tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خوب بزار ببینیم دیگه حسود بعد اینکه مدالمو گرفتم میبینی حسودم خودتی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من کشیدم ؛ فقط باید رنگ کنم, چقدر ریزه کاری داشتا :hapydancsmil: ای بابا بکشین دیگهمن هی میام ببینم کی کشیده براش دست بزنم میبینم هیچی نیس براااا من دست بزن؛:hapydancsmil: خودت هم بکش دیگه؛ تو که راندوت خوبه من تموم کردم زود باشین شماهم تموم کنین دیگه...... عجب تنبل هستیناااااااااا آورین تینااااا :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اینجا نمی ذاره کهخصوصی می کنه فردا برا مسابقه می ذارم! اها باشه خو 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بعد اینکه مدالمو گرفتم میبینیحسودم خودتی خودتی خودتی خودتی 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من کشیدم ؛ فقط باید رنگ کنم, چقدر ریزه کاری داشتا :hapydancsmil: براااا من دست بزن؛:hapydancsmil: خودت هم بکش دیگه؛ تو که راندوت خوبه آورین تینااااا :hapydancsmil: منم بکشم؟اخه خیلی وقته دست به مارکرام نزدم.جراتم کم شده مایه ابرذوریزی میشم واسه انجمن افت داره 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چرا اینجوری نیگا می کنی؟نکشیدی هنوز؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ منم بکشم؟اخه خیلی وقته دست به مارکرام نزدم.جراتم کم شدهمایه ابرذوریزی میشم واسه انجمن افت داره بلی ؛ بکش؛ من 1 ساعته شروع کردم؛ داره تموم میشه دیگه؛ زیاد وقتتو نمیگیره؛ تو بزار؛ اشکال نداره؛ کارای ما باعث میشه واسه انجمن افت نداشته باشه؛ همه که در یک سطح نیستن ؛ چه گشت تو را ؟ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بلی ؛ بکش؛ من 1 ساعته شروع کردم؛ داره تموم میشه دیگه؛ زیاد وقتتو نمیگیره؛ تو بزار؛ اشکال نداره؛ کارای ما باعث میشه واسه انجمن افت نداشته باشه؛ همه که در یک سطح نیستن ؛ چه گشت تو را ؟ تا شب همه زورمو میزنم 1 لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من یکی کشیدم،ولی فکر نکنم قابل رقابت باشه اصلا تا شب سعی میکنم یکی دیگه بکشم... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من یکی کشیدم،ولی فکر نکنم قابل رقابت باشه اصلا تا شب سعی میکنم یکی دیگه بکشم... این حرفو نزن هر جوری که کشیده باشی ارزش رقابت داره 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من نتونستم پررو شم بگم بزاریم فردا؟یا ساکت شم؟ 1 لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خب،وقت نکردم یکی دیگه بکشم...همون فاجعه رو میفرستم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ تموم شد ؟؟؟؟ دیگه نمی شه فرستاد ؟؟؟:4564: من امروز اینترنت نداشتممممممم جایی بودم که نت نداشتم اگه می مونی من تکمیلش کنم بفرستم اگه نه هم که هیچی دیگه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ کار کشیدم یهنی داغونننننننننننننننن از آخر هم اول بشم راضیم نمیدونم چرا اینجوری شد 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام .... منم دوس داشتم شرکت کنم .... ....... ولی چرا این مسابقه هارو گذاشتین شب عید .... خیلی بد موقعیه وخت نمیکنیم خو ..... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام .... منم دوس داشتم شرکت کنم .... ....... ولی چرا این مسابقه هارو گذاشتین شب عید .... خیلی بد موقعیه وخت نمیکنیم خو ..... اشکال نداره خب دوره های بعد شرکت میکنییییییییییی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده