رفتن به مطلب

شخصیت نصف و نیمه

Fakur

ارسال های توصیه شده

اتفاقات رنگ و وارنگ در زندگی هر انسانی سرانجام او را به نقطه ای میرسونه که خوبه یکم با خودش خلوت کنه و تو سال جدید یه شخصیت برای خودش انتخاب بکنه بنام شخصیت نصف و نیمه.

تعریف شخصیت نصف و نیمه اینه که انسان برای زندگی با اجتماع دارای شخصیت هایی باشه که مخلولی هست. یعنی شخصیتی نیمه سیاسی , نیمه اجتماعی , نیمه اعتقادی و نیمه منفعل. شخصیتش مخلوطی از همه اینا ولی بصورت یه شخصیت واحد باشه و انسان با اون شخصیتش زندگی بکنه.

اینجوری دیگه انسان مجبور نمیشه که کل اتفاقات رو از یه زاویه بسنجه و میتونه شاد و راضی و رضایت بخش زندگی کنه.

نظر شما برای داشتن این نوع طرز تفکر چیست؟

قبل از جواب دادن بدقت مجسم کنید که چی گفتم.

شخصیتی مثه یه جعبه ابزار که همه نوع ایزاری توش باشه و هیچکدام بر دیگری ترجیح داده نشه و از هر ایزاری در جای خودش استفاده بکنه و حق سایر ابزار ها را هم محفوظ نگه داره.

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاربران زیادی را سراغ دارم که فقط یه شخصیت دارن و تو هر موضوعی که وارد میشن فقط با همان نوع خاص شخصیتی شون گفتگو میکنند و یا نظر میدن. تا حدی که وقتی اسمشو بگی , همه میگن آهان , اون فلان مدلیه.

کاربرانی هستند که از اول عضویتشون تا به الان همش از سایر کاربران انتقاد میکنند.

کاربرانی هستند که از اول عضویتشون تا به الان همش به دولت گیر میدن.

کاربرانی هستند که از اول عضویتشون تا به الان همش شعر میگن.

کاربرانی هستند که از اول عضویتشون تا به الان همش سعی میکنن که پایه های اعتقادی دیگران را سست کنند.

کاربرانی هستند که از اول عضویتشون تا به الان همش سعی میکنند که از جا های خالی ضمیر ناخودآگاه کاربران بسود خودشون نتیجه گیری کنند.

کاربرانی هستند که از اول عضویتشون تا به الان همش میخونن و هیچوقت تاپیک نمیزنند.

کاربرانی هستند که از اول عضویتشون تا به الان همش گیر دادن به دو سه تا تاپیک خاص و همیشه هم همون حرفای قبلی شونو با رنگ و لعاب دیگه ای بازم مینویسند.

کاربرانی هستند که از اول عضویتشون تا به الان همش تایید میکنند و هیچگاه واکنش منفی نشون نمیدن.

اگه این افراد بخوان از این به بعد تک بعدی وارد زندگی و اجتماع و انجمن نشوند , اونوقت هم خودشون میتونند سایر استعداد های نهفته شونو بیدار کنند و هم اینکه این تالار تا این حد سوت و کور نمیشه. اینکه الان اینجا یکم ساکت هست علتش اینه که همه همونجوری اند که بودند و این حالت اونا برای دیگران عادی شده و انسانها جذابیت های خودشونو نسبت به دیگران از دست داده اند.

خیلی از کاربران هستند که مدتها میرن و اینجا نمیان . بعدش که میان , میبینیم که این فردهیچگونه تغییری نکرده و همونی است که بوده و این حالت بقیه رو خسته میکنه. خودشونم ممکنه بعد یه مدت افسرده بشن که عده ای هم شدن.

اینا رو گفتم تا روشن بشه که معایب استفاده از یک جنبه شخصیت چقدر مضر و خسته کننده است.

شخصیت نصف و نیمه مثه یه دنیای وسیع میمونه که همه چی توش هست و برای همینه که انسان از دنیا خوشش میاد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگر سعی کنی در مورد همه چیز اطلاعات نصفه نیمه داشته باشی هم بیشتر اذیت میشی هم دیدت منفی تر میشه و یه پوچی در خودت احساس می کنی به نظر من همون بی نصفه و نیمه خیلی بهتره

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگر سعی کنی در مورد همه چیز اطلاعات نصفه نیمه داشته باشی هم بیشتر اذیت میشی هم دیدت منفی تر میشه و یه پوچی در خودت احساس می کنی به نظر من همون بی نصفه و نیمه خیلی بهتره

سلام دوست ارجمندم.

هادی جان مثل اینکه شما به حرفام دقت نکردی. من از اطلاعات و همه چیز صحبت نکردم. من از شخصیت صحبت میکنم. پست شماره 2 رو بدقت بخونی متوجه منظور من میشی.

• Like 1
لینک به دیدگاه

تو این فروم ه این جمله رو خیلی از همدیگه شنیدیم.

من فلانی رو از نزدیک دیدم. شخصیتش اصلا با اونی که تو انجمن دیده بودم شباهتی نداشت. خیلی فلان و بیسار بود و ادامه ماجرا

منم همینو میگم. میگم اگه ما دارای تنوع شخصیتی هستیم خوبه که از این مزیّت خودمون اینجا هم استفاده کنیم و اینقد تک بعدی وارد گود نشیم تا همه دوستانمون بتونن پنجره های جدیدی از روح قشنگ ما رو ببینن و اخلاقمون برای همدیگه مون یه سورپرایز هایی داشته باشه تا اون جذابیت هامون به چشم بیاد. اینجوری زندگی مونم شیرین میشه و همیشه دوست داشتنی میمونیم.

لینک به دیدگاه
سلام دوست ارجمندم.

هادی جان مثل اینکه شما به حرفام دقت نکردی. من از اطلاعات و همه چیز صحبت نکردم. من از شخصیت صحبت میکنم. پست شماره 2 رو بدقت بخونی متوجه منظور من میشی.

پست من با پست شما با هم ارسال شد

صحبت از اطلاعات نصفه و نیمه شد گفت ولی حالا می بینم منظور کاربرا و شخصیت هاشونه

خوب والا چی بگم بحث علاقه هم پیش میاد مثلا شاید یکی به ادبیات کلا علاقه نداشته باشه یا یکی از سیاست خوشش نیار کاری ندارم که سیاست تو همه چیز هستا می خوام بگم که سلیقه ها فرق داره شاید شما درست بگی اگر همه از همه چی یه اطلاعات مختصر داشته باشن شاید فرق بکنه جو انجمن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو این فروم ه این جمله رو خیلی از همدیگه شنیدیم.

من فلانی رو از نزدیک دیدم. شخصیتش اصلا با اونی که تو انجمن دیده بودم شباهتی نداشت. خیلی فلان و بیسار بود و ادامه ماجرا

منم همینو میگم. میگم اگه ما دارای تنوع شخصیتی هستیم خوبه که از این مزیّت خودمون اینجا هم استفاده کنیم و اینقد تک بعدی وارد گود نشیم تا همه دوستانمون بتونن پنجره های جدیدی از روح قشنگ ما رو ببینن و اخلاقمون برای همدیگه مون یه سورپرایز هایی داشته باشه تا اون جذابیت هامون به چشم بیاد. اینجوری زندگی مونم شیرین میشه و همیشه دوست داشتنی میمونیم.

خوب اینجا مجازیه شاید تو واقعیت زندگیشون همونجوری که میگی قشنگ هست

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب اینجا مجازیه شاید تو واقعیت زندگیشون همونجوری که میگی قشنگ هست

درسته . منم همینو میگم.

میگم ما که اینقد قشنگ و جذاب و پر از تازگی هستیم , نباید اینجا که اومدیم شخصیت تک بعدی بخودمون بگیریم. برا همینه که انسانها ازمون خسته میشن و حضورمون برای همه عادی میشه. که شده.

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب والا چی بگم بحث علاقه هم پیش میاد مثلا شاید یکی به ادبیات کلا علاقه نداشته باشه یا یکی از سیاست خوشش نیار کاری ندارم که سیاست تو همه چیز هستا می خوام بگم که سلیقه ها فرق داره شاید شما درست بگی اگر همه از همه چی یه اطلاعات مختصر داشته باشن شاید فرق بکنه جو انجمن.

دقیقا همینطوره.

یه عده ای فقط گیز دادن به دو سه تا تاپیک قدیمی که همش میان و یه چیزی اونجا مینویسن و میرن. این کار دیگه برای کسی جذابیت نداره . خودشونم اینو میدونن ولی چون تنوع رفتاری ندارن , مجبور به گوشه نشینی میشن.

عقیده من اینه که باید از همه جذابیت ها و تنوع شخصیتی خودمون استفاده کنیم تا هم خودمون از نو جوانه بزنیم و هم از حضور همدیگه و بحث ها و گفتگوهامون لذت ببریم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اطلاعات مختصر نه , رفتار متنوع و نشان دادن صورتهای جاذب شخصیتی خودمون که تا بحال اینجا از خودمون بروز نداده ایم. این منظور منه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

از بس که اینجا با یه نوع رفتار حضور داشته ایم دیگه همه مون میدونیم که کی چی خواهد گفت و چه واکنشی نشون خواهد داد. این حس خیلی خوب نیست.

بهتره سعی کنیم که با یه شخصیت مخلوط وارد انجمن بشیم که کاربران با دیدن ما نتونن حدس بزنن که امروزمون چی خواهد شد. این کار میتونه هم به خودمون کمک کنه که تو زندگی مون تنوع رفتاری و کرداری داشته باشیم و هم باعث جذب دیگران به ما میشه.

در حال حاضر ما همه مون تو این نکته گیر کرده ایم . رمز گشودنش رو هم که تو پست های اول و دوم عرض کردم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

بسیاری از کاربران فرهیخته قدیمی که حضورشان برای همه مون نعمت بود الان دیگه نمیان. علتش هم اشتباهی است که خودشون مرتکب میشدند. اونام همیشه با یه بعد شخصیتی وارد گود میشدند که کم کم باعث خستگی شون شد و نتونستن بیشتر فعال باشن.

کاربرانی اینجا حضور دارند که فقط کشیک میدن که یه نفر یه بحث دینی پیش بکشه اونوقت عین قرقی سر میرسن و ادامه بحث های تکراری و خسته کردن خود و دیگران.

یه عده هم هستند که انگار خدا اینا رو بسیج کرده که هر چی فحش مودبانه دارن بیارن و تو یکی دو تا تاپیک موجود نثار یه دم و دستگاهی بکنن و برن پی کارشون.

یه عده ای هم هستند که مدام با تنوع تاپیکهاشون سعی میکنن که جوّ موجود رو عوض کنند که متاسفانه بقیه کاربرا اصلا متوجه تلاش خوب و صادقانه اونا نمیشن . اونام بعد یه مدت خسته میشن و میرن و یا کمتر میان.

مشکل همه این رفتار ها تو تک بعدی بودن و تک بعدی موندن شخصیتی ماست که همه مون رو گوشه گیر میکنه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

من صحبت شما رو قبول ندارم

یعنی چی هرکی با شخصیت مخلوط وارد انجمن بشه؟ w58.gif

به علاوه از این موضوع بگذریم

شما در مورد این صحبتی که می فرمایید خودتون چه تلاشی کردید؟ یعنی با توجه به این نظری که دارید تا به حال خودتون توو چه بحث های مختلفی و چه تالارهای مختلفی شرکت کردید؟

به تالار تخصصی رشته خودتون چه قدر سر زدید؟

چه قدر تنوع بحث و تنوع فکری توی پست هاتون دارید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

من صحبت شما رو قبول ندارم

یعنی چی هرکی با شخصیت مخلوط وارد انجمن بشه؟ :w58:

به علاوه از این موضوع بگذریم

شما در مورد این صحبتی که می فرمایید خودتون چه تلاشی کردید؟ یعنی با توجه به این نظری که دارید تا به حال خودتون توو چه بحث های مختلفی و چه تالارهای مختلفی شرکت کردید؟

به تالار تخصصی رشته خودتون چه قدر سر زدید؟

چه قدر تنوع بحث و تنوع فکری توی پست هاتون دارید؟

با سلام

انتظار داشتم که تجارب شما در مورد موضوع باعث شکافتن بیشتر اون بشه تا بلکه برای تغییر ذائقه دوستانمون کمکی باشه ولی شما بدون نقد نظرات من و بدون بیان علت اون , نوک حمله رو متوجه خود من کردید. در جواب لازمه عرض کنم که تا بحال هیچکس از من دعوت نکرده که تو تالار مخصوص رشته تخصصی خودم فعال باشم. حتی خودمم یکبار پیشنهاد دادم که موافقت نشد.

البته اون تالار با تلاش آفای عزیز و مدیر فعلی بخوبی فعال هست و نیازی هم به وجود من نداره.

این موضوع رو که مطرح کردم در جواب علت سکون تالار گفتگوی ازاد و اسیب شناسی اون بود که امیدوارم دوستان نظرات منو بخونن , شاید که کمکی به روند پیشرفتش بشه. نظرات من انتقاد نبود , نقد روابط و ساختار شناسی رفتار بود و امیدوارم موثر واقع بشه. ( ممنون میشم که دوستان در مورد موضوع گفتگو کنند تا انتقاد از من ) با تشکر

لینک به دیدگاه

شما اگر برای انجمن می خواهید کمکی بکنید خوب خودتون دست به کار بشید چرا منتظرید که بیان ازتون دعوت کنن؟

فکر نکنم تا حالا از کسی هم دعوت شده باشه تا حالا بچه ها خودشون فعالن تو انجمن ها

تا اونجایی که من میدونم هیچ حرفی هم مبنی بر اینکه کسی حق نداره فعالیت کنه جز کسایی که دعوت شدن زده نشده

به نظر من یکی از دلیل هایی که تالار ها فعال نیستن همین توقعات ما آدماست:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما اگر برای انجمن می خواهید کمکی بکنید خوب خودتون دست به کار بشید چرا منتظرید که بیان ازتون دعوت کنن؟

فکر نکنم تا حالا از کسی هم دعوت شده باشه تا حالا بچه ها خودشون فعالن تو انجمن ها

تا اونجایی که من میدونم هیچ حرفی هم مبنی بر اینکه کسی حق نداره فعالیت کنه جز کسایی که دعوت شدن زده نشده

به نظر من یکی از دلیل هایی که تالار ها فعال نیستن همین توقعات ما آدماست:icon_gol:

باز هم که دارید از خود من انتقاد میکنید و اصل موضوع رو که گفتم دارید به حاشیه میبرید. دوست عزیز من اگه گاهگاهی خدمت میرسم برای دیدار دوستان و تجدید خاطرات هست و الا الان من خودم سایت دارم و اونجا بقدر کافی گرفتارم. اینایی رو هم که گفتم برای این بود که احساس کردم میتونم با این نقد آسیب شناسانه موثر باشم و ادای دین نمایم. اگر به اون حرفهای من توجهی نشه , میل خودتونه. من انچه را که تخصصم اجازه میداد با شما قسمت کردم. و گرنه : صلاح کار با شماست.

خدانگهدار و موفق باشید. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باز هم که دارید از خود من انتقاد میکنید و اصل موضوع رو که گفتم دارید به حاشیه میبرید. دوست عزیز من اگه گاهگاهی خدمت میرسم برای دیدار دوستان و تجدید خاطرات هست و الا الان من خودم سایت دارم و اونجا بقدر کافی گرفتارم. اینایی رو هم که گفتم برای این بود که احساس کردم میتونم با این نقد آسیب شناسانه موثر باشم و ادای دین نمایم. اگر به اون حرفهای من توجهی نشه , میل خودتونه. من انچه را که تخصصم اجازه میداد با شما قسمت کردم. و گرنه : صلاح کار با شماست.

خدانگهدار و موفق باشید. :icon_gol:

منم منظورتونو متوجه شدم برای انجمن ولی چون شما دلیل فعالیت نکردنتون رو دعوت نشدن از سمت مدیر انجمن گفتید لازم دونستم که توضیح بدم به شما که خوشحال میشیم فعالیت کنید اونجا و از تجربیات شما استفاده کنیم و منتظر دعوت نباشید

به هر حال میتونستید از اول بگید من گرفتارم و نمی تونم فعالیت کنم

در مورد تالار هم تا بوده چنین بوده البته کلی عرض می کنم شما هر جا که برید یه مدت که باشید واستون تکراری میشه همه چی واقعا اگر باید فکری بشه باید خیلی عمقی بهش پرداخته شاید یکی از دلیلاش نبودن آزادی بیان و فشار های سیاسیه که همه چیو تحت الشعاع قرار داده:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم منظورتونو متوجه شدم برای انجمن ولی چون شما دلیل فعالیت نکردنتون رو دعوت نشدن از سمت مدیر انجمن گفتید لازم دونستم که توضیح بدم به شما که خوشحال میشیم فعالیت کنید اونجا و از تجربیات شما استفاده کنیم و منتظر دعوت نباشید

به هر حال میتونستید از اول بگید من گرفتارم و نمی تونم فعالیت کنم

در مورد تالار هم تا بوده چنین بوده البته کلی عرض می کنم شما هر جا که برید یه مدت که باشید واستون تکراری میشه همه چی واقعا اگر باید فکری بشه باید خیلی عمقی بهش پرداخته شاید یکی از دلیلاش نبودن آزادی بیان و فشار های سیاسیه که همه چیو تحت الشعاع قرار داده:icon_gol:

با کمال تاسف باید بگم : حیف که مطالب من جا نیفتاد. شما فقط دوست دارید که انتقاد بکنید و هر نوع انتقادی رو اگه صد در صد هم باشه و از شما بشه , رد میکنید. اینم هست.

با بیانات شما در مورد نبود ازادی و این حرفام موافق نیستم. این سایت یه سایت آموزشی و علمی است و به نظر من محل سیاسی کاری و این نوع چیزا نیست. تو تالار گفتگوی آزاد میشه به خودشناسی و موارد تفریحی و خود بهبود سازی پرداخت. در عین حال هیچیک از کاربرانی را هم که من تا بحال دیدم , قدرت و دانش و جهان بینی نقد سیاسی و اعتقادی ندارند و کارشناس خبره نیستند. با عرض معذرت فقط یه چیزایی میگیم که نشون بدیم روشنفکر تشریف داریم. من دیگه مزاحم نمیشم و میخوام مرخص بشم. عید همه تون مبارک. :icon_gol:

لینک به دیدگاه
با کمال تاسف باید بگم : حیف که مطالب من جا نیفتاد. شما فقط دوست دارید که انتقاد بکنید و هر نوع انتقادی رو اگه صد در صد هم باشه و از شما بشه , رد میکنید. اینم هست.

با بیانات شما در مورد نبود ازادی و این حرفام موافق نیستم. این سایت یه سایت آموزشی و علمی است و به نظر من محل سیاسی کاری و این نوع چیزا نیست. تو تالار گفتگوی آزاد میشه به خودشناسی و موارد تفریحی و خود بهبود سازی پرداخت. در عین حال هیچیک از کاربرانی را هم که من تا بحال دیدم , قدرت و دانش و جهان بینی نقد سیاسی و اعتقادی ندارند و کارشناس خبره نیستند. با عرض معذرت فقط یه چیزایی میگیم که نشون بدیم روشنفکر تشریف داریم. من دیگه مزاحم نمیشم و میخوام مرخص بشم. عید همه تون مبارک. :icon_gol:

فکور جان کلا اعصابت ضعیفه ها برادر:ws3:

من معذرت می خوام

عید شما هم مبارک

موفق باشین:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...