viviyan 12431 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 درود دوستان. یه سوال برام پیش اومده، خیابون جرف هار تو نیویورک قرار داره؟ یه دوستی میگه خیابونی که برجهای دوقلو توش قرار دارن اسمش جرف هاره که تو قرآنم اومده!!! میدونم همچین چیزی درست نیست ولی نیاز به منبع بیشتری دارم. با سپاس. پ.ن: بحث مذهبی نکنید آقاجان. 3
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 4 خرداد، 2012 البته من شنیدم تو تورات بهش اشاره شده.. نه، تو قرآنه. أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (108) لاَ يَزَالُ بُنْيَانُهُمُ الَّذِي بَنَوْاْ رِيبَةً فِي قُلُوبِهِمْ إِلاَّ أَن تَقَطَّعَ قُلُوبُهُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (109) 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 نه، تو قرآنه. أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (108) لاَ يَزَالُ بُنْيَانُهُمُ الَّذِي بَنَوْاْ رِيبَةً فِي قُلُوبِهِمْ إِلاَّ أَن تَقَطَّعَ قُلُوبُهُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (109) میشه بگید تو کدوم سوره هست ممنون 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 بله هست، سوره توبه آیه 109 : أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ آيا كسى كه بنياد [كار] خود را بر پايه تقوا و خشنودى الله نهاده بهتر است يا كسى كه بناى خود را بر لب پرتگاهى مشرف به سقوط پىريزى كرده و با آن در آتش دوزخ فرو مىافتد و خدا گروه بيدادگران را هدايت نمىكن 2
alimec 23102 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 درود دوستان. یه سوال برام پیش اومده، خیابون جرف هار تو نیویورک قرار داره؟ یه دوستی میگه خیابونی که برجهای دوقلو توش قرار دارن اسمش جرف هاره که تو قرآنم اومده!!!میدونم همچین چیزی درست نیست ولی نیاز به منبع بیشتری دارم. با سپاس. پ.ن: بحث مذهبی نکنید آقاجان. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگه چنین خیابانی وجود نداره... 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 توی نیویورک فقط خیابان هار داریم، البته اعجاز به این چیزها نیست،چشم بصیرت داشته باشی،پادشاه عریان را هم با لباسی زیبا میبنی. 3
خان پاستال 0 ارسال شده در 21 آبان، 2022 برای جواب به این سوال باید نقشه با کیفیت بیست سال پیش نیویورک رو رصد کنید
ارسال های توصیه شده