panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ 1.سیاه چشمون هایده 3.ابی آلبوم پیر(گذشته ها گذشت) 4.تو حضور مبهم پنجره ها روبروم دیوارای آجریه/خورشید روشن فردا مال تو/سهم من شبای خاکستریه/توی این دلواپسی های مجاب/جز ترانه های زخمی چی دارم/وقتی حتی تو برام غریبه ای/سر رو شونه های بارون میذارم/اسم تو برای من مقدسه/تا نفس تو سینه پرپر میزنه/باورم کن که فقط باور تو/میتونه قفل قفس رو بشکنه/منم و یه آسمون بی دریغ/منم و یه کوله راه ناگذیر/ای ستاره ی شبای مشرقی/پر پرواز منو ازم نگیییییر. شادمهر اسم آهنگشم پرپرواز. 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ 3.ابی اسم آهنگشو دقیق یادم نیس. ولی میگهنگو با من حکایت گل و سبزه ی دیروز... شکست ها گذشت بگذر نذار که بشکنی امروز گذشته ها گذشت بگذر گذشته هرچی بود دیروز. 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ هایده علی عبدالمالکی حسن شماعی زاده علی لهراسبی 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ میگه یکیش خارجیه اصل اهنگه خارجیه ولی فرهاد دهقان بازخوانیش کرده روزی شونصد مرتبه ایران موزیک پخشش میکنه 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ اول : بیژن مرتضوی خدا خدای مستون . سوم: ابی . توش میگه گذشته ها گذشته . چهارم : پر پرواز شادمهر 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ هیییییییییییییییییییییچ کدومو قبلا نشنیدم و اشنا نبود اصلا 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ اولی همون که Luz گفت... دومیinna -amazing سومی:فکر کنم شماعی زاده باشه...(ساکسیفون داره آخه...) چهارمی:پر پرواز شادمهر 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ خیلییییییییی بدییییییییییییییی منممم میخوام چرا من نبودم از این تاپیکا زدی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ خیلییییییییی بدییییییییییییییی منممم میخوام چرا من نبودم از این تاپیکا زدی؟؟ چه میدونستم نیستی ...حالا چند تا شو بلد بودی خودت ؟ سری بعدیشو احتمالا دوشنبه میزنم حواست باشه که باشی 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم؟؟؟ اینطوری که ممکنه خیلیا حداقل یه آهنگ رو درست حدس بزنن.یهنی همه اون خیلیا واسه هر حدس درست 20 امتیاز میگیرن؟؟ یا مثلا چند نفر با اطمینان می گه این فلان آهنگه ، منم اون آهنگو نشناسنم و بنا به حرف اونا بیام بگم این فلان آهنگه یهنی تخلب کنم!! یکم این موارد برام جای سوال داره 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ چه میدونستم نیستی ...حالا چند تا شو بلد بودی خودت ؟ سری بعدیشو احتمالا دوشنبه میزنم حواست باشه که باشی 3 تا شو... اوف دوشنبه خیلی دیر نیست؟! 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا با این حافظه شنیداریم من برم خودمو لب باغچه پرت کنمممممممممممممممم فقط میدونم یکیش مال شادمهره!این یه اصله 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ ایده جالبیه ! منتها مشکلش اینه که امتیاز فقط به اولین نفری میرسه که درست حدس بزنه ! به نظرم بهتره قبل از شروع مسابقه ، زمانش اطلاع رسانی بشه ! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم؟؟؟ اینطوری که ممکنه خیلیا حداقل یه آهنگ رو درست حدس بزنن.یهنی همه اون خیلیا واسه هر حدس درست 20 امتیاز میگیرن؟؟ یا مثلا چند نفر با اطمینان می گه این فلان آهنگه ، منم اون آهنگو نشناسنم و بنا به حرف اونا بیام بگم این فلان آهنگه یهنی تخلب کنم!! یکم این موارد برام جای سوال داره سارا جان توی پست اول گفتم که : هر کدوم از آهنگها رو بتونید حدس بزنید 20 امتیاز جایزه میگیرید این امتیاز به اولین کسی که درست حدس بزنه داده میشه 3 تا شو... اوف دوشنبه خیلی دیر نیست؟! نه آخه فقط دو بار در هفته قراره برگزار شه ، دوشنبه و پنج شنبه وقتم آزادتره واسه این مسابقه ایده جالبیه ! منتها مشکلش اینه که امتیاز فقط به اولین نفری میرسه که درست حدس بزنه ! به نظرم بهتره قبل از شروع مسابقه ، زمانش اطلاع رسانی بشه ! درست میگی ولی کاریش نمیشه کرد آخه ، اگه امتیاز به تمام کسایی که حدس میزنن داده بشه احتمال تقلب از پستهای قبل وجود داره . من وقتی تاپیکو میزنم دعوت میکنم کاربرها ، زمانش هم الان دارم میگم احتمالا دوشنبه ها و پنج شنبه هاست ولی ساعتش دقیقش رو دیگه نمیتونم از قبل اعلام کنم سعی میکنم از سری بعد آهنگهارو سخت تر کنم که بلافاصه حدس زده نشه البته این سری هم همه ش بلافاصله حدس زده نشد 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سارا جان توی پست اول گفتم که : نه آخه فقط دو بار در هفته قراره برگزار شه ، دوشنبه و پنج شنبه وقتم آزادتره واسه این مسابقه درست میگی ولی کاریش نمیشه کرد آخه ، اگه امتیاز به تمام کسایی که حدس میزنن داده بشه احتمال تقلب از پستهای قبل وجود داره . من وقتی تاپیکو میزنم دعوت میکنم کاربرها ، زمانش هم الان دارم میگم احتمالا دوشنبه ها و پنج شنبه هاست ولی ساعتش دقیقش رو دیگه نمیتونم از قبل اعلام کنم سعی میکنم از سری بعد آهنگهارو سخت تر کنم که بلافاصه حدس زده نشه البته این سری هم همه ش بلافاصله حدس زده نشد اصلا جایزش رو ور دار بابا امتیاز میخوایم چی کار 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ اصلا جایزش رو ور دار بابا امتیاز میخوایم چی کار مسابقه بدون جایزه که نمیشه ، بعدشم این نظر توئه اگه بردارم ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشن شرکت کنن دیگه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مسابقه بدون جایزه که نمیشه ، بعدشم این نظر توئه اگه بردارم ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشن شرکت کنن دیگه خوب شرکت نکنن...زوری نیست که - میگم دور بعدی رو تو همین تاپیک میزنی؟ پستش اون وسط مسطا گم میشه کسی نمیبینه که...مگر اینکه همه پستا رو پاک کنی پست دوم بشه دور دوم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ خوب شرکت نکنن...زوری نیست که - میگم دور بعدی رو تو همین تاپیک میزنی؟ پستش اون وسط مسطا گم میشه کسی نمیبینه که...مگر اینکه همه پستا رو پاک کنی پست دوم بشه دور دوم خب هدف جذب کاربره دیگه مرض ندارم که واسه 4 نفر مسابقه راه بندازم :biggrin: نه دور بعدی تاپیکش جداگونه س این قفل میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده