tina-arch مهمان ارسال شده در 14 خرداد، 2012 خوب بزار ببینیم دیگه حسود بعد اینکه مدالمو گرفتم میبینی حسودم خودتی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 خرداد، 2012 من کشیدم ؛ فقط باید رنگ کنم, چقدر ریزه کاری داشتا :hapydancsmil: ای بابا بکشین دیگهمن هی میام ببینم کی کشیده براش دست بزنم میبینم هیچی نیس براااا من دست بزن؛:hapydancsmil: خودت هم بکش دیگه؛ تو که راندوت خوبه من تموم کردم زود باشین شماهم تموم کنین دیگه...... عجب تنبل هستیناااااااااا آورین تینااااا :hapydancsmil:
hami_sani 6076 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 اینجا نمی ذاره کهخصوصی می کنه فردا برا مسابقه می ذارم! اها باشه خو 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 بعد اینکه مدالمو گرفتم میبینیحسودم خودتی خودتی خودتی خودتی 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 من کشیدم ؛ فقط باید رنگ کنم, چقدر ریزه کاری داشتا :hapydancsmil: براااا من دست بزن؛:hapydancsmil: خودت هم بکش دیگه؛ تو که راندوت خوبه آورین تینااااا :hapydancsmil: منم بکشم؟اخه خیلی وقته دست به مارکرام نزدم.جراتم کم شده مایه ابرذوریزی میشم واسه انجمن افت داره 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 خرداد، 2012 منم بکشم؟اخه خیلی وقته دست به مارکرام نزدم.جراتم کم شدهمایه ابرذوریزی میشم واسه انجمن افت داره بلی ؛ بکش؛ من 1 ساعته شروع کردم؛ داره تموم میشه دیگه؛ زیاد وقتتو نمیگیره؛ تو بزار؛ اشکال نداره؛ کارای ما باعث میشه واسه انجمن افت نداشته باشه؛ همه که در یک سطح نیستن ؛ چه گشت تو را ؟
lady architect 5358 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 بلی ؛ بکش؛ من 1 ساعته شروع کردم؛ داره تموم میشه دیگه؛ زیاد وقتتو نمیگیره؛ تو بزار؛ اشکال نداره؛ کارای ما باعث میشه واسه انجمن افت نداشته باشه؛ همه که در یک سطح نیستن ؛ چه گشت تو را ؟ تا شب همه زورمو میزنم 1
asef-a 140 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 من یکی کشیدم،ولی فکر نکنم قابل رقابت باشه اصلا تا شب سعی میکنم یکی دیگه بکشم... 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2012 من یکی کشیدم،ولی فکر نکنم قابل رقابت باشه اصلا تا شب سعی میکنم یکی دیگه بکشم... این حرفو نزن هر جوری که کشیده باشی ارزش رقابت داره 1
asef-a 140 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 خب،وقت نکردم یکی دیگه بکشم...همون فاجعه رو میفرستم:icon_pf (34): 1
سـارا 20071 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 تموم شد ؟؟؟؟ دیگه نمی شه فرستاد ؟؟؟:4564: من امروز اینترنت نداشتممممممم جایی بودم که نت نداشتم اگه می مونی من تکمیلش کنم بفرستم اگه نه هم که هیچی دیگه
سـارا 20071 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 کار کشیدم یهنی داغونننننننننننننننن از آخر هم اول بشم راضیم نمیدونم چرا اینجوری شد 1
honey memar 2377 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 سلام .... منم دوس داشتم شرکت کنم .... ....... ولی چرا این مسابقه هارو گذاشتین شب عید .... خیلی بد موقعیه وخت نمیکنیم خو ..... 1
سـارا 20071 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 سلام .... منم دوس داشتم شرکت کنم .... ....... ولی چرا این مسابقه هارو گذاشتین شب عید .... خیلی بد موقعیه وخت نمیکنیم خو ..... اشکال نداره خب دوره های بعد شرکت میکنییییییییییی:hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده