رفتن به مطلب

فوری

M.M.M

ارسال های توصیه شده

A few days ago, a person was recharging his mobile phone at home. چند روز پيش شخصي در حال شارژ کردن موبايلش در کنار تختش بود. Just at that time a call came in and he answered it with the Instrument still connected to the outlet. در همان حال کسي به موبايلش تماس گرفت. او در حاليکه موبايل به برق وصل بود به موبايل جواب داد. After a few seconds electricity flowed into the cell phone unrestrained and the young man was thrown to the ground with a heavy thud. پس از چند ثانيه جريان برق به موبايل که به پريز برق وصل بود منتقل مي شود و اين جريان قوي به مرد جوان منتقل مي شود و او با شدت بسيار به زمين پرتاب مي شود. His parents rushed to the room only to find him unconscious, a weak heartbeat and burnt fingers.with پدر و مادر او از صداي مهيبي که شنيده بودند با شتاب به اتاق او مي روند و او را بيهوش روي زمين با ضربان ضعيف قلب و انگشتان سوخته پيدا مي کنند. He was rushed to the nearby hospital, but was pronounced dead on arrival. او به سرعت به بيمارستان منتقل مي شود اما متاسفانه وقتي رسيده بود بيمارستان مرده بود. Cell phones are a very useful modern invention. However, we must be aware that it can also be an instrument of death. Never use the cell phone while it is hooked to the electrical outlet! موبايل يک اختراع بسيار مفيد مدرن است. اما ما بايد مراقب باشيم که مي تواند وسيله ي مرگ هم باشد اگر بي احتياطي کنيم. هرگز از موبايل زماني که به برق يا کامپيوتر وصل است استفاده نکنيد. هرگز!! FORWARD THIS TO THE PEOPLE THAT MATTER IN YOUR LIFE!!!! فراموش نكنيد، حتماً اين را براي عزيزانتان بفرستيد و به آن هايي كه دسترسي به اينترنت ندارند شفاهاً اطلاع رساني كنيد

• Like 29
لینک به دیدگاه
مگه این شارژرش تبدیل کننده برق مستقیم نداشت؟ :ws38:

لابد شارژرش خراب بوده بابا.

خوب داره میگه ممکنه شارژر شمام خراب باشه، ولی یو اس بی بسته به پاوره پاورم خراب باشه میزنه سیستم رو میترکونه قبلش :ws3:

لینک به دیدگاه

اگه واقعیت داشته باشه حتما علت مرگم برق گرفتگی به خاطر شارژموبایله:ws3:

چون شارژر همیشه کنار تختمه

و موبایل در حال شارژ تو دستم:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

بیشتر شبیه شایعات بی اساسه

آخه اون شارژر ولتاز رو میاره پایین!

در حد 4 ولت فکر میکنم

بعدش هم گیریم که به فرض محال برق 220 ولت ..... یا 110 ولت! که تو اکثر کشورهاست وارد گوشی بشه

ic تغذیه میسوزه و تمام !!!

بازم بالفرض محال که برق تویه مدار پخش بشه و مدار ذوب نشه

بازم خود پلاستیک گوشی عایقه و نمیتونه برق رو انتقال بده

:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

به قول امین خود اون شارژر ولتاژو میاره پایین من ازبرق زیاد چیزی بلد نیستم ...

اما یه بار امتحان کردم و سر شارژری رو که به برق بود زدم به زبونم یه لرزش خفیف و کمی به دهنم وارد شد :ws3:

جالب بود برام :sigh:

لینک به دیدگاه

البته اون چیزی که آدم رو میکشه ولتاژ نیست(هست ولی در درجه ی چندم)

آمپر و فرکانس در درجه ی اولند.

1-آمپر

2-فرکانس

3-ولتاژ

فرکانس مهلک برای انسان تا 90 هرتزه.

مثلا خطر 60 هرتز، 6 برابر بیشتر از 5 کیلو هرتزه.

من خودم تجربه ی 480 کیلو ولت در 148 کیلو هرتز و آمپراژ خیلی خیلی پایین داشتم.(کویل تسلا)

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...