shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 احساس خودکتی پنداری میکنی؟ حیف من که دارم برات تشویش میکنم خنگول کاستارامالیسم
panisa 12132 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 چرا خب بذار یه بارم من باشم دیگه پانی عموووووو... مامانم گفته دولوخ نگم آخه. باشه عمو جون ایندفه باش ولی به مامانم نگی دولوخ گفتما...
Dezire1536972473 620 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 تو مال خودم که نبودم بزار اینجا خودی نشون بدیم فیلا دارم گرم میشم گفته باشم آخاهه شادمهر آخا؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 اره دیگه خودمم.نفهمیدی هنو؟ یعنی من نیستم ؟ تو مال خودم که نبودمبزار اینجا خودی نشون بدیم فیلا دارم گرم میشم گفته باشم آخاهه شادمهر آخا؟ اوووووووووف هنوز گرم نشده فهمیدیا گرم بشی چیکا میکنی تو
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 یعنی من نیستم ؟ اوووووووووف هنوز گرم نشده فهمیدیا گرم بشی چیکا میکنی تو این عکس ترکیبیه.ترکیبی از من و تو
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 این عکس ترکیبیه.ترکیبی از من و تو حمیددددد.... نکنه پسرمونه ؟
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 پسر دخترش مهم نیس ، مهم اینه سالم باشه که اونم چون بچه ی منو توئه نمیتونه سالم باشه ! ( میگم حالا اگه واقعا این عکسه واسه من یا تو نباشه بعدا صاب عکس دهنمونو سرویس میکنه ها ! ) ما که کاری نکردیم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 پسر دخترش مهم نیس ، مهم اینه سالم باشه که اونم چون بچه ی منو توئه نمیتونه سالم باشه ! ( میگم حالا اگه واقعا این عکسه واسه من یا تو نباشه بعدا صاب عکس دهنمونو سرویس میکنه ها ! ) مهند برو بخواب دیگه خیلی خسته ای بدو پسر بدو اصلا دست خودت نیستی دیگه
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 مهند برو بخواب دیگه خیلی خسته ایبدو پسر بدو اصلا دست خودت نیستی دیگه به قول پانیزا :bigbed: من خوابم. :bigbed:
ارسال های توصیه شده