Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ پس لذتبخش بوده!فکر میکنی کی بتونی لذتش را فراموش کنی؟ یا اصلا میتونی؟ اره بابا . فراموشم نشده ولی دلمم نخواسته که تکرارش کنم. البته یه عادتی دارم که بعضی وقتا , صبح ها که هوا هنوز روشن نشده میرم رو پشت بوم دعا میخونم. یکی دو بار تو حال دعا هم همون حس و حال بهم دست داده. یه بارم لحظه تحویل سال تنهای تنها بودم و چشامو بسته بودم که بازم همون حس به سراغم اومد. فقط چند ثانیه کوتاه. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ من اعتقاد شخصیم رو در این باره میگم از نظر خودم که خوبه امیدوارم برای بقیه هم جالب باشه به نظر من ذهن و روح هم مثل ماهیچه هستن! یعنی اینکه با تمرین میشه قویشون کرد اما اگه از اونها کاری کشیده نشه........... هیچ ماهیچه ای به تن نمیمونه و جاش رو چربی میگره درباره ماهیچه باید بگم فرآیند تولید ماهیچه به این صورته که شما وقتی از یه ماهیچه کار میکشید بافت های اون دچار پارگی خفیف میشن و در صورت رسیدن مواد غذایی ، ترمیم طوری صورت میگیره که چند تا تار ماهیچه ی جدید کنار اون تار معیوب ایجاد میشه اما ........... اگه به یه ماهیچه فشار بیش از حدی وارد بشه ....... اون ماهیچه پاره میشه و دیگه هیچ وقت مثل روز اولش نمیشه!!! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم به نظرم خیلی کامل و قابل درک بود. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ من اعتقاد شخصیم رو در این باره میگم از نظر خودم که خوبه امیدوارم برای بقیه هم جالب باشه به نظر من ذهن و روح هم مثل ماهیچه هستن! یعنی اینکه با تمرین میشه قویشون کرد اما اگه از اونها کاری کشیده نشه........... هیچ ماهیچه ای به تن نمیمونه و جاش رو چربی میگره درباره ماهیچه باید بگم فرآیند تولید ماهیچه به این صورته که شما وقتی از یه ماهیچه کار میکشید بافت های اون دچار پارگی خفیف میشن و در صورت رسیدن مواد غذایی ، ترمیم طوری صورت میگیره که چند تا تار ماهیچه ی جدید کنار اون تار معیوب ایجاد میشه اما ........... اگه به یه ماهیچه فشار بیش از حدی وارد بشه ....... اون ماهیچه پاره میشه و دیگه هیچ وقت مثل روز اولش نمیشه!!! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم رسوندی داداش. خوبشم رسوندی. منم خیلی نمیترسم. با خودم میگم : ای بابا !!!!!!!!!!!!! با یه گل بهار نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اره بابا . فراموشم نشده ولی دلمم نخواسته که تکرارش کنم. البته یه عادتی دارم که بعضی وقتا , صبح ها که هوا هنوز روشن نشده میرم رو پشت بوم دعا میخونم. یکی دو بار تو حال دعا هم همون حس و حال بهم دست داده. یه بارم لحظه تحویل سال تنهای تنها بودم و چشامو بسته بودم که بازم همون حس به سراغم اومد. فقط چند ثانیه کوتاه. پس من پیشنهاد میدم بهتره انسان نسبت به چیزی که هیچ حسی به اون نداره و ثابت هم شده که خطرناکه بر حذر باشه. چون آلودگیش برای یک بار باعث میشه ذهنت تا آخر عمر مسمومش باشه. اینو من نمیگم. علم ترک اعتیاد میگه! شما اگر تو جلسات ان ای شرکت کرده باشید میبینید شخصی که 20 ساله مواد مخدر مصرف نکرده خودش را اینطوری معرفی میکنه: من ابوالفضل هستم یک معتاد! در حالی که طرف 20 ساله پاکه! ولی معتقده معتاده چون ذهنش درگیر این موضوعه و تا آخر عمر باید فکر کنه که تحت دوره درمانه و بهبودی هیچ وقت حاصل نمیشه! این راه باعث جلوگیری از مصرف دوباره میشه. پس به طور قطع میگم تو بعضی راه ها دیگه بازگشتی نیست. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ پس من پیشنهاد میدم بهتره انسان نسبت به چیزی که هیچ حسی به اون نداره و ثابت هم شده که خطرناکه بر حذر باشه. چون آلودگیش برای یک بار باعث میشه ذهنت تا آخر عمر مسمومش باشه. اینو من نمیگم. علم ترک اعتیاد میگه! شما اگر تو جلسات ان ای شرکت کرده باشید میبینید شخصی که 20 ساله مواد مخدر مصرف نکرده خودش را اینطوری معرفی میکنه: من ابوالفضل هستم یک معتاد! در حالی که طرف 20 ساله پاکه! ولی معتقده معتاده چون ذهنش درگیر این موضوعه و تا آخر عمر باید فکر کنه که تحت دوره درمانه و بهبودی هیچ وقت حاصل نمیشه! این راه باعث جلوگیری از مصرف دوباره میشه. عاشق شدنم اینجوریه. از اونم باید دوری کرد. تسبیح و خرقه لذت مستی نبخشدت ***همت درین عمل طلب از میفروش کن 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ عاشق شدنم اینجوریه. از اونم باید دوری کرد. تسبیح و خرقه لذت مستی نبخشدت ***همت درین عمل طلب از میفروش کن خیلی خوبه که داریم وارد مصداق ها میشیم. چون کلی گویی موضوعات را شفاف نمیکنه. عاشقی بحث مناقشه برانگیز و پیچیده ایه. بله! نوع خاصی از عشق که همون عشق اسطوره ای هست ویران کننده است و البته لذتبخش! ولی عاشق برای رسیدن به معشوق ناموسشو نمیفروشه! حتی اگر مجنون لیلی باشه. ولی معتاد برای رسیدن به مواد همه چیزشو میفروشه. پس تخریب این کجا و آن کجا. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ شما اگر تو جلسات ان ای شرکت کرده باشید میبینید شخصی که 20 ساله مواد مخدر مصرف نکرده خودش را اینطوری معرفی میکنه: من ابوالفضل هستم یک معتاد! در حالی که طرف 20 ساله پاکه! ولی معتقده معتاده چون ذهنش درگیر این موضوعه و تا آخر عمر باید فکر کنه که تحت دوره درمانه و بهبودی هیچ وقت حاصل نمیشه! این راه باعث جلوگیری از مصرف دوباره میشه. پس به طور قطع میگم تو بعضی راه ها دیگه بازگشتی نیست. البته اینم بگم : چند نفر از مشاورین اون کلاسها خودشون یه زمانی معتاد بودن که ترک کردن و بعدش درس خوندن و الان در مقام مشاور دارن به بهترین شکل ممکن بیماران رو مداوا میکنند.چون همیشه میدونن که چی بگن و طرف به چه نوع کمک فکری نیاز دازه که اون بیماری رو از ذهنش پاک کنه. این شاید تنها سود این کار بی ثمر باشه. 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ما یکبار زندگی میکنیم چه لزومی داره همه چیز رو تجربه کنیم؟!! اولی حرفاش و تجاربش بیشتره و بهتر میتونه آینه عبرت باشه تا اون کسی که دستی بر اتش نداشته. این نظر منه. اگه تجربه کردن به نظر شما خوبه چرا باید آینه عبرت بشه برای بقیه؟ بقیه هم اون راه رو برن چی میشه 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی خوبه که داریم وارد مصداق ها میشیم. چون کلی گویی موضوعات را شفاف نمیکنه. عاشقی بحث مناقشه برانگیز و پیچیده ایه. بله! نوع خاصی از عشق که همون عشق اسطوره ای هست ویران کننده است و البته لذتبخش! ولی عاشق برای رسیدن به معشوق ناموسشو نمیفروشه! حتی اگر مجنون لیلی باشه. ولی معتاد برای رسیدن به مواد همه چیزشو میفروشه. پس تخریب این کجا و آن کجا. فک کنم دیگه داریم زیادی این موضوع رو به اعتیاد ختم میکنیم. مثال های بهتری هم البته هستند. و اما در مورد عاشق و عاشقی باید بگم : بیچاره عاشق , که همه داشته هاشو به باد فنا میده . از عشق حذر باید کرد و از عاشقی. نشان اهل خدا عاشقیست با خوددار ** که در مشایخ شهر این نشان نمیبینم 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ البته اینم بگم : چند نفر از مشاورین اون کلاسها خودشون یه زمانی معتاد بودن که ترک کردن و بعدش درس خوندن و الان در مقام مشاور دارن به بهترین شکل ممکن بیماران رو مداوا میکنند.چون همیشه میدونن که چی بگن و طرف به چه نوع کمک فکری نیاز دازه که اون بیماری رو از ذهنش پاک کنه. این شاید تنها سود این کار بی ثمر باشه. البته همینطوره. معمولا مددجوها خودشون یه زمانی مصرف کننده بودن. ولی من نمیدونم این اسمش سوده یا ضرر! هر کسی راه خودش را انتخاب میکنه و در وادی زندگی تو یه راهی میفته. ولی به نظر من این توجیه خوبی برای مصرف مواد مخدر یا گام نهادن در این راه به منظور کمک به دیگران نیست. البته این نظر شخصی منه! منظورم اینه که اگر کسی معتاد شد و اعتیاد رو ترک کرد بد نیست که به همنوعان گرفتار خودش کمک کنه ولی از طرفی درست هم نیست برای کمک به همنوعان خودت را بندازی تو این راه. باز هم میگم که این نظر شخصی منه. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ما یکبار زندگی میکنیم چه لزومی داره همه چیز رو تجربه کنیم؟!! اگه تجربه کردن به نظر شما خوبه چرا باید آینه عبرت بشه برای بقیه؟ بقیه هم اون راه رو برن چی میشه خوب , من اگه جواب اینو میدونستم که دیگه مطرحش نمیکردم. حالا نظر خود شما همینی بود که بیان کردید یا مثل من دچار تردید هستید؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ البته همینطوره. معمولا مددجوها خودشون یه زمانی مصرف کننده بودن. ولی من نمیدونم این اسمش سوده یا ضرر! هر کسی راه خودش را انتخاب میکنه و در وادی زندگی تو یه راهی میفته. ولی به نظر من این توجیه خوبی برای مصرف مواد مخدر یا گام نهادن در این راه به منظور کمک به دیگران نیست. البته این نظر شخصی منه! منظورم اینه که اگر کسی معتاد شد و اعتیاد رو ترک کرد بد نیست که به همنوعان گرفتار خودش کمک کنه ولی از طرفی درست هم نیست برای کمک به همنوعان خودت را بندازی تو این راه. باز هم میگم که این نظر شخصی منه. داداش جان. الان دور , دور بازیافتی و از این حرفاست. اونام یه جور انسان بازیافتی هستند که مثمر ثمر واقع میشن . که من بهشون احترام میذارم . و با کلیت نظرات شما هم که عین عقاید خود منه , بشدت موافقم. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ و خداوند توبه کنندگان را دوست میدارد. ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود * * تسبیح شیخ و خرقهی رند شرابخوار بازآ , بازآ , هر انچه هستی بازآ . و خداوند توبه کنندگان را می بخشد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده