Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اون کلمه ای که سانسور شده رو نمیدونم چطور ترجمه کنم که سانسور نشه، بهرحال اینا چیزاییه که من از زنای ازدواج کرده دور و برم و از خیلیا شنیدم که مردا براشون مهمتر از قیافه و اخلاق و ... زنشون رفتار زنشون در اتاق خواب مهمه. (شکلک خجالت زدگی فراوان).آقا ابوالفضل شما مختارید هر جور که راحتید برخورد کنید. این چیزی رو تغییر نمیده. شما اگه با متن مشکل دارید میتوونید کلا حذفش کنید ولی اینکه نوشتن کلمه سینه باعث سانسور بشه خنده دار و مضحکه. ضمنا اینقد زود عصبانی نشو، من تازه آزاد شدم. شما اگه تو کلاسی بودید که استاد مرد به دخترا روش معاینه سینه رو آموزش میداد فکر کنم لبو میشدید. آقا اسی منظورم جبهه گیری علیه هیملر و ماهرخ بود. برخورد من با راحتی من هیچ رابطه ای نداره. راحتی من اونجا بود که عطف به قوانین میزاشتم همکارم بزنه تاپیکو بترکونه و برای خودم دردسر درست نمیکردم. ولی گفتم تازه قدوم مبارکتون را در تالار آزاد گذاشتید لذا از ایشون خواستم اینطور ویرایش کنه و نیومده با برخورد مدیر تالار مواجه نشید. نوشتن کلمه سینه همانطور که گفتم مشکلی نداره ولی بردن بحث به ریزی و درشتی سینه های خانمها از نظر من مشکل داره. اگر در ادبیات و فرهنگ شما مشکلی نداره ایرادی به این سایت و قوانین و تصمیماتش وارد نیست. من هیچ جا نگفتم این بحث باید بسته بشه به خاطر اینکه دارید راجع به موضوعات زناشویی و مشکلات مردان و فاکتورهاشون در انتخاب همسر صحبت میکنید. همه حرف من این بود که از الفاظ خوبی استفاده نکردید. وگرنه ویرایشی هم که همکارم انجام داده هیچ خللی در روند تاپیک شما ایجاد نکرده. پس اگر دقت کرده باشید راحتی من در همون حذف تاپیک بود. نه اینکه بشینم و طی 4 پست یک سری از بدیهیات را برای شما شرح بدم. لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اگر صحبتی در خصوص نحوه مدیریت این تاپیک هست در دفتر آزاد بفرمائید و اگر صحبت دو نفره ای دارید بهتره با استفاده از پیام خصوصی ادامه بدید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده