش دارن . . این همه گلها تقدیم به شما 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلوم موادب و خوش اخلاقه انرژیک هستش و سخت کوش گاهی هم پایه اسپم هستش 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام از دخترای خوب و مهربون سایت همیشه شاد و اکتیو پر تلاش و سخت کوش تا حالا بدی ازش ندیدم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ آره خیلی خوب موقعیه :hapydancsmil: شلوغ نکن دختر بد لینک به دیدگاه
Sara AZ 107 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ دختر خيلي خوب و ارومي هستي و مهربون و باسياست 6 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ونوس جان.ممنون بابت دعوت دختر خیلی خوبیه دوست خیلی خوبیه اگه ازش کمک بخوای تا جایی که می تونه کمکت می کنه سعی می کنه کسی ازدستش ناراحت نشه بسیار فعال و با نشاط به بقیه هم انرژی می ده درس خون با پشتکار باهوش من که خیلی دوستت دارم عزیزم 8 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس جان دیگه اینقد خوبی شورشو در اوردی:w000: بابا یه دزدی یه قتلی یه چیزی.چقد بچه مثبت:4564: 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ خب ونوس عزيز ... يه معمار خوب:TAEL_SmileyCente: يه ونوسي كامل:girl_angel: با ادب :girl_yes2: با شخصيت:girl_in_dreams: گاهي شيطون با محبت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلسوز:there: 9 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سیلاااااااام:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دوباره تحلیل خب ونوسی اول خوبیات: مهربون دوست خوب بچه درس خونی خفنا یک معمار حرفه ای(اینو چاخان گفتم من که کاراتو ندیدم نظر بدم تو فک کن یه چی رو هوا گفتم) مودب یه کوچولو شیطون:hapydancsmil: حالا خصوصیات بدت: ندیدم ازت یا شایدم نداری ولی میگردم پیدا میکنم منتظرم باش اگه پیدا نکنم خواب راحت به چشام نمیره که 6 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ خبببببببب به به تحليل شخصيت ونوسي خودمون:gnugghender: كلا يكي از دخترهاي ماه انجمنه شاد شيطون بچه درس خون و اهل نت و اين جور چيزا 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به ونوس عزیزم هر وقت هر کمکی که از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه ، من خیلی دوسش دارم :hapydancsmil::hapydancsmil: در ضمن ارادت دارم نسبتش :tt2::icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ درودبیکرانباید کلیشه وار بگم: شناخت چندانی ندارم. اما 1- برخورد مناسب 2- تا حدی جدی 3- اروم 4- سر زنده ببخشید ک کوتاه شد. پیروز باشی سلااااام سلاااااام :62izy85: خیلییی خیلییی ممنون که اومدی؛ :love070: سال نو تون پیشاپیش مبااارک:2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ونوس جانراستش من تو این مدت کم که شما رو میشناسم باید بگم.خوش برخورد مهربون .مسئولیت پذیر ومتعهد هستی. من تا حالا کوتاهی از جانب شما ندیدم.(با توجه به مسئولیتی که دارین) امیوارم همیشه موفق باشی سلااام؛:mbj6ivxkw3ccem7bie7 مرسی مرسییی؛ ممنون که اومدی :2eaoapgxehimkak1y7e اونو که بابام خبر نداشت به هم خوردمسائل خانوادگی رو با تاپیکت قاطی نکن بینم اسپم میکنم ها مادر زن سابق:hapydancsmil: حتما یه چی دیدن که میگن خو خواهش میشود باشه باشه در مورد مسائل خانوادگی چیزی نمیگم داماد سابق :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ در یک کلمـه " دوست داشتنــی" :aghosh: :boos: فدااااات بشم مهربوووووووووووووون:aghosh: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده