Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و احترام به کلیه دوستان قدیم و جدید. با خوندن اکثرتاپیکهایی که دوستمون آرش تو این اواخر زده , این احساس بهم دست داد که داره یه رحیم پور ازغدی دیگه تو ذهن آرش متولد میشه. البته شده. بخاطر اینکه آرش عزیز خیلی دوست داره که بچه ها رو نصیحت کنه و با دید خودش بهشون راه و چاه رو نشون بده , منم خواستم این لطف رو در حقشون انجام بدم و این اتفاق رو که تو ذهنشون براشون می افته بهشون خبر بدم . آرش جان داری لنگه رحیم پور ازغدی میشی. حالا نمیدونم خودت تا چه حد اینو متوجه شدی. اون ارش قدیمی خیلی بهتر از این هست. البته از دیدمن. و گر نه , صلاح مملکت خویش خسروان دانند. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ نمک رو زخمم پاشیدی که یه دوستی دارم یخ، بی احساسی در این موجود موج میزنه، اصلا من باورم نمیشد این کلمه دوست دارم رو بلد باشه، الان تو فیس به یه دختره گیر داده، دختره رو میشناسم، 19 سالش هست یه بار طلاق گرفته، خواهرش هم 21 سالش هست 2 بار طلاق گرفته، انصافا خوشگل هستند ولی خانواده فوق العاده خطرناک و شارلاتانی هستند این یارو الان 3-4 ماهی هست هی میره زیر پستای اون جوجووووووووووی من نانازززززززززززز من پیشیه من و... از این حرفا میزنه الان من موندم چطوری به این حالی کنم اینا خطرناکن بیخیال این شو اگه بگم فکر میکنه چه خبره:icon_pf (34): نمیدونم من بچه بودم از این کارا کردم یا نه ولی الان معتقد هستم هیچ دختری ارزش زیر پا گذاشتن غرور رو نداره، و همینطور هیچ پسری برای دختر ها، البته حساب دوست بودن و دوست داشتن جداست ولی مشخصه همه این کارا لااقل تو فیس با هدف س.ک.س هستن ملت هم تقصیر ندارن بس که عقده ای شدن حاضرن به خاطر س.ک.س دست به هر کاری بزنن:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ الان معتقد هستم هیچ دختری ارزش زیر پا گذاشتن غرور رو نداره، و همینطور هیچ پسری برای دختر ها، البته حساب دوست بودن و دوست داشتن جداست ولی مشخصه همه این کارا لااقل تو فیس با هدف س.ک.س هستن ملت هم تقصیر ندارن بس که عقده ای شدن حاضرن به خاطر س.ک.س دست به هر کاری بزنن:icon_razz: پس شما معتقد شدین ایرانی ها دنیا را از بین پاهاشون نگاه میکنند؟ من یک چیز رو متوجه نمیشم، اینکه مثلا شخص من برای یک برادر شکلک :boos: رو بذارم، چه فرقی میکنه مثلا برای یک خواهر هم بذارم. آیا الزاما ذهن من منحرف هست، این انحراف رو کی تشخیص میده؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ پس شما معتقد شدین ایرانی ها دنیا را از بین پاهاشون نگاه میکنند؟ من یک چیز رو متوجه نمیشم، اینکه مثلا شخص من برای یک برادر شکلک :boos: رو بذارم، چه فرقی میکنه مثلا برای یک خواهر هم بذارم. آیا الزاما ذهن من منحرف هست، این انحراف رو کی تشخیص میده؟ نه من معتقدم بخشی از دنیا بیش پاها هست! ولی روش ارضاش فرق داره، آمریکاییه میره میگه تو چقدر خوشگلی بعد تو چشماش نگاه میکنه و بوس و ... بعدش هم بای بای ایرانیه قربون صدقه میره میگه عاشقتم میخوام باهات ازدواج کنم (حتی اگه نگه دختر ایرانی فکر میکنه گفته!) بعد از شیش ماه بدبختی مخ رو میزنه و میره ... بعدش هم میگه بای بای و دختره با اینکه از قبل میدونسته شروع میکنه به گریه زاری و نفرین و دپرسینگ و ... ایرانیا باید قبول کنن س.ک.س یه نیاز هست نه یک کثافت! اگه قبولش بکنن راه ارضاش رو هم پیدا میکنن و به این شکل نمیشه در مورد خط دوم و سوم هم نظرم رو بگم؟ باشه میگم آیا تو برای یک برادر غریبه که فقط تو ادد لیستت هست هم بوس میزاری؟ اصلا برادر غریبه تو ادد لیستت راه میدی؟ ولی اینکه بری زیر لینکای یه غریبه ی خوشگل خودت رو جر بدی (توی نوعی رو میگما) معلومه تب کردی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ نه من معتقدم بخشی از دنیا بیش پاها هست! ولی روش ارضاش فرق داره، آمریکاییه میره میگه تو چقدر خوشگلی بعد تو چشماش نگاه میکنه و بوس و ... بعدش هم بای بای ایرانیه قربون صدقه میره میگه عاشقتم میخوام باهات ازدواج کنم (حتی اگه نگه دختر ایرانی فکر میکنه گفته!) بعد از شیش ماه بدبختی مخ رو میزنه و میره ... بعدش هم میگه بای بای و دختره با اینکه از قبل میدونسته شروع میکنه به گریه زاری و نفرین و دپرسینگ و ... ایرانیا باید قبول کنن س.ک.س یه نیاز هست نه یک کثافت! اگه قبولش بکنن راه ارضاش رو هم پیدا میکنن و به این شکل نمیشه در مورد ایرانی ها که میگی این راهش نیست؟ واقعا فکر میکنی جاهای دیگه دنیا اینطوری نیست؟ قشر بیمار فکری همه جا هست،ایتالیا معدن روابط اینگونه در دنیاست،خودم رفتم میدونم چه خبره. شما باید بری از نزدیک ببینی تا متوجه بشی من چی میگم. یعنی واقعا 1 نفر در هر 100 نفر باشه که تا قبل از 15 سالگی رابطه جنســی رو تجربه نکرده باشه. اما همین کشور،پر از کانال و سایت و....هست که یکی زنگ میزنه اون یکی با تلفن براش حرف های چی چی بزنه،کیف کنه،شبکه هاش رو هم دیدین،سایت هاش هم معلومه. اگر فکر و ذکر آدم به این مسائل معطوف بشه،ایرانی باشی یا آمریکایی به قول زیگموند فروید به زانو در میایی. شما باید در درجه اول به خودتون رجوع کنین که چرا اینقدر فکرتون به این چیزها معطوف میشه، اینکه من هر دختر و پسری رو با هم دیدم نتیجه بگیرم پشت پرده خبریه، این یعنی فکر خود من بیمار هست. آیا تو برای یک برادر غریبه که فقط تو ادد لیستت هست هم بوس میزاری؟ اصلا برادر غریبه تو ادد لیستت راه میدی؟ ولی اینکه بری زیر لینکای یه غریبه ی خوشگل خودت رو جر بدی (توی نوعی رو میگما) معلومه تب کردی اتفاقا من بیشترین درخواست هایی که رد میکنم، مربوط به غریبه های دخترهاست تا پسرها. چه اینجا چه فیسبوک، خیلی هاشون هم میتونن بیان گواهی بدن. الان هم کلا 60 نفر بیشتر توی لیست من نیستند،در حالیکه اگه همه رو قبول میکردم شاید به نزدیک 500 تا میرسیدند.:icon_razz: بنا رو هم بر این گذاشتم که درخواست کسی رو قبول کنم که حداقل یکبار از نزدیک دیده باشمش،اونیکه ندیدم و قبول کردم و فرضا شوخی میکنم،یعنی بهش اعتماد کردم که خیلی کم پیش میاد. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ در مورد ایرانی ها که میگی این راهش نیست؟واقعا فکر میکنی جاهای دیگه دنیا اینطوری نیست؟ قشر بیمار فکری همه جا هست،ایتالیا معدن روابط اینگونه در دنیاست،خودم رفتم میدونم چه خبره. شما باید بری از نزدیک ببینی تا متوجه بشی من چی میگم. یعنی واقعا 1 نفر در هر 100 نفر باشه که تا قبل از 15 سالگی رابطه جنســی رو تجربه نکرده باشه. اما همین کشور،پر از کانال و سایت و....هست که یکی زنگ میزنه اون یکی با تلفن براش حرف های چی چی بزنه،کیف کنه،شبکه هاش رو هم دیدین،سایت هاش هم معلومه. اگر فکر و ذکر آدم به این مسائل معطوف بشه،ایرانی باشی یا آمریکایی به قول زیگموند فروید به زانو در میایی. شما باید در درجه اول به خودتون رجوع کنین که چرا اینقدر فکرتون به این چیزها معطوف میشه، اینکه من هر دختر و پسری رو با هم دیدم نتیجه بگیرم پشت پرده خبریه، این یعنی فکر خود من بیمار هست. اتفاقا من بیشترین درخواست هایی که رد میکنم، مربوط به غریبه های دخترهاست تا پسرها. چه اینجا چه فیسبوک، خیلی هاشون هم میتونن بیان گواهی بدن. الان هم کلا 60 نفر بیشتر توی لیست من نیستند،در حالیکه اگه همه رو قبول میکردم شاید به نزدیک 500 تا میرسیدند.:icon_razz: بنا رو هم بر این گذاشتم که درخواست کسی رو قبول کنم که حداقل یکبار از نزدیک دیده باشمش،اونیکه ندیدم و قبول کردم و فرضا شوخی میکنم،یعنی بهش اعتماد کردم که خیلی کم پیش میاد. من نگفتم ایتالیایی ها *** نمیکنن! گفتم اونها راه و روش دیگه ای دارند، نمیرن با اظهار عشق که تنها راه تو ایران هست طرف رو خام بکنن، راحت میره پیشنهاد دوستی میده و دختره هم میدونه نهایتش به کجا ختم میشه و یا قبول میکنه یا نه، در مورد دختر و پسر بله مشخصه هر دختر و پسری باهم باشن یا باهم دوست باشن اصلا دلیل بر خبری پشت پرده بودن نیست، منم دقیقا همینو گفتم؛ ولی همونطور که گفتم جر دادن خود به خاطر یک دختر غریبه خوشگل اون هم سر چیزهای مسخره و بی ارزش و بیخود مشخصه با چه هدفی هست، من که گفتم تو نوعی، وگرنه مشخصه تو بسیار فرهیخته هستی و اصولا به س.ک.س اعتقادی نداری 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ من نگفتم ایتالیایی ها *** نمیکنن! گفتم اونها راه و روش دیگه ای دارند، نمیرن با اظهار عشق که تنها راه تو ایران هست طرف رو خام بکنن، راحت میره پیشنهاد دوستی میده و دختره هم میدونه نهایتش به کجا ختم میشه و یا قبول میکنه یا نه، در مورد دختر و پسر بله مشخصه هر دختر و پسری باهم باشن یا باهم دوست باشن اصلا دلیل بر خبری پشت پرده بودن نیست. درسته اونها راه های دیگری هم دارند، اما همین چت کردن و کامنت گذاشتن و... یکی از راه های اونها هم هست. تو ایران سایر گزینه ها کمتره، وگرنه راه مجازی برای اغفال،در همه جای دنیا به شدت استفاده میشه. اما سهمش مشخصه،تو ایران سهمش بیشتره. ولی همونطور که گفتم جر دادن خود به خاطر یک دختر غریبه خوشگل اون هم سر چیزهای مسخره و بی ارزش و بیخود مشخصه با چه هدفی هست، من که گفتم تو نوعی، وگرنه مشخصه تو بسیار فرهیخته هستی و اصولا به س.ک.س اعتقادی نداری ببین من معتقدم آدم ها دنیا رو از عینکی که به چشم خودشون زدن میبینن. یعنی امکان نداره من چیزی رو تجربه نکرده باشم،بعدا بفهمم دیگران دارند چی میکشند. پس مسلما همین مثالی که زدی رو باید خودت تجربه کرده باشی وگرنه نمیتونی بهش فکر کنی. فرهیختگی به نداشتن چیزی نیست،به گذاشتن هر چیزی جای خودشه. و از هر کسی انتظاری دو طرفه داشتن. 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ پس شما معتقد شدین ایرانی ها دنیا را از بین پاهاشون نگاه میکنند؟ من یک چیز رو متوجه نمیشم، اینکه مثلا شخص من برای یک برادر شکلک :boos: رو بذارم، چه فرقی میکنه مثلا برای یک خواهر هم بذارم. آیا الزاما ذهن من منحرف هست، این انحراف رو کی تشخیص میده؟ اسی چقدر گیر میدی به این شکلک بیچاره! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ببین من معتقدم آدم ها دنیا رو از عینکی که به چشم خودشون زدن میبینن. یعنی امکان نداره من چیزی رو تجربه نکرده باشم،بعدا بفهمم دیگران دارند چی میکشند. پس مسلما همین مثالی که زدی رو باید خودت تجربه کرده باشی وگرنه نمیتونی بهش فکر کنی. امیدوارم منو بشناسی و بدونی اباعی ندارم اگه کاری رو کرده باشم بگم نکرده باشم، خوشبختانه یا متاسفانه من تا به حال به دختری که دوستش نداشتم نگفتم دوستت دارم، چه برسه که از این کلمه استفاده کنم برای مخ زنی، ولی کاش میتونستم بگم! چون تو این جامعه ای که زندگی میکنم صداقت کم ارزش ترین چیز هست ولی خوب تجربه دارم، یعنی هرکسی تو این جامعه زندگی کنی این مسائل رو دیده و تجربه پیدا کرده! نخوردیم نان گندم ولی دیدم دست مردم فرهیختگی به نداشتن چیزی نیست،به گذاشتن هر چیزی جای خودشه. و از هر کسی انتظاری دو طرفه داشتن. خوب وقتی تاپیک در این مورده و من میام این بحث رو انجام میدم یعنی جای خودش نیست که میای میگی فکر ذکرم در این مورده؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ امیدوارم منو بشناسی و بدونی اباعی ندارم اگه کاری رو کرده باشم بگم نکرده باشم، خوشبختانه یا متاسفانه من تا به حال به دختری که دوستش نداشتم نگفتم دوستت دارم، چه برسه که از این کلمه استفاده کنم برای مخ زنی، ولی کاش میتونستم بگم! چون تو این جامعه ای که زندگی میکنم صداقت کم ارزش ترین چیز هست ولی خوب تجربه دارم، یعنی هرکسی تو این جامعه زندگی کنی این مسائل رو دیده و تجربه پیدا کرده! نخوردیم نان گندم ولی دیدم دست مردم نه، یکسری چیزها با دیدن دست مردم به ذهن آدم نمیاد. من تا خودم نوشابه نخورم،نمیفهمم نوشابه چه مزه ای هست که بعدا بخوام درباره اش اظهار نظر کنم. به قول حسین پناهی : تا وقتی توی روستا بودم بهم میگفتند خوردن نوشابه گناه است، به شهر که آمدم سریع یک کوکاکولا گرفتم و اون صدای پیس نوشابه منو جذب کرد،چقدر شیرین بود. اونروز بود که تازه فهمیدم گناه ، شیرین است. اون کلمه کاش میتونستم بگم که خودت نوشتی خیلی مهمه، یعنی دوست داری که بگی،اما نمیتونی،حالا به هر دلیلی. دیگران هم دوست دارند بگند و میگویند. من فرقی بین این دو گروه نمیبینم،نهایتا یکسری تفاوت های شخصیتی هست که یکی میگه و نمیگه. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ نه، یکسری چیزها با دیدن دست مردم به ذهن آدم نمیاد. من تا خودم نوشابه نخورم،نمیفهمم نوشابه چه مزه ای هست که بعدا بخوام درباره اش اظهار نظر کنم. به قول حسین پناهی : تا وقتی توی روستا بودم بهم میگفتند خوردن نوشابه گناه است، به شهر که آمدم سریع یک کوکاکولا گرفتم و اون صدای پیس نوشابه منو جذب کرد،چقدر شیرین بود. اونروز بود که تازه فهمیدم گناه ، شیرین است. اون کلمه کاش میتونستم بگم که خودت نوشتی خیلی مهمه، یعنی دوست داری که بگی،اما نمیتونی،حالا به هر دلیلی. دیگران هم دوست دارند بگند و میگویند. من فرقی بین این دو گروه نمیبینم،نهایتا یکسری تفاوت های شخصیتی هست که یکی میگه و نمیگه. اسی این پستت 2 تا مغلطه داشت 1. بحث سر طعم نوشابه نیست، سر نحوه باز کردن در نوشابه هست، یه سری با قاشق باز میکنن، یه سری با دندون، بعضیا هم با در بازکن، بعضیا هم از خیرش میگذرن! دیگه این نیاز به تجربه عملی نداره، من میدونم کیا نوشابه رو با دندون باز میکنن 2. من دلم میخواد وجدان نداشتم و تورو میکشتم مساوی است با لورنا که وجدان نداره و تورو واقعا میکشه آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اسی این پستت 2 تا مغلطه داشت 1. بحث سر طعم نوشابه نیست، سر نحوه باز کردن در نوشابه هست، یه سری با قاشق باز میکنن، یه سری با دندون، بعضیا هم با در بازکن، بعضیا هم از خیرش میگذرن! دیگه این نیاز به تجربه عملی نداره، من میدونم کیا نوشابه رو با دندون باز میکنن 2. من دلم میخواد وجدان نداشتم و تورو میکشتم مساوی است با لورنا که وجدان نداره و تورو واقعا میکشه آیا؟ یک نوشابه با هدف رسیدن به طعم نوشابه درش باز میشه. اون مزه مهم هست که تو هم دوست داری، حالا میگی من درش رو نمیتونم مثل بقیه باز کنم،فرقی نداره. فرع رو داری میزنی توی سر اصل. مهم نیست درش چطور باز میشه، طفره نرو پسر. علما را با لغاتی چون مغلطه نپیچان که خودشان عمری ملت را بال انداز کرده اند. این شماره 2 هم که گفتی چندبار خوندم نفهمیدم چی میگی. اگه منظورت اینست که از لحن یکسان دختر و پسر، برداشت های متفاوتی ممکن است ایجاد شود، بستگی به دید خودت نسبت به آن پسر یا دختر دارد. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ یک نوشابه با هدف رسیدن به طعم نوشابه درش باز میشه.اون مزه مهم هست که تو هم دوست داری، حالا میگی من درش رو نمیتونم مثل بقیه باز کنم،فرقی نداره. فرع رو داری میزنی توی سر اصل. مهم نیست درش چطور باز میشه، طفره نرو پسر. علما را با لغاتی چون مغلطه نپیچان که خودشان عمری ملت را بال انداز کرده اند. این شماره 2 هم که گفتی چندبار خوندم نفهمیدم چی میگی. اگه منظورت اینست که از لحن یکسان دختر و پسر، برداشت های متفاوتی ممکن است ایجاد شود، بستگی به دید خودت نسبت به آن پسر یا دختر دارد. شماره 2 رو بگم، تو پست قبلی گفتی من که گفتم "کاش میتونستم الکی بگم دوست دارم" با کسی که این کار رو میکنه فرقی ندارم چون دلم میخواد این کار رو بکنم. و من در این مورد مثالی زدم که فرض کن من دلم میخواد تورو بکشم ولی وجدانی دارم که جلوی این کار رو میگیره و میگم کاش وجدان نداشتم و اسی رو میکشتم، آیا من با این شرایط با مثلا لورنا یا هرکس دیگه ای که دلش میخواد تورو بکشه و چون وجدان نداره واقعا میکشه یکی هستیم؟ چون طبق چیزی که تو گفتی یکی هستیم اسی طعمش رو همه دوست دارن تو س.ک.س دوست نداری؟!!! دهنمو باز میکنی دیگه ولی این که من اون طعم رو دوست دارم روش رسیدن بهش رو توجیح نمیکنه، اگه با مثال نوشابه جلو بریم، من ترجیح میدم اون طعم شیرین نوشابه رو نچشم تا اینکه غرورم رو زیر پا بزارم و با شیادی به نوشابه فروش بگم خیلی دوستت دارم میخوام باهات عروسی کنم تا نوشابه اش رو باز کنه من طعمش رو بچشم ( ) 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ فرض کن من دلم میخواد تورو بکشم ولی وجدانی دارم که جلوی این کار رو میگیره و میگم کاش وجدان نداشتم و اسی رو میکشتم، آیا من با این شرایط با مثلا لورنا یا هرکس دیگه ای که دلش میخواد تورو بکشه و چون وجدان نداره واقعا میکشه یکی هستیم؟ چون طبق چیزی که تو گفتی یکی هستیم گفتم که بستگی به دید من نسبت به طرف مقابلم داره. اگه دیدم یکسان باشه جنسیت مهم نیست، اما اگه دیدم فرق کنه مسلما یکسان نیست. چه بسا دیدی یکی دگرباش بود. کلا دیدش با تو فرق میکنه، نمیتونی محکومش کنی،میتونی؟ اسی طعمش رو همه دوست دارن تو س.ک.س دوست نداری؟!!! دهنمو باز میکنی دیگه ولی این که من اون طعم رو دوست دارم روش رسیدن بهش رو توجیح نمیکنه، اگه با مثال نوشابه جلو بریم، من ترجیح میدم اون طعم شیرین نوشابه رو نچشم تا اینکه غرورم رو زیر پا بزارم و با شیادی به نوشابه فروش بگم خیلی دوستت دارم میخوام باهات عروسی کنم تا نوشابه اش رو باز کنه من طعمش رو بچشم ( ) این انجمن مخاطبش عام هستند نه خواص. مسلما من بخوام این سئوالات رو جواب بدم با توجه به اینکه برای خیلی ها هنوز دست دادن و دیدن موی سر هم یک شگفتی محسوب میشه،جنبه خوشی نداره. اگر محیط خاص بود،حتما جوابم رو کاملا شفاف درباره دوست داشتن یا نداشتن خودم میدادم. من شیادی رو کاملا باهات موافقم. کسیکه وعده ازدواج و... بده فقط برای سوء استفاده مقطعی، فوق العاده آدم پستی هست. اما همه برای ازدواج در یک رابطه نمیان، برای همین میگم همه چیز باید دوطرفه باشه و روابط یکطرفه آخر و عاقبت خوشی نداره. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ گفتم که بستگی به دید من نسبت به طرف مقابلم داره.اگه دیدم یکسان باشه جنسیت مهم نیست، اما اگه دیدم فرق کنه مسلما یکسان نیست. چه بسا دیدی یکی دگرباش بود. کلا دیدش با تو فرق میکنه، نمیتونی محکومش کنی،میتونی؟ به جان خودم اصلا ربطی به جنسیت نداشت بابا اون تورو میشکه من میگم کاش میتونستم بکشم، اصلا اون هم پسره ول کن جنسیتو، من میگم این دو تا زمین تا آسمون فرق داره، تو گفتی نداره من شیادی رو کاملا باهات موافقم. کسیکه وعده ازدواج و... بده فقط برای سوء استفاده مقطعی، فوق العاده آدم پستی هست. اما همه برای ازدواج در یک رابطه نمیان، برای همین میگم همه چیز باید دوطرفه باشه و روابط یکطرفه آخر و عاقبت خوشی نداره. خوب دیگه بحثمون سر چی بود، سر این بود که اولا شیادی بده، دوما پسری که میره خودش رو میکُشه و از غرورش میگذره و خودش رو جوری که نیست و نباید باشه هم نشون میده تا توجه دختر رو جلب کنه با هدف همون س.ک.س شیاده البته هیچ چیز عمومیت نداره 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ پسری که میره خودش رو میکُشه و از غرورش میگذره و خودش رو جوری که نیست و نباید باشه هم نشون میده تا توجه دختر رو جلب کنه با هدف همون س.ک.س شیاده البته هیچ چیز عمومیت نداره اون کشتن رو اصلا متوجه نمیشم پس منظورت چیه،بهتره بیخیال اون قسمت بشیم. اما در راستای موضوع تاپیک: میگی برای رسیدن به هدفش،طرف فیلم بازی میکنه دیگه درسته. راه حل صحیحی برای رسیدن به چنین هدفی چیه؟ از همون اول بگه خیلی خوشگلی،میخوام باهات..... تو دنیای حیوانات هم اینقدر روک نیستند،یک چندتا شاخ و شونه ای، باد انداختنی،چیزی دارند. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اون کشتن رو اصلا متوجه نمیشم پس منظورت چیه،بهتره بیخیال اون قسمت بشیم. اما در راستای موضوع تاپیک: میگی برای رسیدن به هدفش،طرف فیلم بازی میکنه دیگه درسته. راه حل صحیحی برای رسیدن به چنین هدفی چیه؟ از همون اول بگه خیلی خوشگلی،میخوام باهات..... تو دنیای حیوانات هم اینقدر روک نیستند،یک چندتا شاخ و شونه ای، باد انداختنی،چیزی دارند. آره! اگه هم نمیگه لااقل شیاد نباشه؛ از عشق و دوست داشتن و ازدواج مایه نزاره :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ آره! اگه هم نمیگه لااقل شیاد نباشه؛ از عشق و دوست داشتن و ازدواج مایه نزاره :icon_razz: پس چی بگه؟ از چی مایه بذاره؟ عشق و ازدواج را من هم نفی کردم. ببین تو فقط داری همه چیو نفی میکنی، اینکه از یکی خوشت بیاد و صاف بهش بگی برای فلان، اصلا غیر قابل هضمه. یا باید فکر چنین چیزی را آدم کلا از ذهنش دور بریزه، یا باید مقدمه چینی کنه. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ پس چی بگه؟از چی مایه بذاره؟ عشق و ازدواج را من هم نفی کردم. ببین تو فقط داری همه چیو نفی میکنی، اینکه از یکی خوشت بیاد و صاف بهش بگی برای فلان، اصلا غیر قابل هضمه. یا باید فکر چنین چیزی را آدم کلا از ذهنش دور بریزه، یا باید مقدمه چینی کنه. خوب مقدمه چینی بکنه، تو این موردش تجربه عملی دارم:دی دخترا هم مثل پسرا دوست دارن کار بد بد رو :دی، فقط باید پیشت احساس آرامش کنن، این احساس آرامش رو باید با خودت بودن ایجاد کنی نه یک عاشق الکی بودن، من اگه بخوام درگیر رابطه بشم اولش میگم آقا من عشق برام تعطیله ها، میخوای ادامه بده نمیخوای خداحافظ 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ پس چی بگه؟از چی مایه بذاره؟ عشق و ازدواج را من هم نفی کردم. ببین تو فقط داری همه چیو نفی میکنی، اینکه از یکی خوشت بیاد و صاف بهش بگی برای فلان، اصلا غیر قابل هضمه. یا باید فکر چنین چیزی را آدم کلا از ذهنش دور بریزه، یا باید مقدمه چینی کنه. اینا هیچکدوم جواب نمیده. جواب مسئله مدل ژاپنی یا کره ای هست. فیلمهاشونو که بدون سانسور هستند از خورشید واره ببینید , میتونید یاد بگیرید. من یاد گرفتم و دهها بار هم امتحان کردم و جواب هم گرفتم. به من هم نگید که یادتون بدم چون کار دارم میخوام برم. اون سریالهای کره ای و اینا رو که دختر و پسر توش زیاده نگاه کنید , ازشون یا بگیرید. بدون دردسر به همه چی میشه رسید. البته با روش اونا. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده