رفتن به مطلب

بحثی پیرامون "اشگوول شناسی و مخ زنی"

ارسال های توصیه شده

اون سریالهای کره ای و اینا رو که دختر و پسر توش زیاده نگاه کنید , ازشون یا بگیرید. بدون دردسر به همه چی میشه رسید. البته با روش اونا. :a030:

کارت تموم شد یک جلسه توجیهی برای ما هم بذار. :w58:

همه که جومونگ نیستند، شاید تو جومونگی دل سوسانوها رو میبری. :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 84
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کارت تموم شد یک جلسه توجیهی برای ما هم بذار. :w58:

همه که جومونگ نیستند، شاید تو جومونگی دل سوسانوها رو میبری. :ws37:

فقط یه ذره نبوغ میخواد که شما بیشتر هم دارید.

فقط فکر نکنید که ایرانی هستید بذارید این مدلها و سبک های ایرانی از ذهنتون بره . اونوقت تصور کنید یه کره ای هستید و همش با اون ذهنیت که از فیلم هاشون گرفتید پیش برید. منظورم هر دو طرفه.

موفقیت تا هر جا که بخواین قطعیه. :icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینا هیچکدوم جواب نمیده.

جواب مسئله مدل ژاپنی یا کره ای هست. فیلمهاشونو که بدون سانسور هستند از خورشید واره ببینید , میتونید یاد بگیرید.

من یاد گرفتم و دهها بار هم امتحان کردم و جواب هم گرفتم.

به من هم نگید که یادتون بدم چون کار دارم میخوام برم.

اون سریالهای کره ای و اینا رو که دختر و پسر توش زیاده نگاه کنید , ازشون یا بگیرید. بدون دردسر به همه چی میشه رسید. البته با روش اونا. :a030:

چیزی که فیلمای ژاپنی یاد من میارن تجاوزه :ws28: یعنی جواب میده؟ :w58::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فقط یه ذره نبوغ میخواد که شما بیشتر هم دارید.

فقط فکر نکنید که ایرانی هستید بذارید این مدلها و سبک های ایرانی از ذهنتون بره . اونوقت تصور کنید یه کره ای هستید و همش با اون ذهنیت که از فیلم هاشون گرفتید پیش برید. منظورم هر دو طرفه.

موفقیت تا هر جا که بخواین قطعیه. :icon_gol::icon_gol:

درسته من نبوغ دارم، اما نبوغم را در این راه فکر میکنم بدجنسی به حساب میاد.

به قوا ال رومان اینکه سعی کنیم خودمون باشیم سخته.

اکثرا باید فیلم بازی کرد و همون نبوغ را برای فریب به کار برد،قبول داری؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
چیزی که فیلمای ژاپنی یاد من میارن تجاوزه :ws28: یعنی جواب میده؟ :w58::ws28:

با دید و ذهنیت یه ایرانی بهش نگاه نکنی کار درسته. مدل کار رو اون بالا عرض کردم داداشی.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخشید میپرم وسط بحثتون ولی خب چون دارم دنبالش میکنم 1 سوال برام پیش اومده

مخاطب اسی و ال رومن: شما که دارید راجع به این مساله بحث میکنید از پایه س.ک.س قبل از ازدواج یعنی چیزی که در حیطه ی زن و شوهری نباشه و همینجوری دور همی!

قبولش دارید؟یا نفیش میکنید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته من نبوغ دارم، اما نبوغم را در این راه فکر میکنم بدجنسی به حساب میاد.

به قوا ال رومان اینکه سعی کنیم خودمون باشیم سخته.

اکثرا باید فیلم بازی کرد و همون نبوغ را برای فریب به کار برد،قبول داری؟

با عرض معذرت قبول ندارم.

من همونی هستم که خودم قبول دارم. این تضاد اون موقع پیش میاد که من بخوام ناخودآگاه , خودم رو اونی بدونم که دیگران قبول دارن. اینجوری نمیشه.

من هر کاراکتری رو که به خودم بقبولانم همونم. اینو اول کار باید باور کنی. من اونی هستم که خودم میخوام نه اون منی که دیگران بهم تحمیل میکنند. کلید کار اینجاست.

• Like 2
لینک به دیدگاه

مخاطب اسی و ال رومن: شما که دارید راجع به این مساله بحث میکنید از پایه س.ک.س قبل از ازدواج یعنی چیزی که در حیطه ی زن و شوهری نباشه و همینجوری دور همی!

قبولش دارم. بدون ازدواج ولی با رضایت کامل دو طرف و تا اونجایی که هر دو توافق میکنند.

لینک به دیدگاه

بحث تاپیک منفجر میشه ها، صاب تاپیک شاید ناراحت بشه، میخوای یه تاپیک بزن اونجا بحث کنیم:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
با عرض معذرت قبول ندارم.

من همونی هستم که خودم قبول دارم. این تضاد اون موقع پیش میاد که من بخوام ناخودآگاه , خودم رو اونی بدونم که دیگران قبول دارن. اینجوری نمیشه.

من هر کاراکتری رو که به خودم بقبولانم همونم. اینو اول کار باید باور کنی. من اونی هستم که خودم میخوام نه اون منی که دیگران بهم تحمیل میکنند. کلید کار اینجاست.

خوب اونوقت چطوری با همین خودت بودن، چپ و راست ملت عاشقت میشن؟

آل پاچینو هستی یا جورج کلونی؟

یا چی میگی؟ :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

گفتم که اینجا مخاطب عام داره از هر سن و سال و جنسیتی نه مخاطب خاص با یک سن و باور مشخص.

به نظر من بحثش هم کلا توی تاپیک ها صلاح نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب اونوقت چطوری با همین خودت بودن، چپ و راست ملت عاشقت میشن؟

آل پاچینو هستی یا جورج کلونی؟

یا چی میگی؟ :ws38:

کلید موفقیت ایناست :

1: پرهیز از اجبار و کنترل طرف

2- پرهیز از گروگانگیری به هر شکل

3- احترام به حق انتخاب طرف دوم قضیه

4- حفظ خلوت و حریم خصوصی اون و خودت

5- استفاده از جادوی کلمات در گفتگو ها

6- عدم تصمیم گیری بر اساس میل شخصی

اینا رو انجام بدی آل پاچینو یا جورج کلونی حاضر میشه بیاد کفشهاتو واکس بزنه و افتخار کنه. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
گفتم که اینجا مخاطب عام داره از هر سن و سال و جنسیتی نه مخاطب خاص با یک سن و باور مشخص.

به نظر من بحثش هم کلا توی تاپیک ها صلاح نیست.

در اینصورت منم با اجازه مرخص میشم . مرسی از همه .

• Like 1
لینک به دیدگاه

آدم ها روی زمین با یک سبد در جلو و یک سبد در پشت راه می روند ، در سبد جلو صفات نیکمان را می گذاریم ، در سبد پشتی ،عیب هایمان را نگه می داریم.

به همین دلیل ، در روزهای زندگی ، چشمانمان را بر صفات نیک خود می دوزیم و فشارها را در سینه مان حبس می کنیم . در همین زمان ، بی رحمانه در پشت سر همسفرمان که پیش روی ما حرکت می کند ، تمامی عیوبش را می بینیم.

این گونه است که درباره ی خود بهتر از او داوری می کنیم . بی آنکه بدانیم کسی که پشت سر ما راه می رود ، درباره ی ما به همین شیوه نمی اندیشد.

لینک به دیدگاه
خوب مقدمه چینی بکنه، تو این موردش تجربه عملی دارم:دی دخترا هم مثل پسرا دوست دارن کار بد بد رو :دی، فقط باید پیشت احساس آرامش کنن، این احساس آرامش رو باید با خودت بودن ایجاد کنی نه یک عاشق الکی بودن، من اگه بخوام درگیر رابطه بشم اولش میگم آقا من عشق برام تعطیله ها، میخوای ادامه بده نمیخوای خداحافظ :banel_smiley_4:

یعنی تناقض در تناقض.

احساس آرامش رو چطوری با چنین حرفی (میخوای ادامه بده نمیخوای خداحافظ) میشه یکی کرد؟

آرامش در اثر پایداری به دست میاد، نه اینقدر مقطعی بودن. :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی تناقض در تناقض.

احساس آرامش رو چطوری با چنین حرفی (میخوای ادامه بده نمیخوای خداحافظ) میشه یکی کرد؟

آرامش در اثر پایداری به دست میاد، نه اینقدر مقطعی بودن. :banel_smiley_4:

دقیقا با این لحن قرار نیست بکی، خیلی سخت میشه یکی کرد، بالاخره درست بودن راحت نیست سختی داره :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بی بندو باری نه، ولی نیازی هست که تو وجود همه هست برطرف کردن معقولش به نظر من قابل قبوله

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا با این لحن قرار نیست بکی، خیلی سخت میشه یکی کرد، بالاخره درست بودن راحت نیست سختی داره :a030:

اونوقت چندبار این عمل سخت را تجربه کردین و از کجا آموختین؟ :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بی بندو باری نه، ولی نیازی هست که تو وجود همه هست برطرف کردن معقولش به نظر من قابل قبوله
بر طرف کردنش از راه ازدواج؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...