هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خدا شاهد از ایمان به خود خود یقین رسیدم که اینو میگم اشگول زیاده تو جامعه مجازی مرد و زن و دکتر و مهندس بازاری و بی سوادم نداره ...فرهگ مار رو لایه ای از گو گرفته نمونه اش این دیالوگ تو فیس بوک یه جایی پسره اومد بود زیر عکس دختره نوشته بود " خجیجم چه خوجمل شدی اینجاااا ... تیتار با هودت تردییییی؟دختره هم زده بووود : مییییسسسییی تارِ خاصی نتردمد......و نقطه با دی فراوان" چیزای عجیب تر از اینم هستتو همین دوره زمونه ادم هس ت که عاشق عکس پروف میشه عاشق حرفای کپی پیس میشه ...تو زمینه مخ زنی هم که دیگه بدتر ...کاش ماهی یه بار سونامی اندونزی تو ایران تکرار بشه ولی شاهد این قضایا نباشیم 31 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ جالب لایک هایی هستش که بی مزه ترین پستای دخترایی که عکسشون خوشگله میخوره! 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من خودم در گذشته در نقش گاگول بودم. متاسفانه قدیم ها گول میخوردم و اغفال میشدم. اما به برکت خنجرها و خیانت های پی در پی دوستان به اعتماد و صداقت، دیگه مثل گرگ بارون دیده شدیم.:icon_razz: کلا بیخیال هرگونه دید مجازی هستم و تا کسی رو از نزدیک ندیده باشم، اصلا سعی نمیکنم کوچکترین صمیمیتی باهاش برقرار کنم،مگر اینکه بهم ثابت بشه آدم درست و قابل اعتمادیه. اعتماد بزرگترین گوهری بود که توی زندگیم داشتم و توی دنیای مجازی از دستش دادم.... 24 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ جالب لایک هایی هستش که بی مزه ترین پستای دخترایی که عکسشون خوشگله میخوره! و جالبتر دخترایین که از وجود این همه اشگول دور وبر خودشون لذت میبرن! 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ تو اين بحث خيلي جديم چون دختراي اشگول كم نيستند اقايون مخ زن هم به نسبت موجود و ايضا بلعكس عاقا من ميگم ارتباطي كه از مجازي به واقعي كشيده شد اين ارتباط رو لبه تيغ حركت ميكنه و ميتونه خطرناك باشه خطر به اين معني كه به زندگي شخصي اسيب برسونه ...شما موافقيد يا مخالف؟ 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ تو اين بحث خيلي جديم چون دختراي اشگول كم نيستند اقايون مخ زن هم به نسبت موجود و ايضا بلعكس عاقا من ميگم ارتباطي كه از مجازي به واقعي كشيده شد اين ارتباط رو لبه تيغ حركت ميكنه و ميتونه خطرناك باشه خطر به اين معني كه به زندگي شخصي اسيب برسونه ...شما موافقيد يا مخالف؟ بر چه اساسی چنین فکری کردی؟ الان ما با خیلی از بچه های این انجمن که توی مجازی آشنا شدیم،توی واقعیت هم دیدار داربم. اتفاقا صمیمیتم یا یک عده از خیلی از دوست هایی که از اول توی واقعیت آشنا شدیم بیشتره و بعضی هارو چون اعضای خانواده ام مثل دخترخاله یا پسر عمو دوست دارم. 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من به این اعتقاد دارم معادلات عشقی دختر زرگ + پسر زرنگ = دعوا دختر زرنگ + پسر احمق = عشق دختر احمق + پسر زرنگ = س ک س دختر احمق + پسر احمق = ازدواج 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ تو اين بحث خيلي جديم چون دختراي اشگول كم نيستند اقايون مخ زن هم به نسبت موجود و ايضا بلعكس عاقا من ميگم ارتباطي كه از مجازي به واقعي كشيده شد اين ارتباط رو لبه تيغ حركت ميكنه و ميتونه خطرناك باشه خطر به اين معني كه به زندگي شخصي اسيب برسونه ...شما موافقيد يا مخالف؟ موافقم/ منتها بحثش خیلی مفصل/که یه تاپیک جدا(مثلا در مورد روابط دختر و پسر) می طلبه 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ بر چه اساسی چنین فکری کردی؟ الان ما با خیلی از بچه های این انجمن که توی مجازی آشنا شدیم،توی واقعیت هم دیدار داربم. اتفاقا صمیمیتم یا یک عده از خیلی از دوست هایی که از اول توی واقعیت آشنا شدیم بیشتره و بعضی هارو چون اعضای خانواده ام مثل دخترخاله یا پسر عمو دوست دارم. نگفتم اين يك اصل يا قانون هست درثاني رفتار شما به حركت جمعيه يعني يه عده ادم جمع ميشن دور هم حرف ميزنن ميخندن شوخي ميكنن ...خيلي هم خوبه البته تجربه همچين كاري را نداشتم ولي فرض كنيم يكي از اون جمع بعدا بيهت پيام بده و ازت شماره تلفن و قرار ملاقات بخواد ملاقاتي خصوصي ايا اين برخورد جاي فكر نداره ...؟! اسي خيلي كلي حرف ميزنم منظورم تجربه شخصي يا فرد خاصي نيست 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ دختر احمق + پسر احمق = ازدواج پسر احمق + پسر احمق چی؟ این حالت هم زیاد توی انجمن دارم. 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من به این اعتقاد دارم معادلات عشقی دختر زرگ + پسر زرنگ = دعوا دختر زرنگ + پسر احمق = عشق دختر احمق + پسر زرنگ = س ک س دختر احمق + پسر احمق = ازدواج من مورد آخر رو تغییر میدم: دختر ساده+ پسر ساده = ازدواج موفق و با عشق(به همان معنی که در ذهنم هست و بحثش مفصل)پایدار منظور از ساده امل نیست/ببخشید از این کلمه استفاده می کنم/منظورم اینه که دریده نباشه چشما تابلوست.. 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ تو اين بحث خيلي جديم چون دختراي اشگول كم نيستند اقايون مخ زن هم به نسبت موجود و ايضا بلعكس عاقا من ميگم ارتباطي كه از مجازي به واقعي كشيده شد اين ارتباط رو لبه تيغ حركت ميكنه و ميتونه خطرناك باشه خطر به اين معني كه به زندگي شخصي اسيب برسونه ...شما موافقيد يا مخالف؟ این حرف شما وقتی درسته که رابطه از دنیای مجازی خیلی دیر به دنیای واقعی برسه!یا توی دنیای مجازی از شخصیت هم خیلی رویاپردازی کرده باشیم!و براساس شخصیت کاملا مجازی هم نسبت به هم قضاوت کرده باشیم وگرنه توی روابط حقیقی هم اگه نخوای شخصیت حقیقی کسی رو ببینی خطر هست! مهم نوع و عمق شناخته!راه شروع رابطه خیلی اهمیتی نداره! 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نگفتم اين يك اصل يا قانون هست درثاني رفتار شما به حركت جمعيه يعني يه عده ادم جمع ميشن دور هم حرف ميزنن ميخندن شوخي ميكنن ... خيلي هم خوبه البته تجربه همچين كاري را نداشتم ولي فرض كنيم يكي از اون جمع بعدا بيهت پيام بده و ازت شماره تلفن و قرار ملاقات بخواد ملاقاتي خصوصي ايا اين برخورد جاي فكر نداره ...؟! اسي خيلي كلي حرف ميزنم منظورم تجربه شخصي يا فرد خاصي نيست بله الان درست شد. من تا حالا دیدار انفرادی با کسی نداشتم، مسلما دیدار انفرادی خیلی پیش زمینه هایی میخواد. پیش زمینه هایی که دنیای مجازی برای شروعش نه تنها کافی نیست بلکه موافقم که مضر هست. قبول دارم توی این مورد باید احتیاط کرد. 10 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ موافقم/ منتها بحثش خیلی مفصل/که یه تاپیک جدا(مثلا در مورد روابط دختر و پسر) می طلبه این تاپیکا که گفتی تهش میرسه به اینکه پسر ظرفیت ندارن،دخترا بی جنبن و...کلی دعوا!تاپیکش باز نشه بهتره من خودم بارها یه نوشته رو از ذهنم نوشتم،به زور 2 تا لایک خورده،بعد همون رو یکی دیگه برداشته و به اسم خودش گذاشته در لحظه 35 تا لایک خورده. بحث عکس دیگه گفتنی نیست!اصلا آلبومهای ما باز نمیشه! منم یه جا اینو خوندم خندم گرفت: آیا از تعداد تشکرها و لایکهای خود ناراضی هستید؟ احتمالا شما یک پسر هستید آدم تو دنیای واقعی به زور اعتماد میکنه،دیگه چه برسه به مجازی که اصلا دیده نخواهی شد.. 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ آیا از تعدا تشکرها و لایکهای خود ناراضی هستید؟ احتمالا شما یک پسر هستید عشقم، حداقل این یک مورد درباره من صدق نمیکنه،دیگه شخصیت منو زیر سئوال نبر. 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ عشقم، حداقل این یک مورد درباره من صدق نمیکنه،دیگه شخصیت منو زیر سئوال نبر. عشگم من خودم واسه تو لایک میزنم،کیلوکیلو،گونی گونی،گوگولی من قیافتو اونجوری نکن اسیرت میشم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ این تاپیکا که گفتی تهش میرسه به اینکه پسر ظرفیت ندارن،دخترا بی جنبن و...کلی دعوا!تاپیکش باز نشه بهترهمن خودم بارها یه نوشته رو از ذهنم نوشتم،به زور 2 تا لایک خورده،بعد همون رو یکی دیگه برداشته و به اسم خودش گذاشته در لحظه 35 تا لایک خورده.بحث عکس دیگه گفتنی نیست!اصلا آلبومهای ما باز نمیشه!منم یه جا اینو خوندم خندم گرفت:آیا از تعدا تشکرها و لایکهای خود ناراضی هستید؟احتمالا شما یک پسر هستیدآدم تو دنیای واقعی به زور اعتماد میکنه،دیگه چه برسه به مجازی که اصلا دیده نخواهی شد..2 تا 35 تا! البته اینجا هم مشاهده میشه ولی تشکر کردن چیزی از کسی کم نمی کنهمنظورم روابط پسر در دنیای واقعی بود حالا نقطه ی شروعش نت بود یا هر جای دیگر.. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ پسر احمق + پسر احمق چی؟ این حالت هم زیاد توی انجمن دارم. =دگرباش 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ این تاپیکا که گفتی تهش میرسه به اینکه پسر ظرفیت ندارن،دخترا بی جنبن و...کلی دعوا!تاپیکش باز نشه بهترهمن خودم بارها یه نوشته رو از ذهنم نوشتم،به زور 2 تا لایک خورده،بعد همون رو یکی دیگه برداشته و به اسم خودش گذاشته در لحظه 35 تا لایک خورده. بحث عکس دیگه گفتنی نیست!اصلا آلبومهای ما باز نمیشه! منم یه جا اینو خوندم خندم گرفت: آیا از تعداد تشکرها و لایکهای خود ناراضی هستید؟ احتمالا شما یک پسر هستید آدم تو دنیای واقعی به زور اعتماد میکنه،دیگه چه برسه به مجازی که اصلا دیده نخواهی شد.. نـــــــــــــــــه نتيجه بايد منطقي باشه عقل محور باشه نميخوام تهش عينك بدبني به چش بزنيم و عالم وادم را سياه ببينم سوال هاي هست كه بايد مرتب تكرار بشه به شكل جديد تر و نو تر تا بتونيم به توقعات و خواسته هامون سر سامون بديم ما حتي اگه تجربه زيادي تو اين زمينه داشته باشيم به همون نسبت و شايد بيشتر تجربه زيادي هم هست كه تو اين زمينه كسب نكرديم ممكنه اشتباه كنيم و تاوان سنگني پس بديم بنابريان بايد بازم سر اين موضوع بحث و گفتگو كنيم تا خام و ناپخته نباشيم چون كساني هستند كه در كمين سواستفاده از اشتباهات ما نشتسته اند مرد و زن هم نداره همه به يه اندازه ميتونن كثيف و خطرناك باشن 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ عشقم، حداقل این یک مورد درباره من صدق نمیکنه،دیگه شخصیت منو زیر سئوال نبر. عشگم من خودم واسه تو لایک میزنم،کیلوکیلو،گونی گونی،گوگولی منقیافتو اونجوری نکن اسیرت میشم پیشته بابااااااا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده