partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دانلود فیلم آموزشی تبدیل تصاویر دو بعدی ، به سه بعدی در فتوشاپ میتونید فیلم آموزشی رو از طریق لینک زیر دانلود کنید ... (زبان اصلی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - مدیا فایر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دانلود فیلم آموزشی تبدیل تصاویر دو بعدی ، به سه بعدی در فتوشاپ میتونید فیلم آموزشی رو از طریق لینک زیر دانلود کنید ... (زبان اصلی) دانلود مرسی...مرسی....:hapydancsmil: الان اینترنتم حجمش اخرشه....:5c6ipag2mnshmsf5ju3فردا حتما تمدید میکنم و میبینم...اگه هم جایی ایراد داشتم...میپرسم..... لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دانلود فیلم آموزشی تبدیل تصاویر دو بعدی ، به سه بعدی در فتوشاپ میتونید فیلم آموزشی رو از طریق لینک زیر دانلود کنید ... (زبان اصلی) دانلود اینکه *****ه....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ اینکه *****ه....:icon_pf (34): مدیا فایر آپلود کردم ... نمیدونستم اونجا هم ***** شده ... کمی صبر... جای دیگه آپلود می کنم ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تو پرشین گیگ آپلود کردم...میتونید دانلود کنید... لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تو پرشین گیگ آپلود کردم...میتونید دانلود کنید... مرسی... میشه این ابزاراشو بگین از کجا میرن...اخه مال من نداره این چیزارو...فتو شاپ من ورژن 9 هستش.... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی...میشه این ابزاراشو بگین از کجا میرن...اخه مال من نداره این چیزارو...فتو شاپ من ورژن 9 هستش.... تا حالا با ورژن 9 کار نکردم ... میشه یه عکس از صفحه تون بزارید، ببینم؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تا حالا با ورژن 9 کار نکردم ... میشه یه عکس از صفحه تون بزارید، ببینم؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ بسیار عالی ... این منو های استفاده شده در این آموزش تو همه ی ورژن های فتوشاپ هستن که ... شما هم دارید تنظیمات رو ... بگید چه ابزاری می خواید تا بهتون بگم کجاست ...!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده