spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ سلام درخواست کتاب-جزوه-مقاله-پروژه درزمینه مهندسی مکانیک سیالات درخواستاتون رو درزمینه های یاد شده بدون درج هرگونه ایمیلی(دروهله اول درخواست پاک شده وجواب داده نمیشه وبرای باردوم اخطار داده خواهد شد!) درهمین تاپیک مطرح کنید اگر از دستمون کمکی بربیاد دریغ نخواهیم کرد. درصورت درخواست پروژه خاص بهتره دوستان فعالیت قبلی درتالار داشته باشند. با ارزوی موفقیت برای تک تک دوستان وپیشرفت روزافزون اندیشه مهندسی وتالار مکانیک موفق باشیم 8 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۰ با سلام در صورت امكان استانداردهاي asme را قرار دهيد (همشونو) 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۰ من لینک دانلود کلی پیدا نکردم ولی اگه استاندارد خاصی مدنظرتونه بگین اگه داشتم براتون اپ میکنم یا اگه تونت بود براتون گیرش میارم بازم اگه لینکی پیدا کردم میزارم استانداردهای asme رو من خودم یه سریش رو دارم ولی فقط دوره سال 2009 اش نزدیک سه گیگ هست 3 لینک به دیدگاه
masoodina 220 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ اسفند، ۱۳۹۰ سلام اقا سجاد خوبی ؟ من یه کتاب یا مطلبی در مورد سیستم های تولید ngl میخوام ولی تو اینترنت هر چی گشتم چیز بدردبخوری پیدا نکردم . اگه چیزی در این مورد سراغ داشته باشین حتی اسم کتاب هم باشه راضیم . (اهان .این واسه مهندسی نفته ولی خوب یه هم پوشانی با سیالات داره ) . با تشکر . 2 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اسفند، ۱۳۹۰ با تشكر مثلا asame ptc 4.1 برا بويلر 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۹۰ masoodina گفته است: سلام اقا سجاد خوبی ؟ من یه کتاب یا مطلبی در مورد سیستم های تولید ngl میخوام ولی تو اینترنت هر چی گشتم چیز بدردبخوری پیدا نکردم . اگه چیزی در این مورد سراغ داشته باشین حتی اسم کتاب هم باشه راضیم . (اهان .این واسه مهندسی نفته ولی خوب یه هم پوشانی با سیالات داره ) . با تشکر . سلام مسعورد جان اقا کاش مینوشتی خلاصه چی هست این اصطلاح تا برای سرچ دستم باز بود اینجا که من موندم کدومه بازم یه راهنمایی بکن چشم درخدمتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام MHM۱۳۶۵ گفته است: با تشكر مثلا asame ptc 4.1 برا بويلر سلام دوست عزیز متاسفانه نه تونت بود(لینکش اکسپایرشده بود) نه تو ارشیوم asme ptc 4 و4.2 رو دارم ولی 4.1 رو نه بازم خواستی بگو اونارو برات اپ کنم این لینکم ببین شاید چیزی که میخوای تو اینا باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۹۰ این دوتا فایل رو هم بگیر درمورد استاندارد asme 4.1 وبویلرهاست [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۹۰ masoodina گفته است: مخفف natural gas liquid =ngl بفرما عزیز Natural Gas A Basic Handbook برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Gas to Liquid Technologies Recent Advances Economics Prospects برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام natural Gas Production Engineering برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Petroleum and natural Gas Production Engineering برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اسفند، ۱۳۹۰ MHM۱۳۶۵ گفته است: با تشكر مثلا asame ptc 4.1 برا بويلر بفرما عزیز استاندارد asme ptc 4.1 برای مولدهای بخار Steam generation units - power test codes برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۱ مریم۵۱۱ گفته است: دینامیک مریام توی کتابهای مکانیک درتالار مربوطه وجود دارند ولی خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
navid.65 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ خرداد، ۱۳۹۱ نیاز فوری دارم به کتاب ترمودینامیک پیشرفته "بی جان" (bijan) لطفا راهنمایی کنید ممنون لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۱ navid.۶۵ گفته است: نیاز فوری دارم به کتاب ترمودینامیک پیشرفته "بی جان" (bijan) لطفا راهنمایی کنیدممنون سلام لطفا مشخصات کامل کتاب به زبان انگلیسی یا لینک کتاب درامازون رو قرار بدین 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ درود...کتاب زیز رو میخواستم [h=1]Carbonate fuel cell technology: proceedings of the fifth international symposium uchida-1999 [/h] رو میخواستم...ممنون 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر، ۱۳۹۱ F|UID گفته است: درود...کتاب زیز رو میخواستمCarbonate fuel cell technology: proceedings of the fifth international symposium uchida-1999 رو میخواستم...ممنون سرچ کردم براتون گوگل بوک داشت و آمازون.. روش دانلود از گوگل بوک در نت هست.. لینک به دیدگاه
ehsan-inventor 184 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان این کتاب رو میشه از اینترنت دانلود کرد ؟ همه جا Credit card می خواد ! Photovoltaics: design and installation manual : renewable energy education for a sustainable future راهی هست که بشه دانلودش کرد یا این که اگه دوستان که به این جور منابع دسترسی دارن لینک بدن خیلی خیلی ممنون میشم : اینم لینک معرفی کتاب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته اینجا فقط به 65 صفحه اولش دسترسی داشتم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای تکمیل پایان نامه م بد جوری لازمش دارم... ممنونم 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مرداد، ۱۳۹۱ F|UID گفته است: درود...کتاب زیز رو میخواستمCarbonate fuel cell technology: proceedings of the fifth international symposium uchida-1999 رو میخواستم...ممنون نبود! میتونید از حسین درموردشون سوال کنید ولی اینارو برای مطالعه میتونید استفاده کنید! دانلود چند کتاب در زمینه سلول های سوختی fuel cell technologyFuel Cell Technologies State And Perspectives Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Fuel Cell Technologies برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Fuel Cell Technology Essay with Notes برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام fuel cell technology handbook برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مرداد، ۱۳۹۱ ehsan-inventor گفته است: سلام دوستان این کتاب رو میشه از اینترنت دانلود کرد ؟ همه جا Credit card می خواد ! Photovoltaics: design and installation manual : renewable energy education for a sustainable future راهی هست که بشه دانلودش کرد یا این که اگه دوستان که به این جور منابع دسترسی دارن لینک بدن خیلی خیلی ممنون میشم : اینم لینک معرفی کتاب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته اینجا فقط به 65 صفحه اولش دسترسی داشتم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای تکمیل پایان نامه م بد جوری لازمش دارم... ممنونم چیزی برای دانلود نبود بازم اگه دیدم تو نت براتون میزارمش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده